ben hizmetçi miyim

peki canım sence ben bunu sromalı mıyım telefonda ama ?
bugün açık taze sütçü gelicekti ona banada süt almasını söyledim tamam alırım gönderirim sana dedi. şimdi o bahaneyle arasam teyze süt alcaktın bana hatırlatıyım dedim diye başlasam sonrada desem ki dün akşam teyze elime verdin minderi bişeyler dedin ama ben anlamdım desem.
derim ama peki ya derse ki; yoo bişey demedim deyip kapatırsa konuyu o zaman ne dicem niye bana taşıttın mı dicem yani?

bu arada o gelin hanımla facete sık görürşüz hamile değil, olsada bu ailede saklanmaz böle şeyler :)

canım aynında bi tanede bende var samimi falan diiliz yılda 2 kere anca görüşürüz:))) mesela herkes var ortamda ikimiz varken totosunu hayatta kaldırmaz çayı bitenin çayını doldurim demez sebebi ne?hanımefendi çay içmiomuş o na neymiş:)))
bende napıorum o terbiyesiz diye terbiyesiz olmuorum büyüklerin çayını doldurum bu hizmetçilik diil saygı ama eşinin çayını doldurmam mesela o çay içmez ama başka bişey içer diyelimki yanına pasta gelcek tabakla yada tatlı gelcek herkese veririm ona vermem kalkar kendi alır veeee gıcık olan ben olmuorum o oluyo:)))
ayrıca bunlar basit küçük ama can sıkıcı şeyler zaten bizde ayda yılda bi görüşürüz onun için hayatımda çokda önemli yer tutan insnalar diil.... o yüzden çokda önemsemem

tatlım bence bu konu için aranma ama yok içim rahat etmicem oturdu içime arıcam diosan açık açık konuş teyze ben seni çok seviorum ama dün gece eltime önce fısır fısır bişeyler söledin sonrada onun minderlerini benim taşımamı istedin biliorum kötü niyetli diilsin ama arabada bana çok gıcık davrandı sanki ben onun minderlerini taşıdım diye hizmetçimsin gibi bi hava yarattı çok rahatsız oldum neden onun eşyalarını benim taşımamı istedin diyebilirsin lafı dolandırma bence uygun yumuşak bi dille sor zaten sen bunu sorduğun için teyzede bidaha sana böle bişe yapamaz hem neden yaptıgınıda öğrenmiş olursun

çok sinirlenmişsin belli cnm,ama bence sen bu olayı çok büyütme bu şimdilik kapansın bundan sonraki maçlara bak derim,
sıkı hazırlan ve tavrını koy
heee içim çok rahat etmicek dersen söyle gitsin ne kaybediceksin ki :)
tamamen içinden geldiği gibi hareket et yani :)

Son düzenleme:

evet aslında buda bi taktik herkese verip,ona vermiceksin oda uyuz olucak :) bunu bende deneyebilirim :)

evet aslında buda bi taktik herkese verip,ona vermiceksin oda uyuz olucak :) bunu bende deneyebilirim :)

emin ol çokda işe yarayan bi taktik:))) neden ben kaynanaya bi bardak çay doldurunca yedikleri bi tabağı yıkayınca hizmetçimi olcam hayır eltim yapmıosa o onun ayıbı ben yaparım ama eşine neden yapmıorum eşinide severm yani ama eşi şunu diyebilio'' ayşe çayım bitti ldururmusun?'' ama kayınpeder hayatta demez onu yada kayanam yada ortamd abaşka biri varsa eşi onu dediğinde insan içinde dahada rezil oluyo:)))) bende tatlı meyve falan koymuorum önüne eşine veriorum ama kalkıp kendi alıo :))))
şimdi burda hem ben hizmetçi olmuyorum hem o gıcık oluyo hem kaynanama kayınpederime hizmetlerini edip onunla aynı seviyeye düşmüorum:))))

amaaa bunu kendi evimde yapmam kendi evimde tatlısını kahvesini veririm benim evimde zaten onun çay doldurmasını beklemem onu beklemeden kendim yaparım:))))

bu sölediğim onun evinde yada dışarda bi yerde karşılaştıgımızda:)))

bende kendi evimde en iyi şekilde ağırlarım,hazırlık yaparım tatlıya kadar tabiki,herkim gelirse gelsin ama
yinede içm rahat etmiyo o otururken ben dolanırken :) kaynanamda yemeği yiyoruz ya masadan kalkıyo bir tabak kaldırmadan geçiyo koltuğa kuruluyo :)
ve diyelim bide tatlı geliyo ya,(kaynanam getiriyo tabi tatlıyı ) sütlaç geldi meselaa, aaaa anne şu kaselerinide bi değiştirmedin biri başka biri başka, diyoooo
yani kusur bulmadada üstümüze yok ..allahtan kaynanam çok iyi insan,oğullarının huzuru bozulmasın diye hiçbişey demez :)

ama senin taktiğide bi denicem ben:)

herşeyi geçtim de şu fısır fısır konuşma meselesi çok sinir bozucu hem ne ayıp toplum içinde biriyle kulaktan kulağa konuşmak. dışarıda kalan kişiler kendileriyle alakalı olmasa bile üzerlerine alınıyorlar. benim kv de yapıyor bunu sık sık.

o kivrilip oturan insana cok gulumse iyi muamele et bugun cok guzel olmussun de onune cay ve tabakla bir ikram da ver..

sonra toplamaya gelince sira gel canim hadi su sofrayi toplayalim de

toplamazsa kendisi rezil olur arkadasim sen de onun tabagini kaldirma. yaslilarinkini kaldir yika

kendini heder etme. ona degil sana emir veriyorlarsa yapma bazilarini hic ses etme duymadim de yuzunu cevir konuyu degistir bunlardan once kadinlararasi muhabbette teyzecigim kalcama belime bicak gibi agri giriyor randevu alicam ortopediden ne olabilir siz bilirsiniz de

sonra doktora gittim de bi dahaki bulusmanizda bel fitigi dedi doktor de kendini kullandirrtma ne onlar kirilir ne de sen yorulursun ooohh en iyisi

biri benden bişey isterse ben bunu duymamazlıktan gelemem ki genelde yanyan oturyoruz herkes duyuyor ben duymamazlıktan gelsem bi daha tekrarlar yani aslında sorun benden bişey istemeleri değil dün gece onun eşyasnı neden bana taşıttı ben bunatktım yaa uyku muyku haram oldu bana

acaba benim eltinin ikizimi bu:))) bizimki ben varkende yapmıyo ben yokkende yapmıyo biliomusun öle bi cins...
mesela kaynanalardalar çocugu var bide bunun kaynana hem çocuga bakıo hem sofra hazırlıo hem tabaklara yemek koyyo bu geçmiş sofranın başına oturuo bari çocunu tut yok onuda yapmıo neyse çocuk kaynana yemek koyarken düşmüş kafasını çarpmış bi gün sonra biz görüştük bana dert yanıyo yavrumda babannesindeyken kafasını çarptı diye eşi dedi baksaydın çocuga ne diye bakmadın annem yemekmi koysun çocuga mı baksın diye hoş annesi bakmıosa babasıda bakabilirdi ya neyse:))
benleyken zaten hiiiiiç yapmaz ama ben takmıorum onu mesela sofradaysak ona yemek koymuorum çorbasımı bitti beklio beklio yanındakinin tabağını alıorum onunkini almıorum uzattıgında başka tarafa dönüorum kolu yukardah kalıo mecbur kendi kalkıp alıo
mesela evine git çay may yapmaz ama ben gidince yapıo:))) servis etmio sadece
normalde kaynana varsa evinde hiç bişe yapmaz kaynanada çocuna bakıo evinde bide onu istemio k.çımın kenarı
hani havalı mavalı bi tipde diil okudumu desen yok bişe nesi var cahilliği var bol bol:)))
bende onu öyle rezil ediorum:)))
ha bide huyudur bi ortama girsin of bugünçok yoruldum şöyle temzilik yaptım böle cam sildim herrrrrryerim ağrıyo diye ama yapıştırıorum lafı hemen sende dene inan çok mutlu olursun elti kim ya hadi görümce olsa neyse bi derece eşinin kardeşi dersin ama elti kimdir?

hah bir de o misafirliğe gidip çocuğuna bakmayanlar yok mu tam sinrlik. benim henüz eltim yok ama kv min ahbapları var, kadınlar bir geldiler mi ellerinde el işleri, çayları asla kalkmazlar yerlerinden bir de yaramaz bir kızları var durdan sustan anlamayan. Hatta en son geldiklerinde hamile halimle hem onlara birşeyler hazırlamaya çalışıyorum hem servis yapmaya çalışıyorum bir yandan da kızlarına bakmaya çalışıyorum ama kılını kıpırdatan yok bu kadın hamile bu kadar koşturtmayalım diyen yok. onu da geçtim yaramaz kızları ben börek kızartırken beni yağda yakacaktı neredeyse. ben bundan şikayet edince (tabi onlar gittikten sonra) kv gene onlara toz kondurmuyor)

kız şakamı yapıyosun sen sanki benim eltimi anlattın :) ahahah
bizimkininde bi çocuğu var aynen dediğin gibi çocuğu bile yedirmiyo okadar ilgisiz yani,
zavallı kaynımın kucağında masada,adam kendimi yesin çocuklamı uğraşsın çocuğumu yedirsin şaşırıp kalıyoo:) ama karısınada toz kondurmaz ölede bi tipp
bizimkide havayı çok sever,sırf ben ünv mezunuyum diye,2 yaında çocuğu bırakıp ünv e başladı :)yemin ediyorummm ..şaka gibi yaa,finallerim var falan diye ortalıkta hava atıyo bide,
bidahakine diycemki ben senin o finallerini ben 5 yıl önce hallettim bitirdim :)
şimdi ben hamileyim ödü patlıyo bebek cinsiyeti erkek olucak diye,kendisininki kız ama erkek olsaydı inan onu bile bi üstünlük olarak görür;
heyecana beni beklio inan :)

:))) resmen anlattıgın erkek tipi olarak kaynımı gördüm karşımda 2 yaşında bi çocukları var erkek hep kaynım kucanda ben o çocuga yemek yedirdiğini daha görmedim:)))
insanları yargılamak için demiorum ama bizimki ortaokul mezunu,işçi olarka çalışıo takdir ediorum çalışsın tabiki bu konuda kesinlikle arkasındayım ve takdir ettiğimi eşine sölüorum ona söleyince havaya girio,tip desen hani normal ahım şahım bişeyi yok e kardeşim sen hava atıon neyin var senin bişeyi yok ama havalı oldugunu sanıo
mesela yılda 2 kere anc görüşürüz ondada çocuma şu kadar 30 tl ye pantolon aldım geçen çıktım kendime bu montu aldım ben zaten en çok mont almayı severim evde 5 tane var ama almadan duramıorum işte diye anlatır anlatır ulan ben kabanımı çıkarsam senin üstündekileri toplasan etmez o kadar ama demiorum bişey çünkü cahil napim:))))
bi bardak çay getirmeyi çok görüo çok büüyük bişeymiş gibi.....

ama eşimin ailesinde kız yapan makbul çünkü kimsenin kızı olmuyo onlarla evlenenin o yüzden daha kız yapan çıkmadı bende cinsiyeti dr.%80 erkek dedi bende onların kaderlerini yaşıycam:))))

Son düzenleme:

walla ne diyim ortak bi noktamız var seninle :) elticiklerimiz :)
ha bide bizimki artistliği çok üstünde olduğu günler,diyelimki kaynanamda biz oturuyooruz onlarda geldi,kapıdan merhaba der oturur geçer öpmez :)
yani hani adettendir biz biyere gittiğimizde veya biri geldiğinde kalkar bi haleşiriz dimi :) aaaa lütfen oo hoşlanmaz :)
daha ne komiklikler,ilk başlarda sinir oluyodum ama artık bunlar onunla bütünleştiği için gülüyorum :))))
kıyafet artistliğide aynen ondada var :)

Son düzenleme:
Belki başka birşeydi bahsettikleri, ona gülüyorlardı
Belki de hamiledir, hamileye taşıtılmaz ya ondan geldi aklıma

bu anlattığım şey başına hep mi gelir inssanın!.. dün akşam kuzenimi istemeye geldiler ordaydık hep yardım ettim mutfaktaydım. sonra misafirler gitti ayaklarım şişmiş artık tabi herkesin öyleydi salonda oturyoruz yengem bana döndü ''nesnes canım hadi kalkta herkese bi çay getir '' ya öyle sinir oluyorumki hep benden bişey ister kendi kız kardeşleride vardı onlarda oturyordu ama benden istedi.
eşimin aileside benim ailemde de bi çok kişi kalabalık ortamlarda hep bana söylerler işi neden acaba yaa bende böyle herşeye koşturan biriyimdir işten kaçmam acaba böyle yaptığım için mi bana söyleniyor off ne yapmam lazımm bana bişey söylendiğinde hayır diyemiyprum sizce bi daha böle şeyler olduğunda neler diyebilirim yapmamak için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…