ben hizmetçi miyim

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
merhaba arkadaşlar
sık sık yaşadığım bi konu anlatıcam
eşimin teyzesinin oğlu ve eşiyle sık sık görüşürüz. ikimizinde k. validesi yrt dışında yaşıyor burda bi teyzesi var sadece. beni çok severler onu pek sevmiyorlar çok dik başlı ve sivri dilli
ama her aynı ortamda olduğumuzda yapılacak bişey varsa direkt bana söyler nesnes kızım bi çay koysana yada nesnes şunu getirsene diye
o geline kimse bişey demiyor. en son bu gece ordaydık biz ordayken o gelin işte yer minderi yapıcam ama elimde yok felan dedi. teyzede bende çok var atıcam zaten al senn olsun dedi minderleri verdi. sonra teyzenin görümcesi geldi. oturduk hep beraber kalkarken kapıdan çıkıcaz baktım diğer geline fısır fısır bişey söylüyor aradan 1-2 dk. geçti bana dediki nesnes bunu sen indir aşağıya kadının elinde eşyaları var halbuki hiç bişey yoktu. tamam dedim. sonra ayakkabılarımı giyrorum yakaştı elime tutuşturdu minderleri ben vereyimde sen unutma dedi gülerek alçak sesle. aldım aşağı indim. sonra onlarad indi bizim arabay bindiler onları eve bırakacaktık
dedimki hayırdır gülşen teyze bişeyler fısıldadı anlamdım niye öyle alalacele elime tutuşturdu deidm
ben böyle diyince oda afalladı '' bilmem ki bişeyler dedi bana anlamadım sonra noluyo teyze deince anlamadın mı sus sus dedi '' dedi. bende dedim ki acaba görümcesi ordaydı ondan mı çekindi ben önden gidiyorum diye hemen indireym o görmesin ondan mı acaba yada ne olabilir ki sebep . çok sinir oldum niye onun eşyasını ben taşıdım ki keşke deseydim onun eli boş o taşısın diye demediğime pişman oldum şimdi

ya llütfen bişeyler deyin arkadaşlar çok sinirlendim uyuyamıyorum

Allah askina bu meseleye taktiginiza degmez yani..

Kiminle aralari iyiyse, kime kendilerini daha yakin hissederlerse, kimden cekinmezlerde ondan isterler hep birseyleri.

Ha bir daha sizi boyle rahatsiz edecek bir durumda kalirsaniz soylersiniz, kibarca reddedersiniz olur biter.

cevap yazdığınız için tşk edrim eşim uyuyor ben uyuyamıyorum şuan biriyle konuşmaya öyle ihtiyacım varki ama herkes uyuyor
sorun benden istemesi değil apartamnadna aşağı inerken onlara verdiği minderi özellikle bana söylemesi ardından tekrar etmesi merak ettim neden bana özellikle taşıttı. ben buna takıldım yoksa diğerleri hiç sorun değil benim için. beni yakın hissettikleri için bende istediklerin biliyorum bunu söylememin nedeni madem beni yakın hissediyolar o zaman neden onun eşyasını bana taşıtıyor ? burda takıldım ben

bahsettiginiz kisinin de eli bos iniyorsa sinir bozucu olabilir hakiketen ve kendinizi kullanilmis hissedebilirsiniz aslinda,

bir daha boyle bir duruma dusmeyin o zaman, soyle ki ya duymamazliktan gelin ya da kibarca tepkinizi koyun ki ortada bir sacmalik oldugu anlasilsin.

tamam kadın seni yakın bulmuş olabilir ama biraz da senden kaynaklanıyor..saygını ve hürmetini her zaman göster ama bir yerde de "hayır" demek gerek..

Son düzenleme:
o gelin hanımda yüzünde bi sırıtmayla indi aşğıya hiç demediki elim boş ben taşırım diye. oysaki en olsam derdim yok benim elimde bişey ben indiririm demedi. güya iyi anlaşıyoruz ben olsam salak ben taşıtmazdım eşyamı kimseyei arabada bi havalar büründü zaten. teyze sana taşıttı benim eşyamı hahah der gibiydi onu iyi tanıyorum böyle şeylerde bile kendini bişey sanır onada ayrı sinir oldum zaten böyle bi kadının eşyasını taşıdğım için kızgınım ...

ay sinir oldum su anda o zaman daha net oldu olay.

bir daha boyle birsey olursa elinizdekilerin bir kismini da diger gelin hanimin eline tutusturub canim yardime der misin deyin.

cok gicik oldum o kiza simdi

ay sinir oldum su anda o zaman daha net oldu olay.

bir daha boyle birsey olursa elinizdekilerin bir kismini da diger gelin hanimin eline tutusturub canim yardime der misin deyin.

cok gicik oldum o kiza simdi

neden öyle yaptı bi türlü anlamıyorum acaba görümcesi görmesn bi an önce evden çıkaralım diyemi bana verdi bilmiyrum
sizce teyzesini ilk gördüğüm yerde sorsam ayıp olur mu teyze neden alalacele elime tutuşturdun şaşırdım felan diye sorsam ayıp olurmu sizce?

ayyy nolur bişeyler yazın çok ihtiyacım var sinirlerim çok bozuk saat sabahın 6 sı ve ben uyuyamıyorum çoksinirlendim şimdi o gelin hanım böbürlenir günlerce bana karşı ben onun hizmetçisi oldum ya

Yahu ne var bunda bu kadar takacak ?
belki de gorumcesi gormesin diye ya da hep size soyledigi icin agiz aliskanligiyla soylemistir .

Diger gelin dusuncesizlik edip yardim etmemis ama
simdi bununla ovunur diyip kafa yoruyorsunuz .

Samimiyiz diyorsunuz, bu nasil samimiyet ?
bu tamamen cekememezlik.
o tasisaydi siz de boburlenecektiniz anlasilan ...

bence uzak durun birbirinizden....

yok yahu bu kadar takılmayın bence görümcesi görmesin diye sizde önden gidiyosunuz diye kaçırmak istemiştir minderleri..kızın kulağına da işte tam onu demiştir görümcem görmesin diye.. yoksa ne alaka kulağına eğilip nesnese mi taşıtalım diyecek... mantıksız.. ama eğer bu değilde hani çay getirme bilmem ne muhabbetinden de yavaştan sıyrılmak için teyzeyi ilk gördüğünüz yerde nazikçe sorun hiçte ayıp olmaz teyze o gün ne dedin kulağına merak ettim bi şey mi oldu acaba diye fln diyin o ona yeter ilk etapta...

sabah 7:30 da uyudum 11:00 de uyandım ve hala çok sinirliyim çünkü onların yüzünden uykumdan da oldum. şimdi o geline de sinir oluyorumo gece aşağıya inince nedense gözlerinin içi gülüyordu. birazdan açar face ini bana yazar ayyy kızzz dün gece teyze niye sana taşıttııı hahahhaha der emin olun aynen böyle der o yüzden çok sinirliyimm

hayır inanınki ben böbürlenmezdim hatta elim boşşa kimseye taşıtmazdım. ama o gelin dediğim arkadaş hep milletin işini yapmaktan kaçan yaptığındada öff buraya hizmetçiliğe mi geliyoruz der bana. arabada dönerken bile dedimki ne güzel geçti gece dimi diye konuştuk eşimle oda dedki ''ayy neresi güzeldi ben hep mutfaktaydık'' yani mutfakta tatlı ve çay servisini yatık kirli tabakları makinaya attık o kadar. olsun dedim yinede güzeldi. yani kendi yediği içtiğini bile başkaları getirsin onu çok memnun eder.

şöyle desem ; teyze o gece çıkarken minderi elime alalacele tutuşturdun ısrarla merak ettim onun eli boştu niye ısrarla bana verdin merak ettim desem ayıp mı olur hatta arasamda mı sorsam evini :)

bence hiç uzatma mevzuyu kapat bir daha böyle birşey olduğunda kibarca geri çevir.örneğin orda hepsini taşıyamam ağır oldu birazını o taşısın diyebilirdin.ayrıca diğer bayan bana pek iyi bir arkadaş gibi gelmedi.bence bu insanla az görüş

olan olmuş..
bence bişey söyleme.. söyleyeceksen o an söyleyecektin ve taşımayacaktın...
bi daha buna benzer bi durum olursa, görüşmeyi düşünmüyosan, ciddi bi şekilde tavrını koyarsın..
görüşeceğiz mecbur, ama bu tarz şeylere sinir oluyorum, uyku uyumayacak kadar çok kafama takıyorum diyosan, şaka yollu, geri çevirirsin... söyleyecek bişeyler bulursun o zaman da..
valla öyle insanlar var ki, yapacaklarını, söyleyeceklerini, gülerek, şaka yapar gibi karşı tarafa söylüyolar, lafı gediğine oturtuyolar, hem niyetlerini belli ediyolar hem de küslük olmadan lafı sokuyolar...
öyle yap sende...

belki hamiledir.taşıyamamıştır.

benim de aklıma ilk bu geldi. hani acaba hamile mi. henüz bikaç kişiye söylemiştir. teyze de kulağına hani ben öğrendim gibilerinden sen taşıma fln mı dedi acaba diye .

ama ben olsam arayıp sorardım. hem içiniz rahatlardı. kötü niyeti olduğunu sanmıyorum

bence tepkinizi koyun,bende böyle olaylara çok sinir olurum,kimseye kendinizi enayi yerine koydurmayın
örneğin benim eltimde böyledir,kayınvalidemlerde otururken falan asla kendi bardağını bile kalkıp doldurmaz (kaynanam çok iyidir ikimizede bişey yaptırmaz) ama
kendi evindede böyle yani,bi asil havalarında çay getirir sonra gerisine karışmaz,zavallı kaynım doldurur,ilk başlarda ben saf saf kalkıyodum ama baktımki
salak duruma düşüyorum,
örneğin ben şimdi şöle yapıyorum; mesela kaynanamlara gittik diyelim eltimlerde ordaysa asla yerimden kalkmam çünkü oda kalkmıyo,
ama o yoksa benim sonuçta kaynanamla bi zorum yok,ona hertürlü kalkar yardım ederim :)
gayet işe yarayan bi taktik
öyle herşeye atlamamak lazım bu devirde iyi olcam diye, inan cnm daha geride duranlar daha kıymetli oluyo sonra ... :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…