- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
Allah askina bu meseleye taktiginiza degmez yani..
Kiminle aralari iyiyse, kime kendilerini daha yakin hissederlerse, kimden cekinmezlerde ondan isterler hep birseyleri.
Ha bir daha sizi boyle rahatsiz edecek bir durumda kalirsaniz soylersiniz, kibarca reddedersiniz olur biter.
cevap yazdığınız için tşk edrim eşim uyuyor ben uyuyamıyorum şuan biriyle konuşmaya öyle ihtiyacım varki ama herkes uyuyor
sorun benden istemesi değil apartamnadna aşağı inerken onlara verdiği minderi özellikle bana söylemesi ardından tekrar etmesi merak ettim neden bana özellikle taşıttı. ben buna takıldım yoksa diğerleri hiç sorun değil benim için. beni yakın hissettikleri için bende istediklerin biliyorum bunu söylememin nedeni madem beni yakın hissediyolar o zaman neden onun eşyasını bana taşıtıyor ? burda takıldım ben
o gelin hanımda yüzünde bi sırıtmayla indi aşğıya hiç demediki elim boş ben taşırım diye. oysaki en olsam derdim yok benim elimde bişey ben indiririm demedi. güya iyi anlaşıyoruz ben olsam salak ben taşıtmazdım eşyamı kimseyei arabada bi havalar büründü zaten. teyze sana taşıttı benim eşyamı hahah der gibiydi onu iyi tanıyorum böyle şeylerde bile kendini bişey sanır onada ayrı sinir oldum zaten böyle bi kadının eşyasını taşıdğım için kızgınım ...
ay sinir oldum su anda o zaman daha net oldu olay.
bir daha boyle birsey olursa elinizdekilerin bir kismini da diger gelin hanimin eline tutusturub canim yardime der misin deyin.
cok gicik oldum o kiza simdi
Yahu ne var bunda bu kadar takacak ?
belki de gorumcesi gormesin diye ya da hep size soyledigi icin agiz aliskanligiyla soylemistir .
Diger gelin dusuncesizlik edip yardim etmemis ama
simdi bununla ovunur diyip kafa yoruyorsunuz .
Samimiyiz diyorsunuz, bu nasil samimiyet ?
bu tamamen cekememezlik.
o tasisaydi siz de boburlenecektiniz anlasilan ...
bence uzak durun birbirinizden....
yok yahu bu kadar takılmayın bence görümcesi görmesin diye sizde önden gidiyosunuz diye kaçırmak istemiştir minderleri..kızın kulağına da işte tam onu demiştir görümcem görmesin diye.. yoksa ne alaka kulağına eğilip nesnese mi taşıtalım diyecek... mantıksız.. ama eğer bu değilde hani çay getirme bilmem ne muhabbetinden de yavaştan sıyrılmak için teyzeyi ilk gördüğünüz yerde nazikçe sorun hiçte ayıp olmaz teyze o gün ne dedin kulağına merak ettim bi şey mi oldu acaba diye fln diyin o ona yeter ilk etapta...
belki hamiledir.taşıyamamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?