ben hizmetçi miyim

kusura bakma belim ağrıyor kalkamam de geç. herkes kendi alsın bu ne yaa ya da ev sahibi kimse o hizmet görsün.

canım nazları sana geçiyor demekki...çay vs.neysede bidaha rahatsız olduğun bi konu olursa dile getir böyle kendi kendini yiyecek bi durum yok bence ortada...

aklıma bişey geldi onuda yazayım sana annemlerin evdede ben tipik hizmetçi muamelesi görürüm...3 tane kız kardeşim var ablamı istemeye geldiler ben misafirleri kızı istedikten sonra gördüm çünkü mutfaktan anca girebildim odaya benim halimi bi görsen saç baş makyaj dağılmış kollar sıvanmış üstüm başım ıslak çıktım karşılarına bu kim dediler evin hizmetlisi dedim koptu millet kahveyi yapıyorum ablamın eline veriyorum giidyo geliyo boşlarla yıkıyorum tabakları hazırla çay koy eşim geldi sonra halimi gördü sinirden deli oldu seni ırgat gibi çalıştırıyolar dedi...annem temizlik yapar gel kızların manitalarının aileleri tanışmaya gelir gel gel anam gelllllll evde işim var derim ne işin varmış derler...evimde işim olamaz benim kızkardeşimide istemeye geldiler ablamınkinin teyzesinin oğlu onunkide ondada aynı kişiler buarada bi geldimmi 30 kişi geliyolar...ben yine aynı şekilde çıktım karşılarına artık gelen misafirler bile otur kızım diye yalvarıyolar diğer kızlar laf dinliyolar oturup evli olan ben koşturuyorum anneme en sonunda anne ben yoruldum artık bu durumdan dedim sen benim elim ayağımsın bunlar beceremez dedi...ya ne alaka en küçük kız 21 ben 25 yaşındayım ablam desen 27 yaşında beceremeyiz diye çekiliyolar kenara herzaman...sinir oluyorum bende...yani canım insan bazen ailesinin bile böyle yapmasından bıkıyo malesef...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…