Ben hiç mutlu olamayacakmıyım?

45 yasına kadar adam olamamışsa bundan sonra hiç olmaz. Günümüz erkekleri gibi bu da. Kadına sırtını dayayan ondan geçinmeye çalışan asalak tiplerden. Ağızları da iyi laf yapar. Centilmenlik nezaket hak getire. Eski eşin de zaten öyleymiş kurtulmuşsun buna da tekmeyi vur geç. Aklında soru işareti kalmasın derim hayır olmaz bu tipten. Ayrıca peygamber rüyası filan resmen uydurmuş.

kesinlikle. Eski esim de asalagin tekiydi. Iyi maasli biriyle evlendim, ohh dayarim sirtimi keyfime bakarim edasi vardi. maalesef isleri bittikten sonra gercek yüzlerini görüyoruz bunun gibilerinin. Bunun da pek farki yok. sadece nikah olmadan kendini belli etmis tek budur

Oyy minicikmiş daha
Ben aynı evin içinde kocama zaman ayıramıyorum
(İki yasında benim kuzucukta)
Bakıcı mı var

kiyamam, Allah bagislasin. Hayir, anneannesiyle birlikte. annem bakiyor ben iste iken...Inanirmisin annem önce tansiyon hastasiydi iste sinirden stresten. Benim minnakla ugrasirkene derdini unutup iyilesti. Artik haplarini almaya bile gerek yok...O yüzden benim de icim rahat yani anneme ufaklik cok iyi geliyor ve mutluyum. Evet zaman ayirmak ta bir mesele cünki bu kadar ufak bir cocuk her zaman ilgi ve sevgi bekler

Kesinlike bu benim aptalligim. Biraz ilgi sevgi hemen yelkenleri suya indirdim...
Bu seni kullanilmaya hazir eder iste akilli davranman lazim normalden daha fazla hemde insanlarin art niyetlerini gozlerinden anlaman lazim cunku ikinci bi defa hata yapmamak icin.ha dersen ki insaniz hata yapamaz miyiz tabikide ama goz gore gore de degil be guzel kardesim.Allahim gozune gozune sokmus neyin ne oldugunu saklanmamis.Bundan sonrasi onemli dimdik durun yalniz misiniz.cok mu bi nefese ihtiyaciniz var alin bi kedi kopek edinin barinaktan boyle kisilik karakter yoksunu insanlari barindirmayin hayatinizda

Adam seni bildiğin yemeye çalışıyo akademisyen falanda değil görüşme bidaha bu adamla
Bu arada sizin çocuk nerede

herseyin farkindasiniz. kendinizi sevin.
icinizdeki boslugu kendinizi koyarak doldurun. kendi özsevginizden beslenin ki boylelerine yem olmayin

Kaca anacim kac. Ardina bile bakma. Adam seni para babasi goruyor resmen.
Dip not: konuyu yazis sekline bayildim. Noktanin bedava oldugu forumda kullanmayanlar utansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…