Ben hiç mutlu olamayacakmıyım?

sagol, evet kesinlikle yedirmem. Iste agirligimi koyunca tepki görüyorum. Zor bir insanmisim
Zor insan olcaksin tabi hayatini mqhfeden bi gecmis gecirmissin kimsenin keyfine omrunu curutmeye dogurmadi seni annen yemene icmene baksana gez toz tanis insanlarla ama adam gibi insanlarla ilk yalaninda tekmwyi basmaliydin ne cekyon allahin asalagini...

Kesinlike bu benim aptalligim. Biraz ilgi sevgi hemen yelkenleri suya indirdim...

Kaçarak uzaklaşın ,insanın duygusal boşluğa düştüğü durumlarda böyle vampirler çoğalır ,işinize gücünüze odaklanın daha gençsiniz ,hayatınıza düzgün biri dahil olur normal arkadaşlarınızla görüşün psikolojik destek alın

Kardeş bu adam doktora falan yapmıyor bildiğin seni yemeye çalışıyor her türlü.

Doktora yapıyor olsa çalıntı araştırma basabilir mi?

Sen zaten basmışsın, hala inanma buna.
simdi bu adam gercekten doktora yapiyor cünki doktora yapan birisinin adinin ilan edilmesi gerekiyor ya gördüm o ilani üniversitenin sayfasinda. YInede bu bir yalanci oldugu gercegini asla degistirmez.

galiba en iyisi psikolojik destek almak yoksa ben ondan bile kopamayacagim...baskalarinda careyi aramaktansa sorun en azindan kökten cözülür

simdi bu adam gercekten doktora yapiyor cünki doktora yapan birisinin adinin ilan edilmesi gerekiyor ya gördüm o ilani üniversitenin sayfasinda. YInede bu bir yalanci oldugu gercegini asla degistirmez.

Ay yine kötü çalıntı tez ne demek
Bilim dünyasında karalayıcı ve ciddi etik suçlar bunlar
Bence senin boşluğuna gelmiş bu adam
Şöyle birkaç tane seçeneğin olsa bu sümdüğe bakar mısın sen, adamın ezikliğini burdan kokladım ben

Adı gercekmi kimlik falan gördünüzmü
Postakutusu, gelen mektuplari vs hepsini gördüm. Benim yaptigim dogru bir sey degil fakat evine gittim onun. Esalarini karistirmakti niyetimi acigini aramak. ve masasinin üzerinde mektublar gördüm, meger eski esinden olan iki cocugun nafaka ödeyemeyecek duruma gelmis. Bu sahis ögretmen, ismi okul sitelerinde vs her yerde yaptigi calismalarda geciyor.

Her yerden engelleyin. Onun dışında evinizi vs. değiştirin
Ailenizle nasılsınız şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…