Ben hep imkansz seiyorum ve kavuamyorum diyenler buyurun ;)

bende hep imkansızları seviorum ve sonucu hep hüsran gözyaşı.. olmaz bak sonu yok bu ilişkinin diolar ama ben inatla üzülmeyi seçiorum bazen kendime bile şaşıyorum.. bende pes ettim artık sevgili mevgili istemiorum çok üzüldüm yıprandım...

ben imkasız aşklar için yaratılmışım...ne kavuşmayı bilirim ne unutmayıı:gitme:senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar imkansız her zmn daha cazip gelliyor kolay aşktansa o zmn değerini bilemiosn kıymetli olmuo.bnmkide imkansız maalsef çnkü o beni sevmio.daha doğrusu o bnm arkim bn ona aşık oldm ama o olmaz böle bişi dedi ama yine de yakın davranıo bna bn küstm barışmk için neler yaptı başka zmn olsa umrunda olmaz ne yaparsan yap derdi bilemiorm napıcağımı

benimkisi asla olmayacak birşeydi...net üzerinden yürüyordu...netten birine değer verdim...çok anlamsız birşey aslında...tanımadığın birine bu kadar değer vermek...uzun denecek kadar bir süre devam etti...sonrada bitti...geri dönmüyorum...çünkü tanışmak imkansız...onun karakterinde biriyle tanışmak istemem artık...kötü biri olmadığını biliyorum...çok dengesizdi...dengesizliğe bile bi şekilde katlanırdım...ama sonra katlanamayacağım şeyleri çıktı... netten bile canımı çok yaktı...gerçekte nasıl olurdu tahmin bile edemiyorum...bazen düşünüyorum...keşke biraz normal yürüseydi...ruh ikizi gibiydik resmen...bazen ikimizi de çok şaşırtan düşüncelerimiz olurdu...karşılıklı "bu kadarına da pes" derdik...o derece ruh eşiydik...herşey tek bu yönüyle olsaydı belkide tanışırdık...ama imkansızın imkansızı olduğunu da bilirdik...ne diyelim...hayat işte...tek bildiğim şey yaptıklarından ötürü affetmeyeceğim...

bende sevgilimle internette tanıştım
bizimde sorunlarımız var tabi ki
ama halletmeye çözmeye çalışıyoruz
mesafe uzaksa zor tabi
sorunun ne olduğunu tam olarak anlatmamaışsın
ama hayırlısı neyse o olsun bilmiyorumkismile

sizinki gibi değildi güzelim bizimkisi...tamamen onun istekleri doğrultusunda ilerliyordu...üstüne bir de gözümün önünde başkalarına sulanacak şekilde yazılar yazıyordu...geniş karşılamamı bekliyordu bu durumu...ömrümde anlamadım gitti onu...bi nevi aynı anda birden fazla kişiyi idare etmeye yatkındı...en başından beri anladım böle biri olduğunu...noldu bana bilmiyorum o zamanlar...konuşmadığımız günlerde çok üzüldüğünü görünce utanmadan geri dönüyordum...çünkü gerçekten üzüldüğünü hissediyordum...diğer yandan gurursuzun teki oluyordum...apayrı bir nedenden ötürü son buldu..bir daha dönmedim...dön çağrılarına rağmen dönemem artık...geçmişte yaptıklarına rağmen tekrar dönersem karaktersiz olarak anarım kendimi...bazen düşünüyorum...ben olduğum için mi başkalarına koşuyordu...yoksa başka bir kız olsa da aynını yaparmıydı ona da...yoksa başka bir kızı aldatmaya kıyamazmıydı...soru işaretli kaldı bende...öyle kalsın artık napim...biten bitti...geri dönüş yok...

ben de imkansızı seçtim... başka bi şehirde ve bi araya gelme şansımız yok, evlenmekten başka çaremiz yok, ben üni okuyorum o lise mezunu ve okuduğum bölümden dolayı baya bi uçurum olcak aramızda, 7 aydır görmedim ve devam ettiğimiz süre içerisinde senede 1-2 kere o da sadece bikaç saat görme şansım olcak...

eğer durum böyleyse en doğrusunu yapmışsın
daha iyilerini bulursun canım inşallah

başka şehirlerde olmak zordur eminim ki
ama eğer seviyosanız bi sorun olmaz gibi geliyo
tabi onun gelme imkanı varsa
eğer yoksa durum gerçekten zor
imkansız değil bence bu eğer duyguların karşılıklıysa sadece zor bir durum bu
umarım istediğin şeyler olur canım a.s

çok zordur karşılık beklemeden sevmek bu aşkı tek tarafllı yaşamak onu çok sevipte hiç bişey açıklayamamak sen onun için herşeye razıyken belki onun aklına bile gelmediğini bilmek çok zor...Anlatsam film yada roman olur derler ya o türden benimkide zaten ilerde bu imkansızlığı kağıda dökmeyi planlıyorum yaşadığım şey aşk mı sevda mı beğeni mi takıntı mı bilmiyorum ama ben hiç bişey beklemeden seviyorumm yolunu gözlüyorum

hiç bi zaman imkanlı olmadı ki ..
7 aydır imkansız bi aşkın pençesindeyim ..
Ne gidebiliyorum,ne kalabiliyorum ..
İlk değil :) sonda olmayacak ..

Ah kızlar sakın imkansız diyip peşini bırakmayın aşk kolay bulunmuyor ne pahasına olursa olsun vazgeçmeyin...ben hiç aşık olmamıştım taki onu gördüğüm ilk ana kadar bakarken kalbim çıkacak gibi oluyodu yanındayken bana hiç bakmıyodu bile kendimi dışarı atıp saatlrce agladığımı bilirim en son cesaretimi topladım ve ona bir şiir kitabı hediye ettim sonra bir gömlek notler kitapta tabi..sonra biz başladık sadece 2 ay hayatımda kimseyi sevmedim onun kadar annesi aradı beni biz seni istemiyoruz dediği an ben hattımı filan deiştim ulaşamadı tabi sonra karşıma eşim çıktı bana okadar ii davrandıki sevmiyordum imkanıda yoktu evdede bunalmıştım hem çok ii severim dedim sevdirir bana kendini dedim ama olmadı hala aklıma geldikçe salya sümük ağlıyorum sakın sakın vazgeçmeyin helede benim gibi kimseyi sevmediyseniz kolay değil...bende onun aşkı herzaman olucak aşk bu işte gerçek olanı asla ama asla başka birine aşık olamazsınız...benim peşimde okadar erkek vardıki konuştumda ah seviyorum filan diyodum kendi kendime ama değilmiş işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…