Ben hep imkansz seiyorum ve kavuamyorum diyenler buyurun ;)

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
987
363
bende hep imkansız kişileri severim bana daha cazip gelirler sizde öyleyseniz buyrun paylaşalım:enbuyukkk:

bende ne yazıkki cazip gelioo ama sonu olmuyo ne yazıkki artk zaten ben seçmicem ben sevmiicem görücü usulü evlencemm napiim:'(

bende ne yazıkki cazip gelioo ama sonu olmuyo ne yazıkki artk zaten ben seçmicem ben sevmiicem görücü usulü evlencemm napiim:'(

ben yanlış yaparsın derim tanımadığın belki sevemeyeceğin biriyle aynı yastığa baş koymak çok kötü bi durum olsa gerek görücü usulüyle evlenmektense imkansız bi aşkı yaşamaya razıyım ben.hem nerden biliyosun belki birgün karşına imkansız olmayacak seni senen çok sevecek birileri çıkar umudunu yitirme:uhm:

vuhuuu tam bana göre bir başlık olmuş =) ama unutmayalım ki imkansız diye bir şey yoktur istedikten sonra ... bir söz vardır birine kendinizi zorla sevdiremezsiniz ama kendinizi sevilecek insan yaparsınız, gerisini karşı tarafa bırakırsınız =)

vuhuuu tam bana göre bir başlık olmuş =) ama unutmayalım ki imkansız diye bir şey yoktur istedikten sonra ... bir söz vardır birine kendinizi zorla sevdiremezsiniz ama kendinizi sevilecek insan yaparsınız, gerisini karşı tarafa bırakırsınız =)

güzel sözmüş bence hayat içinde imkansız yoktur insan her istediğini başarır ama aşk içinde vardır..vebenim için hep böyle oldu....kavuşamamakta cabası:olmaz:

benimki hem evli ehmde nlü maalesef i,mkansızzz siiznki birazda olsa imkanlıdır umudunuzu yitirmeyin sizinki neden imkansız ki sorun ne?

benimki hem evli ehmde nlü maalesef i,mkansızzz siiznki birazda olsa imkanlıdır umudunuzu yitirmeyin sizinki neden imkansız ki sorun ne?

ya senin ki gerçekten imkansız mış ama bence sende ümidini yitirme yani evli olan için değil ama karşına kimbilir kimler çıkar

ben hocamı beğeniyorum tam aşk dğil ama seviyorum yani ve evli...:( Allah mutlu etsin tabi..

her öğrencinn başına gelebilecek yegane olayladan biri yani bence geçici olabilir başka biri karşına çıkabilir ve bu kez imkansız olmayabilir ama geçmesi için biraz beklemen gerekir sanırım umarım daha iyi birisi karşına çıkar ve mesut olursun:1hug:

Back