• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Hayvan miyim diyerek bagirdi, Cok utandim ...

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Dün gece Kiz arkadasim'la oturuyorduk, biraz sohbet ettik, o erkek arkadasindan bahsetti, bende ona suan görüstügüm birini anlattim.
Cok merak etti, hadi arasana onu sesini falan duymak istiyorum, nasil biri diye.
Bende hayir bosver dedim. En son zaten ben aramistim, rahatsiz etmeyelim dedim.
Bi baktim ki, telefonu eline almis bile, aramis bile, sonra bana demez mi, bak caliyor.
Telefona cikti, arkadasimda hemen bana uzatti telefonu, mecbur konusmam gerekiyordu.
Ne yapiyorsun falan filan derken, hic arkadasimla oturuyorum dedim.
O sirada arkadasim versene telefonu dedi.
Bende ne var ki bunda diyerekten, arkadasim konusmak istiyor seninle dedim.
Telefonu ona verdim, biraz konustular, nasilsin iyimisin gibi seyler.
Erken ise gitmesi gerektigi icin, uyumaya hazirlaniyormus, bizde tam o ara aramisiz.
Neyse, bana dur bi sigara iceyim uyumadan önce, yani sira seninle telefonlasirim dedi.
Tamam dedim, ve birden olay patlati, yüksek ve sinirli bir ses ile bana ben hayvan miyim dedi.
Sok oldum, ne hayvani dedim.
Hayvan iste dedi, tanimadigim bir kiza telefonu veriyorsun, ben seninle telefonlasmak isitiyorum, bir baskasiyla degil dedi.
Cok kötü oldum, bana o sekilde bagirinca, utandim, bu onada yansidi, ses tonum falan hepsi degisti.
Saka yaptim dedi, saka yapmamisti, sadece ben öyle üzülünce, toparlamak icin sakaydi dedi.
Kontörüm yok ben seni arayamiyorum, kontör yükler yüklemez seni aricam dedi.
Moralim altüst olmustu, tepkisi agir gelmisti.
Hayir aramana lüzum yok dedim. Arama dedim.
Arkadasimda arkadan, eger sana ilgisi varsa arasin, diye bagirdi.
Bu dahada kizdi, ona söyle cenesini kapatsin, allah allah cattik dedi.
Yine yüksek bir ses ile, Sigaram bitti ! dedi.
Yani resmen, telefonu kapat demek istedi.
Tamam o zaman, kapatiyorum dedim
Tamam kapat dedi.
Hoscakal deyip kapattik.
Arkadasim adina bir özür mesaji yolladim facebook'dan.
Biraz patavatsizdir dedim.
Ve Sabah Facebook'a girdigi halde, bana cevap yazmamis.
Diger bir kiz arkadasim, böyle bir olay yüzünden seninle irtibati kesecegini sanmiyorum dedi, sadece bazi erkekler böyledir dedi, eger böyle bir sey yüzünden irtibati kesiyorsa, zaten onun icin degerin cok fazla degilmis anlamina gelir dedi.
Sizcede tepkisi ile haklimiydi, ve böyle bir gerekce icin irtibati kesebilir mi ?
Ekleme yapiyorum, bazi arkadaslar cocukca bulduklari icin yaslarimizi merak etmisler,
cocukluk yaslarini gectik, 21 yasindayim, kiz arkadasim 19, ve o ise 23 yasina basti.

Son düzenleme:
Değer verilen insanla diğer değer verilen eş, dost, akraba, arkadaş yüz yüze bir yerde önceden 2 tarafında bilgisi olmak şartıyla tanıştırılmalıdır.
Ne demek "sesini duyayım?", "ver ben konuşayım"
Hem kız arkadaşınıza ne? Neden sizin erkek arkadaşınızla telefonda konuşmak istiyor ki?

Bence erkek arkadaşınızın tepkisi doğal.Sirk hayvanı gibi görücüye çıkarılmış.Telefonda bir de şarkı söyletseymiş kız da sesini de dinleseymiş bari.

Madem çok merak ediyor, yüz yüze tanıştırmanızı isteseymiş.Siz konuşurken kızın arkadan bağırması, size gaz vermesi falan da sinir bozucu.
Bence kız arkadaşınızla yolları ayırmalı, sevgilinizden de özür dilemelisiniz.

Arkadaşının neden senin sevgilinin sesini duymak istediğini anlayamadım,tam bi saçmalık...Hele ki telefonu alıp araması ve seni mecbur bırakması gayet "insanca" (!) bi davranışmış.Keşke haddini bildirseydin...Bunun dışında sevgilinin tepkisi de biraz ağır olmuş,daha sakin bi biçimde ya da daha sonraki bi konuşmanızda bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirebilirdi ama o an sinirliydi ya da arkadaşının konuşması durduk yere sinirlendirdi galiba.Mazur görülebilir yani...Utanması gereken de sen değil arkadaşın olmalıydı bence:97:

Valla canim erkek arkadasin kadar sert olmasada bende cok kizardim,yanlis anlama ama senin ve kiz arkadasinin yasini merak ettim cok cocukca hareketler bunlar.

Dün gece Kiz arkadasim'la oturuyorduk, biraz sohbet ettik, o erkek arkadasindan bahsetti, bende ona suan görüstügüm birini anlattim.
Cok merak etti, hadi arasana onu sesini falan duymak istiyorum, nasil biri diye.
Bende hayir bosver dedim. En son zaten ben aramistim, rahatsiz etmeyelim dedim.
Bi baktim ki, telefonu eline almis bile, aramis bile, sonra bana demez mi, bak caliyor.
Telefona cikti, arkadasimda hemen bana uzatti telefonu, mecbur konusmam gerekiyordu.
Ne yapiyorsun falan filan derken, hic arkadasimla oturuyorum dedim.
O sirada arkadasim versene telefonu dedi.
Bende ne var ki bunda diyerekten, arkadasim konusmak istiyor seninle dedim.
Telefonu ona verdim, biraz konustular, nasilsin iyimisin gibi seyler.
Erken ise gitmesi gerektigi icin, uyumaya hazirlaniyormus, bizde tam o ara aramisiz.
Neyse, bana dur bi sigara iceyim uyumadan önce, yani sira seninle telefonlasirim dedi.
Tamam dedim, ve birden olay patlati, yüksek ve sinirli bir ses ile bana ben hayvan miyim dedi.
Sok oldum, ne hayvani dedim.
Hayvan iste dedi, tanimadigim bir kiza telefonu veriyorsun, ben seninle telefonlasmak isitiyorum, bir baskasiyla degil dedi.
Cok kötü oldum, bana o sekilde bagirinca, utandim, bu onada yansidi, ses tonum falan hepsi degisti.
Saka yaptim dedi, saka yapmamisti, sadece ben öyle üzülünce, toparlamak icin sakaydi dedi.
Kontörüm yok ben seni arayamiyorum, kontör yükler yüklemez seni aricam dedi.
Moralim altüst olmustu, tepkisi agir gelmisti.
Hayir aramana lüzum yok dedim. Arama dedim.
Arkadasimda arkadan, eger sana ilgisi varsa arasin, diye bagirdi.
Bu dahada kizdi, ona söyle cenesini kapatsin, allah allah cattik dedi.
Yine yüksek bir ses ile, Sigaram bitti ! dedi.
Yani resmen, telefonu kapat demek istedi.
Tamam o zaman, kapatiyorum dedim
Tamam kapat dedi.
Hoscakal deyip kapattik.
Arkadasim adina bir özür mesaji yolladim facebook'dan.
Biraz patavatsizdir dedim.
Ve Sabah Facebook'a girdigi halde, bana cevap yazmamis.
Diger bir kiz arkadasim, böyle bir olay yüzünden seninle irtibati kesecegini sanmiyorum dedi, sadece bazi erkekler böyledir dedi, eger böyle bir sey yüzünden irtibati kesiyorsa, zaten onun icin degerin cok fazla degilmis anlamina gelir dedi.
Sizcede tepkisi ile haklimiydi, ve böyle bir gerekce icin irtibati kesebilir mi ?

tuhaf bir arkadaşın var bence de çok haklı erkek arkadaşın böyle patavatsızlık yapılmaz ama al karşına konuş bence arkadaşını böyle şeyler yapmaması gerektiğini akıl edemiyo mu :44:

evet o kızda bi tuhaflık var,niye telf.nu istiyor ne munasebet..sen sevgilinle konuşur halledersinde o kızdan uzak dur derim..ben şahsen korkarım böyle dengesizlerden..delimi ne bide bağırıyo ilgisi varsa arar diye..

evet o cikmiyor, bilmiyorum endisenlenmemek elde degil...

üzme kendini,sen bence fazla taktın kafaya bu konuyu kuruntu ettin belliki,bu çok büyük bi problem değilki telfonlarına çıkmayacak kadar..velevki ondan çıkmıyor çok kızdırdın,yinede hallolmıcak bişey değil,boşluğuma geldi böyle yapıcanı bilemedim dersin,ders oldu bana dersin bende şaşırdım dersin..senin çokda bi büyük bi hatan sorunluluğun yokki..dengesizliği arkadaşın yapmış..

bende senin erkek arkadaşının ve o kız arkadaşının yaşını merak ettim yazarmısın:26:

kiz arkadasim 19 o ise 23 yasinda

çokta ufak deilmiş ikiside
ama kız arkadasının yaptığını hiç ama hiç yakıştıramdım
ben olsam bu kadar sert olmsada elin adamıyla beni neden muhatap ediyorsun durduk yerde die kızardım ne alaka durup dururken telefonu almak konusmak

ama erkek ark. sırf bu yüzden ayrılacaksa bırak ayrılsın be güzelim artık hersey ayrılma sebebi kimse alttan almıyo sen bekle bakalım napcak o döncekmi telefonlarına:16:

çokta ufak deilmiş ikiside
ama kız arkadasının yaptığını hiç ama hiç yakıştıramdım
ben olsam bu kadar sert olmsada elin adamıyla beni neden muhatap ediyorsun durduk yerde die kızardım ne alaka durup dururken telefonu almak konusmak

ama erkek ark. sırf bu yüzden ayrılacaksa bırak ayrılsın be güzelim artık hersey ayrılma sebebi kimse alttan almıyo sen bekle bakalım napcak o döncekmi telefonlarına:16:

sanmam ne ayrılığı,böyle ayrılık sebebimi olurmuş..arkadaşınla beni konuşturmayacaktın bitsin..yok artık..

sanmam ne ayrılığı,böyle ayrılık sebebimi olurmuş..arkadaşınla beni konuşturmayacaktın bitsin..yok artık..

degil mi, ama yazimda belirtmistim, görüstügüm kisi diye, yani sevgilim degil, ama her an cikma teklifi edecekti yani, sevgili gibiyiz, telefonlarima cikmiyor, mesgule aliyor

bencede hoslandigin cocuk hakli yani tepki göstermesini dogal karsiliyorum fakat bagirmasi biraz abartili olmus. bence kiz arakadasin gayet patavatsiz pek takilma öyle biriyle heleki sen hayir dedigin halde telefonu alip kendi aramasi cok saygisizca ve dengesiz bir hareket

Back