- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konusahibi arkadaş, başın sağolsun.
Ancak büyük aşkmış diyen arkadaşlara takıldım ben. Bu bey ölmeseydi burda konusahibine neler denirdi, evli adamla ne diye görüşürsün yada o senle konuşmak istese bile sen neden kesmezsin denilmez miydi?
Şimdi sizin kocanızı siz evlenmeden önce evlendiğinizde ve çocuğunuz olduğunda hala görüşen onu seven bir kadın olsa siz buna büyük aşk mı dersiniz? Valla ben anlamadım bu forumun bakış açısını.
Genç bir insanın ölmesi çok kötü elbette. Ama herkes, hepimiz öleceğimize göre, önemli olan arkamızda temiz bir soyadı bırakıp, bizim hakkımızda kötü düşünmeyen, bizden nefret etmeyen, bizi iyi hatırlayan insanlar bırakmak ölümden de önemli değil mi?
Ben (mesela) bu beyin eski de olsa eşi olsam, sonuçta çocugunun annesiyim ve evlenmişim. Bunu okusam içim çok acırdı. Çocuğum oldugunda konuşmuşlar, üstelik kız düğünüme bile gelmiş. Eşim sürekli onu aramış. Belki benim yanımdan kalkıp onla konuşmuş. Ve hatta belki onu hayal ederek benimle birlikte olmuş. Acaba ne kadar saygım kalırdı ölen insana?
Ben hep kendmi koyarım karşımdaki insanın yerine. Burda elbette konusahibinin de düşüncelerini anlayabiliyorum ben. Ama benim görüşüm, adam bi başka kadını soyadını verecek kadar önemsiyorsa, sizcede konu kapanmamış mıdır? Devamı bilemiyorum ama insanın kendini kulandırması değil midir? Hangimiz sevgilimizle eşimizle kavga ettiğinde eskiler aklına gelmez, onun da canı yansın diye ağır şeyler söylemez? Yada kaç erkek sadece kavgadan sonra eski sevgililerini hatırlamaz facebooktan bakmaz? Yani bu zamanlarda bana bakan bir adam, konusahibi için nasıl büyük bir aşk olabilir?
Konusahibi yanlış anlamasın beni lütfen. Ben kimsenin acısıyla alay edecek, eleştirecek bir insan değilim, zaten bana da düşmez. Ama bir üst konuda evli bir adamla görüşen yada mesajlaşan veya birlikte olan (siz buna ne dersiniz bilmem ama benim için hepsi aynı) bir kadına çemkiriyorsak, burda da çemkirmeden de olsa, en azından hayatına devam et dememiz gerekmez mi? Büyük aşk yakıştırması yapmak, gerçekten aşık olan insanlara yanlış yapmak anlamına gelmez mi?
Çocuğu olduğunda evine gittim, karısı da vardı. Evliyken görüşmedim zaten düğününe ve çocuğunu görmeye gittim. Kaldı ki büyük aşktan öte o benim tek gerçek dostumdu, karşısında bütün çıplaklığımla kendim olabildiğim tek adamdı. Belli bi noktadan sonra aşkın yerini alan çok daha güçlü duygular vardır bunu yaşamayan hiç kimsenin anlamasını beklemiyorum zaten. Kaldı ki büyük aşk ile sınırlı olsaydı araya giren yıllardan sonra tekrar bir araya geldiğimizde sanki yıllar geçmemiş gibi sanki dün görüşmüşüz gibi muhabbet edemezdik. Aşk kör eder belki ama dostluk, arkadaşlık, bağlılık bunlar çok başka şeyler. Evet eleştirilerinizi anlayabiliyorum sakinlikle de karşılıyorum ve fakat umarım ki böyle bir olayı yaşamak zorunda kalmaz ve beni hiç bi zaman anlamazsınız.
Peki sizi seviyorsa , beklemek yerine başka biriyle evlenmesi konusunda ne diyorsunuz?
Konum ve yaş farkından bahsetmeyin çünkü yaşı önemsiyor olsa sizinle ilişki de yaşamazdı.
2 kez aldatılmış bu adam. 2. defası varsa bu işin, 1.de affetmiş olmalı.
Affettiyse karşı konulmaz bir tutkusu var demektir eşine karşı.
Acınızı anlarım. Farklı şeyler, size göre eşsiz hisler de beslemiş olabilirsiniz fakat ben bunun büyük bir aşk olduğunu düşünmedim.
Siz çok sevdiniz belki ama bu insanda o aşkı göremedim anlattıklarınızı okuyunca.
Olan olmuş, giden gitmiş elbette ama biraz da mantıklı düşünmek lazım.
Siz çok büyütmüşsünüz bana kalırsa.![]()
Konusahibi arkadaş, başın sağolsun.
Ancak büyük aşkmış diyen arkadaşlara takıldım ben. Bu bey ölmeseydi burda konusahibine neler denirdi, evli adamla ne diye görüşürsün yada o senle konuşmak istese bile sen neden kesmezsin denilmez miydi?
Şimdi sizin kocanızı siz evlenmeden önce evlendiğinizde ve çocuğunuz olduğunda hala görüşen onu seven bir kadın olsa siz buna büyük aşk mı dersiniz? Valla ben anlamadım bu forumun bakış açısını.
tekrardan basın saolsun fakat 15 yasında daha cocouk yasta sevısmek bedenın bu kargasaya alııskmı ki?daha cocoukmussun ,cocouklar sevvemz dıll tabıkıde aslında en saf seven cocouklardır fıkrımce fakat ılıskını oyle bır anlatmıssın kı sadece sex uzerıne hıc mı saf bır ask yasamadın hıc mı yuregın dokunmadan sevmeyı hazmedemedı dıye sorarlar ınsana ,olum bız kullar ıcın ,sırayla gıdıyoruz bugun o yarın bız fakat ben askı cocouk bır bedene sıgdırmıyor dgıl sex ıle o vucuda ezıyetı kabullenemıyorum basın saolsun mekanı cennet olsun
hayır 15 yaşında sevişmedim :) herkes yanlış okuyo yaaaaaaaaaaaa ağlamak üzereyim
tekrardan basın saolsun fakat 15 yasında daha cocouk yasta sevısmek bedenın bu kargasaya alııskmı ki?daha cocoukmussun ,cocouklar sevvemz dıll tabıkıde aslında en saf seven cocouklardır fıkrımce fakat ılıskını oyle bır anlatmıssın kı sadece sex uzerıne hıc mı saf bır ask yasamadın hıc mı yuregın dokunmadan sevmeyı hazmedemedı dıye sorarlar ınsana ,olum bız kullar ıcın ,sırayla gıdıyoruz bugun o yarın bız fakat ben askı cocouk bır bedene sıgdırmıyor dgıl sex ıle o vucuda ezıyetı kabullenemıyorum basın saolsun mekanı cennet olsun
yasını sordum ama cevap alamadım
Saol değil sağol
Cocouk değil çocuk
sevvemz değil sevemez
Dııl değil değil
Olum değil oğlum
Sex değil seks...
Şimdi oldu :13:
Bu kadar yanlışlarla dolu bir mesajınızda "ki" yi ayrı yazabildiğiniz için tebrik ederim...