ben hayatta bir tek onu sevdim.

bi de benim onun ölümünü öğrenme anım var ki akıllara zarar.

22 mayıs sabahı saat 7.30 sıralarında yatağın içindeyim ama kalkamıyorum üstümde deli gibi bi ağırlık var üşüyorum falan. ama kalkmam da lazım çünkü sınavım var. neyse annem geldi kaldırdı beni zar zor ama üstümdeki ağırlığı atamıyorum. annemin telefonu çaldı o sıra o telefonu açtı içeri gitti böle pürtelaş ben de elimdeki bardağı düşürdüm. sora dedim nolmuş sabah sabah kim arıor dedim annem bişiler uydurdu geçiştirdi beni neyse sınava gittim geldim ama bariz ölü gibiyim. kapıdan girdim oturdum koridora annem dedi sana bi haberim var çok üzüleceksin istersen söylemeyim söyle dedim hazır ol çok üzüleceksin ama dedi ne ya noldu falan dedim çok sevdiğin biri ölmüş dedi aklıma direk ali geldi o mu dedim..acı acı güldü dünya karardı ben karanlıkta kaldım daha 4 gün önce söz vermişti bana nasıl ölür offf kızlar valla ağlıyorum şu an deli gibi.

bi de en çok içimi acıtan, içimde kanayan şey nedir bilior musunuz... ben onun yanında 1 gece uyuyabilmek için bütün hayatımı verebilecekken her şeyden vazgeçebilecekken karısının onu 2 defa aldatması... ikimiz de bunları hak etmemiştik.

çok soru sorup yaranızı deşiyorum biliyorum ama anlatmak sizi rahatlatır diye düşünüyorum. aranızdaki yaş farkı mıydı ilişkinizi imkansız kılan?

ondan ziyade aileler görüşüordu küçük bi şehirdeydik o zamanlar hoş karşılanmazdı hem de o mesleğini almıştı eline ben daha öğrenciyim falan. çok istiyodu evlenmeyi engel olamazdım ki olmazdım da ve hatta düğününe gittim mutluluğunu görebilmek için sadece onu görmek için.

Allah sabir versin zordur bu yaralar olene dek kapanmaz ama

Hayatin bana aska dair ogrettigi seylerden biri

Hic bir zaman cook sevme

Coook sevil

Konusahibi arkadaş, başın sağolsun.

Ancak büyük aşkmış diyen arkadaşlara takıldım ben. Bu bey ölmeseydi burda konusahibine neler denirdi, evli adamla ne diye görüşürsün yada o senle konuşmak istese bile sen neden kesmezsin denilmez miydi?

Şimdi sizin kocanızı siz evlenmeden önce evlendiğinizde ve çocuğunuz olduğunda hala görüşen onu seven bir kadın olsa siz buna büyük aşk mı dersiniz? Valla ben anlamadım bu forumun bakış açısını.

sana katılıyorum nitekim konuyu okurken bende kızdım içimden,sonunu okuyunca içim bi tuhaf oldu ne biliyim ölüm karşısında insanın dili bağlanıyo heralde

ALLAH sabırlar versin
ama boşa kendınıde uzme yok buyuk aşkımdı yok benı çok sevdı felan dıye. adam gıdıp başkasıyla evlenmış daha ne sevmesı arkadaşım.seven insan nolursa olsun ımkansızın ımkansızıda olsan senınle olurdu onunla değil
sen onune bak artık

ikinizinde hataları olmuş ama araya ölüm girmiş tabi o yüzden yorum yapmak istemiyorum
neyse allah sana sabır versin ne diyeyim kader böyleymiş diyorum .

sana katılıyorum nitekim konuyu okurken bende kızdım içimden,sonunu okuyunca içim bi tuhaf oldu ne biliyim ölüm karşısında insanın dili bağlanıyo heralde

Genç bir insanın ölmesi çok kötü elbette. Ama herkes, hepimiz öleceğimize göre, önemli olan arkamızda temiz bir soyadı bırakıp, bizim hakkımızda kötü düşünmeyen, bizden nefret etmeyen, bizi iyi hatırlayan insanlar bırakmak ölümden de önemli değil mi?

Ben (mesela) bu beyin eski de olsa eşi olsam, sonuçta çocugunun annesiyim ve evlenmişim. Bunu okusam içim çok acırdı. Çocuğum oldugunda konuşmuşlar, üstelik kız düğünüme bile gelmiş. Eşim sürekli onu aramış. Belki benim yanımdan kalkıp onla konuşmuş. Ve hatta belki onu hayal ederek benimle birlikte olmuş. Acaba ne kadar saygım kalırdı ölen insana?

Ben hep kendmi koyarım karşımdaki insanın yerine. Burda elbette konusahibinin de düşüncelerini anlayabiliyorum ben. Ama benim görüşüm, adam bi başka kadını soyadını verecek kadar önemsiyorsa, sizcede konu kapanmamış mıdır? Devamı bilemiyorum ama insanın kendini kulandırması değil midir? Hangimiz sevgilimizle eşimizle kavga ettiğinde eskiler aklına gelmez, onun da canı yansın diye ağır şeyler söylemez? Yada kaç erkek sadece kavgadan sonra eski sevgililerini hatırlamaz facebooktan bakmaz? Yani bu zamanlarda bana bakan bir adam, konusahibi için nasıl büyük bir aşk olabilir?

Konusahibi yanlış anlamasın beni lütfen. Ben kimsenin acısıyla alay edecek, eleştirecek bir insan değilim, zaten bana da düşmez. Ama bir üst konuda evli bir adamla görüşen yada mesajlaşan veya birlikte olan (siz buna ne dersiniz bilmem ama benim için hepsi aynı) bir kadına çemkiriyorsak, burda da çemkirmeden de olsa, en azından hayatına devam et dememiz gerekmez mi? Büyük aşk yakıştırması yapmak, gerçekten aşık olan insanlara yanlış yapmak anlamına gelmez mi?

Son düzenleme:
vallahi ne desem bilemedim bu da senin dünyada ki sınavınmış arkadaşım o kadar dokundu ki yaşadıkların ne desem ne yazsam bilemedim.umarım bu hayat sana daha derin izler bırakmaz allah sabırlar versin.belki yazdıklarım senin için birşey ifade etmiyo ama iki kelime yazıp yaşadıklarının beni etkilediğini söylemek istedim.daha da kelime bulamıyorum sözlerin yazıların tükendiği o andayım...

Ne desem bilemedim size hem kızdım hemde çok üzüldüm.Ölenin arkasından konuşulmaz.Ama bir kadın olarakta söylemeden duramicam.Evet eski eşi çokta düzgün biri değilmiş belli ki 2 kere aldatmış ama bu kadını kocasıda aldatmış.Yani ben evli olsam ve eşimin böyle bir şey yaşadığını bilsem evliyken bile mesajlaşmaları bilsem,düğünüme gelip eşime baktığını bilsem çıldırırdım herhalde.Neyse gelmiş geçmiş sonuçta zaten üzgünsünüz daha da üzmek istemem bunlarıda yazmak istemezdim ama tutamadım kendimi.Allah rahmet eylesin.Aşk güzeldir,sevmek sevilek güzel duygulardır ama insanın kendine saygısı,sevgisi çok daha önemli ve güzeldir hayat ne yazık ki sadece aşk değil.Aşk içinizde hep kalacak ama acınız zamanla hafifleyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…