• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben hamileyim ve şoktayım....

niltt

N & G... 24.05.09
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
6.833
86
688
42
İstanbul
Ya ben şoklardayım kızlar adetim 2 gün gecikti,eşim test almış getirmiş ve sonuç pozitif..:53:

Oysa ki 1 sene sonra ancak hamile kalırım derdim.(2 sene d.k.hapı kullanmıştım çünkü)
Çok şükür 2 ay sonunda 2 çizgiyi net olarak gördüm..

Şimdi dr a gideceğiz bakalım kaç haftalıkmış öğreneceğiz..

Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah....

Dua edin güzel bir hamilelik ve annelik süreci geçireyim.:31:
Hala şoktayım çünkü,daha geç beklediğim için...

hayırlı olsun cnm bebişin.rabim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin.rabbim hepinizin bebeklerini sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah...

Tşk ederim kızlar çok sağolun :71:

Eşimin merakından dolayı dr a gittik ama çok erkenmiş henüz bişey görünmedi..1 hafta sonra gel dedi..Bakalım haftaya gözükecek mi?

tanısam da tanımasamda bilmiyorum neden ama hamilelik haberleri beni çok mutlu ediyo:16::16::16
inşallah meleğini sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına eşinle 4 gözle büyütürsünüz
rabbim tüm olmayan ve meleklerini bekleyen kullarınada nasip etsin
amin amin amin....

Ya ben şoklardayım kızlar adetim 2 gün gecikti,eşim test almış getirmiş ve sonuç pozitif..:53:

Oysa ki 1 sene sonra ancak hamile kalırım derdim.(2 sene d.k.hapı kullanmıştım çünkü)
Çok şükür 2 ay sonunda 2 çizgiyi net olarak gördüm..

Şimdi dr a gideceğiz bakalım kaç haftalıkmış öğreneceğiz..

Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah....

Dua edin güzel bir hamilelik ve annelik süreci geçireyim.:31:
Hala şoktayım çünkü,daha geç beklediğim için...

tebrikler.. ne kadarlık evlisin peki? korunmadıysan normaldir canım ya, gerçi zormuş sanırım hamiş kalmak demi hemen?? bende yeni evlyimde korunuom bakalım şimdilik.. yumurtlama takibi felanmı yaptın nası olduki

:nazar::nazar: süper haber!!! sağlıkla al kucağına inşallah :16: bizlere de duanı eksik etme ...Rabbim isteyen herkese naip etsin inşallah :16:Allah'ım bende şoka girmek istiyorum ne olur .........:52:

Sağolun kızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.:71:

Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallah..
Ama bakalım ben yine de tam olarak keseyi gördükten sonra emin olacağım.
O yüzden hemen ümitlenmekte istemiyorum ne olur ne olmaz..

"elifmiracle";

canım yumurtlama günleri önemli biz o günlerde yoğunlaştık..Ben 2 aydır korunmuyordum zaten.Test pozitif çıktı bakalım haftaya tam emin olmuş olarak yazacağım inşallah...

kaç haftalıkmış canım kaç haftada belli oluyormuş

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar:71:

Dr a gittim ve şu an 6 haftalık hamileyim,keseyi gördük,kısmetse haftaya kalp atışları için çağırdı dr..

Darısı en yakın zamanda olmasını isteyen herkese inşallah...:71:

evet bizde yumurtlama gününde yoğunlaştık bende hamileyim
gerçekten önemli dikkat edin hatunlar bu günlere Allah herkese nasip etsin

tebrik ederim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız :emir_bebek:

evet bizde yumurtlama gününde yoğunlaştık bende hamileyim
gerçekten önemli dikkat edin hatunlar bu günlere Allah herkese nasip etsin

:71:

Teşekkür ederim arkadaşlar.İnşallah sağlıkla,hayırlısıyla kucağımıza alırız..
Salı günü kalp atışları için gideceğiz inşallah duyar da geliriz...

Back
X