Ben hakediyorum izin verdim

Insanin önce kendine saygisi ve değeri olacak. Kusura bakmayin da her lafin basina da " ben gerizekaliyim , ben aptalim, ben acizim vs.. " diyorsunuz. Niye bu kadar kendinize hakaret ediyorsunuz. Niye degersiz görüyorsunuz. Degerli görmek için, vakurlu ve gururlu olun o zaman biraz . Arkaniza dahi bakmayin. Ne demek eski kiz arkadaşıyla msjlasmak ya. Bu düpedüz aldatmaktir benim kitabımda. Bu evlilikte Bitmiştir nokta! Soranlara amcammidir babammidir neyse. Açık açık derim. Benim aldatiyordu. Kizlarla fingirdiyordu. Ispatlayabilirim diyeceksiniz. Bakin bakalim o zaman hala ah vah diyecekler mi. Kafalari asagi egilir anca...

Diğer konularını biliyorum,sizin bu ilişkiyi toparlamanız çok zor,ayrıl ailenin yanına yerleş,bir süre sonra kabul ederler zaten.

dışarıda eşiyle gezerken yanlarından bir kadın geçince soytarıya dönenlerden misiniz siz de yoksa size bir şifre kırıcı bulalım da rahatlayın

Amcamın mantığı erkektir yapar eşim ve ailesi her komuda kendilerini haklı görüyolar

Yasadigin hayat senin, ve bu hayatini önündeki yillarini amcan icin akraba toplantilari icin mahfetme. Bosver amcanla baban konusmazsa konusmasin ve fikrimi sorucak olursanda deyil konusmak yüzlerine bile bakmasinlar birbirlerinin. O amca dediyin oglunun sana vurmasina ses cikartmiyorsa ve o erkektir aldatir yapar eder sen sus otur diyorsa nerde kaldi onun amcaligi. Bu zihniyetteki amcayi hayatinizdan cikartirsa babaniniz hic üzülmeyin aksine sevinin. Esinizin yaptiklarinida affetmeyin. Ayam hem aldatiyor
Hemde dövüyor. Ömrünüzü böyle bir insanla mahfetmeyin. Ilerde sizi seven üzerinize titreyen size deyer veren birini bulup hayatiniza cok güzel ve mutlu bir sekilde devam edebilmek varken bu iskenceyi cekmenize hic gerek yok. Kararinizi verin ve uygulayin iste ozaman sizde güclü olucaksiniz. Hersey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…