- Konu Sahibi Umutluyumhalaa
-
sim kartı takınca WhatsApp ı açtınız onu anladım da instagram ı nasıl açtınız? Boşanmıyorsam darp raporuna gerek yok demişsin ya o zaman bu kadar tantana ya da gerek yok ne geçti şimdi eline kavga gürültü şiddet yine adamın dizinin dibine gideceksin madem boşanmaya gönlün yok kurcalamaDedim ya eşim şifresini saklıyodu demiştim ya önceki geve odamız çok sıcak ben dedi ki uyuyomuyasan git balkonda yat sen dedim. Gitti yattı telefonunu odada bıraktı ben de sabaha karşı eşimin sim kartını kendi telefonuma taktım. Baktım wilk önce whatsaptan whatsapta bişi yoktu. İnstagramdan baktım instagramda hani dm işaret varya fotoğrafların altında çıkar ordan baktım en son o kızla konuşmuş kıza küfür yazdım bi ton sonra eşim geldi kıza yazdıklarımı görünce bana vurdu dediki ben kzıı bir yerde gördüm kız buna demişki hayırdır eşim de senle alakası yok demiş sonra konuşmamaışlar benim bunu görmemi istememiş onun için saklamış ben dr dedim ki sen eğerki gelip dürüst bir şekilde söyleseydin ben inanırdım ama sen bunun yerine gizli saklı işler çevirdin ben kimseyle konuşmadım diyo. Drli olucam ya sonra annemlere gittim annemlere boşanmak istediğimi söyledim boşanmak kolay drpil drdiler ben istemediğimi söyledim burda kal ama boşanma da drdiler. Ben kafayı yicem eşimin yalanları bide bunun üstüne bana vurması darp raporu alıcaktım boşanmıyosam gerek yok dedim. Bem iğrenç biriyim acizim hala bu adamlayım ve benden hala şifresibi saklıyo bu adam
Bem iğrenç biriyim acizim
Gitme diler burda kal dediler ben isteöedim gidicem dedimAnneniz size vurduğu için birşey demeyip sadece taktik mi verdi ?
AferimGitme diler burda kal dediler ben isteöedim gidicem dedim
Ben gerizekalıyım ama boşanmaktan korkuyorumAferim
Çocuğun var mı ? Yoksa boşan , çalış , ayrı ev tut kendine ..ailenden bir süre uzak dur ..bile bile yanlışa ortak olup seni degersizlestiriyorlar .. esin de böbürleniyordur , bak ailen de benden yana diye ... elini çabuk tut ,karar ver ve vazgeçme .. herseyden önce kendine saygı duy .. kimsenin seninle ilgili kararlar almasına izin verme .. çık babanın karşısına, bosanicam, arkamda misin ,de ! Değilim derse helallik al çık git yeni hayatına ..kadın varsa hayat var ..kendine değer ver ...Dedim ya eşim şifresini saklıyodu demiştim ya önceki geve odamız çok sıcak ben dedi ki uyuyomuyasan git balkonda yat sen dedim. Gitti yattı telefonunu odada bıraktı ben de sabaha karşı eşimin sim kartını kendi telefonuma taktım. Baktım wilk önce whatsaptan whatsapta bişi yoktu. İnstagramdan baktım instagramda hani dm işaret varya fotoğrafların altında çıkar ordan baktım en son o kızla konuşmuş kıza küfür yazdım bi ton sonra eşim geldi kıza yazdıklarımı görünce bana vurdu dediki ben kzıı bir yerde gördüm kız buna demişki hayırdır eşim de senle alakası yok demiş sonra konuşmamaışlar benim bunu görmemi istememiş onun için saklamış ben dr dedim ki sen eğerki gelip dürüst bir şekilde söyleseydin ben inanırdım ama sen bunun yerine gizli saklı işler çevirdin ben kimseyle konuşmadım diyo. Drli olucam ya sonra annemlere gittim annemlere boşanmak istediğimi söyledim boşanmak kolay drpil drdiler ben istemediğimi söyledim burda kal ama boşanma da drdiler. Ben kafayı yicem eşimin yalanları bide bunun üstüne bana vurması darp raporu alıcaktım boşanmıyosam gerek yok dedim. Bem iğrenç biriyim acizim hala bu adamlayım ve benden hala şifresibi saklıyo bu adam
Allah akıl fikir versin.Ben gerizekalıyım ama boşanmaktan korkuyorum
Ne var biliyomusun doğuluyız biz ve ben amcamın oğluyla evliyim. Ailemi dinledim babam evlenme drdi yapamazsın okulunu bitir dedi annem de istiyodu ben de istiyodum evet dedim kabul ettim kırk gün kaldık nişanlı evlendik o kız düğün günüm kuaförüme gelip benim fotoğradımı çekti ve eşime gönderdi karın çok güzelmiş diye düğün arabamız fotoğrafını çekip eşime yolladı. Bizim burda boşanmaya ayıp gözüyle bakıyolar ve boşanma gibi bişi yok burda. Eşim 27 yaşında falan evlenmek istemiş biraz zoraki evlenmiş istemeseydi de kimse niye hayır dedin dedmezdi ikimizdenyanlış bir zmanda evlilik yaptık birbirimiz çok yıprattık. Ben paranoyak biriyim. Benin allatan başka kimsem yokki. Benim hiç sevgilim olöadı severek evlenmeyi o kadar çok isterdim ki okulumu bitirip evlenmeyi. Ben ebin içinde yabancı biri gibiyim. Kimse trafımdan değerim yok.şimdi çıkıp gitsem aileme kahrolucaklar çğnkü aramı düzeşttim dedim onlara. Şimdi gidersem burdan amcamla babam düşman olucaklar düğünde cennazede görücez birbirimizi görmek istemesekte şimdi burdan gidersem beni paranoyak olarak görenler tarafından tescillenicek hasta oluşum. Beni ezik yapan aciz yapan geri kafalılık çok sıkmak. Ben burdaki ablalar gibi güçlü değilim olamama da ben ve eşimin telefoonunu kırmak ben ve bağırmak ben vr surat asmak ben vr boşanabilmek. Siz naaıl bu kadar güçlüsünüz nasıl bu kadar kararlısınız. Ben nasıl karat alırım her şeyi düşünüyorum her şeyi göze almam lazım ama yapamam ahh he baabm evlenme dedin sen bana yapma dedim neden dinlemedim seni başımı alıp gidesim var istanbuldan kimsyi tanımadığım kimseyi görmeyeceğim bir yere gidesim var aka kimim var ki allahtan başkaAllah akıl fikir versin.
Korkulacak ne varsa
Babam boşansam da arkamda ama boşanırsam amcamla babamın düşman olmasına göz yummuş olucam. Ailelerin cenazelerde düğünlerde birbirlerini görmezden gelirşlerini ben yapmış olucam benim yüzümden olucakÇocuğun var mı ? Yoksa boşan , çalış , ayrı ev tut kendine ..ailenden bir süre uzak dur ..bile bile yanlışa ortak olup seni degersizlestiriyorlar .. esin de böbürleniyordur , bak ailen de benden yana diye ... elini çabuk tut ,karar ver ve vazgeçme .. herseyden önce kendine saygı duy .. kimsenin seninle ilgili kararlar almasına izin verme .. çık babanın karşısına, bosanicam, arkamda misin ,de ! Değilim derse helallik al çık git yeni hayatına ..kadın varsa hayat var ..kendine değer ver ...
Kadın kadının halinden anlamaz mı hadi benim eşim karaktersiz peki bu kız neden konuşuyo neden cevap veriyo ya da eşim neden yüz verito arsızlaşöışlar ar namus kalmamışKocanız değil de kız mı suçlu sadece ?
Boşanmayacaksanız kendinizi niye yıpratıyosunuzki
Baban bunları göze almış ki arkanda .. ayrıca olmaz olsun öyle amca ..ne biçim hesaplar bunlar ... gözünü kulağını kapat arkana bakma .çok pişman olacaksın ..Babam boşansam da arkamda ama boşanırsam amcamla babamın düşman olmasına göz yummuş olucam. Ailelerin cenazelerde düğünlerde birbirlerini görmezden gelirşlerini ben yapmış olucam benim yüzümden olucak
Şu saydığın hiçbirşey senin psikolojinden daha önemli değil. Babanlar Küserse küssün ayıplayan kendine baksın. Okulun var işe de girersin. Niye bi adamın peşinde paranoyakça bi hayat süresin ki. Aklı başında sağlam adımlar atan bi genç kız olmak varken, koca delisi aldatılan dayak yiyen, kocaya bağımlı bi kadın olasın.Ne var biliyomusun doğuluyız biz ve ben amcamın oğluyla evliyim. Ailemi dinledim babam evlenme drdi yapamazsın okulunu bitir dedi annem de istiyodu ben de istiyodum evet dedim kabul ettim kırk gün kaldık nişanlı evlendik o kız düğün günüm kuaförüme gelip benim fotoğradımı çekti ve eşime gönderdi karın çok güzelmiş diye düğün arabamız fotoğrafını çekip eşime yolladı. Bizim burda boşanmaya ayıp gözüyle bakıyolar ve boşanma gibi bişi yok burda. Eşim 27 yaşında falan evlenmek istemiş biraz zoraki evlenmiş istemeseydi de kimse niye hayır dedin dedmezdi ikimizdenyanlış bir zmanda evlilik yaptık birbirimiz çok yıprattık. Ben paranoyak biriyim. Benin allatan başka kimsem yokki. Benim hiç sevgilim olöadı severek evlenmeyi o kadar çok isterdim ki okulumu bitirip evlenmeyi. Ben ebin içinde yabancı biri gibiyim. Kimse trafımdan değerim yok.şimdi çıkıp gitsem aileme kahrolucaklar çğnkü aramı düzeşttim dedim onlara. Şimdi gidersem burdan amcamla babam düşman olucaklar düğünde cennazede görücez birbirimizi görmek istemesekte şimdi burdan gidersem beni paranoyak olarak görenler tarafından tescillenicek hasta oluşum. Beni ezik yapan aciz yapan geri kafalılık çok sıkmak. Ben burdaki ablalar gibi güçlü değilim olamama da ben ve eşimin telefoonunu kırmak ben ve bağırmak ben vr surat asmak ben vr boşanabilmek. Siz naaıl bu kadar güçlüsünüz nasıl bu kadar kararlısınız. Ben nasıl karat alırım her şeyi düşünüyorum her şeyi göze almam lazım ama yapamam ahh he baabm evlenme dedin sen bana yapma dedim neden dinlemedim seni başımı alıp gidesim var istanbuldan kimsyi tanımadığım kimseyi görmeyeceğim bir yere gidesim var aka kimim var ki allahtan başka
Sanırım bışanöak benim eiçin en hayırlısı ama boşanma sözü geçince içim acıyoŞu saydığın hiçbirşey senin psikolojinden daha önemli değil. Babanlar Küserse küssün ayıplayan kendine baksın. Okulun var işe de girersin. Niye bi adamın peşinde paranoyakça bi hayat süresin ki. Aklı başında sağlam adımlar atan bi genç kız olmak varken, koca delisi aldatılan dayak yiyen, kocaya bağımlı bi kadın olasın.
Kurban olduğum yazarken su harfleri doğru kullanNeden ki haketmedi mi kız meterslik uapıyosun dedim milletr eşim o kız için elin orusupusu demişti eşimin söylrdiği şeyi de söylrdim haklıymış drdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?