- 15 Nisan 2016
- 83
- 6
- 86
- Konu Sahibi Umutluyumhalaa
-
Neden ki haketmedi mi kız uapıyosun dedim milletr eşim o kız için elin ... demişti eşimin söylrdiği şeyi de söylrdim haklıymış drdimeşin seni aldatıyorsa yalan söylüyorsa boşan tabiki..ama sen küfür yazarak hata yapmışsın..
İstiyorum aslında istanbulda gideveliceğim bi yer vsr mı devlet hastanelerindekiler de iyidir herhalde bilmiyoruö ben gerizekalıyımpsikoloğa gitmek istemez misin?
Allah bu kocanin off neyse icim disim sifree oldu kac gundurDedim ya eşim şifresini saklıyodu demiştim ya önceki geve odamız çok sıcak ben dedi ki uyuyomuyasan git balkonda yat sen dedim. Gitti yattı telefonunu odada bıraktı ben de sabaha karşı eşimin sim kartını kendi telefonuma taktım. Baktım wilk önce whatsaptan whatsapta bişi yoktu. İnstagramdan baktım instagramda hani dm işaret varya fotoğrafların altında çıkar ordan baktım en son o kızla konuşmuş kıza küfür yazdım bi ton sonra eşim geldi kıza yazdıklarımı görünce bana vurdu dediki ben kzıı bir yerde gördüm kız buna demişki hayırdır eşim de senle alakası yok demiş sonra konuşmamaışlar benim bunu görmemi istememiş onun için saklamış ben dr dedim ki sen eğerki gelip dürüst bir şekilde söyleseydin ben inanırdım ama sen bunun yerine gizli saklı işler çevirdin ben kimseyle konuşmadım diyo. Drli olucam ya sonra annemlere gittim annemlere boşanmak istediğimi söyledim boşanmak kolay drpil drdiler ben istemediğimi söyledim burda kal ama boşanma da drdiler. Ben kafayı yicem eşimin yalanları bide bunun üstüne bana vurması darp raporu alıcaktım boşanmıyosam gerek yok dedim. Bem iğrenç biriyim acizim hala bu adamlayım ve benden hala şifresibi saklıyo bu adam
HahahahahAllah bu kocanin off neyse icim disim sifree oldu kac gundur
Hahahahahdelirdim sonunda annem de kızdı dün şifresini sitiyosun da senden gizli ikinci hatta alabilir teleondan siler verir dedi.sen takıntılısın dedi annem. Sakinleş bi dedi sen araanıyosun dedi fake hesaplar açıp kıza bakıyorum stalk yapıyorum kzıın takıldığı mekanlardan tutunda cafede tanıştığı çocukla sevgili olduğunu bile öğrendim ayy valla iyi değilim delirdim sonunda
Bundan sonra daha saain kalmaya çalılıkcam inaşllah başarırımAnnen dogru soylemis :) ama snde haklisin esin sifresiyi verseydi supeye dusmezdin sende hata onda sende dgl
Anneniz size vurduğu için birşey demeyip sadece taktik mi verdi ?Hahahahahdelirdim sonunda annem de kızdı dün şifresini sitiyosun da senden gizli ikinci hatta alabilir teleondan siler verir dedi.sen takıntılısın dedi annem. Sakinleş bi dedi sen araanıyosun dedi fake hesaplar açıp kıza bakıyorum stalk yapıyorum kzıın takıldığı mekanlardan tutunda cafede tanıştığı çocukla sevgili olduğunu bile öğrendim ayy valla iyi değilim delirdim sonunda
Bundan sonra daha saain kalmaya çalılıkcam inaşllah başarırım
Kocası da küfür ediyor bir tek kendi değil.niye kıza küfür ediyorsunuz? eşinize etsenize.
ayrıca adam size vurmuş sizin tek derdiniz şifre mi? alıp kırın telefonu içiniz rahat etsin bari. dedektiflik oynaya oynaya psikolojiniz bozulmuş.
durduk yere gecenin bi körü kıza bunları mı yazdın haklıyken haksız konumun düşmüşsün sana hiçbişey söylenmez ağzında bakla ıslanımyo. dayak konusunda haklısın da önce eşine sormalıydın hatan çok.Neden ki haketmedi mi kız meterslik uapıyosun dedim milletr eşim o kız için elin orusupusu demişti eşimin söylrdiği şeyi de söylrdim haklıymış drdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?