ben gulşah,bebeğim..bebeğim artık yok..

gülşah canım çok geçmiş olsunnn.....:çok üzgünüm:
en kısa zamanda yine bebişin olur inşlahhhhh....:çok üzgünüm:
R2D2 canım sanada çok geçmiş olsunnnnnn:çok üzgünüm:

Merak edenler için; Güzel Gülşahımızla az önce konuştum.:1hug:
Ameliyatı bitmiş,bu gece hastanede kalacakmış,yarın evine dönecekmiş..:teselli:
Merak etmeyin dedi. Hepinize çok selam ve sevgilerini gönderdi..:1rolleyes:

Evet dua edelim bol bol...
Kıyamam sesi kısılmış..:çok üzgünüm:
Sanırım dün gece çok ağladı..
Yarın dönecek aramıza nasipse..:teselli:
bır kadının anne ve babası vefatını gıbı yaşayacagı en buyuk acı...

rabbım sabır versın
dayanma gucu versın.....

çok geçmiş olsun...ama ne ameliyatı anlamadım..

Bebeğini kaybetti ya..:çok üzgünüm:
Anladığım kadarıyla tuvalette düşürmüş,küçük bir operasyon da yapılmış sanırım..
Tam anlamadım. Çok kısıktı sesi.:sm_confused:
Ben bebekten bahsetmemek için ameliyat ve operasyon kelimelerini kullanıyorum. Yarın kendisi detaylı açıklama yapar zaten.

uc aylık oluyor...

o zaman kurtaj yapıyorlar benım bıldıgım..

annenın ıcınde parca kalmasın dıyeee

yada ılacla dusuruyorlarr

Çok şükür kendisi sağlıklı ya gerisi önemli değil artık..a.s

En kısa zamanda kendisini toplayacaktır,güçlü kızdır Gülşah!yerimseniben

rabbım daha da ıyı etsınn

ona bırsey olmasın...
saglık sıhhat olsun

gerısıde gelırr

allah sabır versin gülşah,herşeyin hayırlısı,sağlıklı günlerde anne olman dileğiyle

canım çok üzüldüm allah sabrını versin inşallah kelimeler anlamsız kaldığı bir durum allahım en yakın zamanda sanada banada isteyen herkesede bebişini versin inşallah

offfff içime oturdu arkadaşım yaa boğazım düğümlendi okurken..bilirim canım aynı şeyleri 4 ay önce bende yaşadım benimki çok minikti kalp atışlarını hiç duymadım birden kendimi gördüm sendee offf içim bi tuhaf olduu ALLAHIMDAN sana ve eşine bol sabır diliyorum herşeyde vardır bir hayır diyorum,sağlıklıları ellbet birgün gelir kucağımıza bol dua et canım taktiri ilahi elden ne gelirki..senağlama:1no2:

gülşahcım çok çok geçmiş olsun bitanem allah sana uzun ömürler versin güzelim inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın her şeyde bir hayır var üzülme canım alla sabrını versin ....

cok gecmis olsun ne denirki bilmiyorum allah insallah sana yine bebek verir yine anne olursun allah daha beter aci vermesin

allah sabır versin gülşah, inan bana bebişin diğer dünyada senin için şefaatçi olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…