ben gulşah,bebeğim..bebeğim artık yok..

Benimde kürtajım 1 nisanda oldu.Doktor 3 ay korunucaksınız demişti.Rahimin kendisini toparlaması gerekiyormuş.

allah sabır versin canım çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş inş. en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın kib. canım.

Gülşahcım bu olay geçen yılda kalmış sanırım ve bu yıl bebegin kucagında...allah saglık versin kızına...

gülşahcım canım canın sağ olsun üzülme..senin sağlığın daha önemli.....inşallah tez zamanda Rabbim sağlıklı sıhhatli tekrardan hamileliği nasip eder..amiiinn..aaa bak hamile kalmışsında bebeğini kucağına almışsın bile...maşallah canım..Rabbim yavruna hayırlı uzun sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin...

Son düzenleme:
canım Allah boylesını hayırlı gormuş dua etmekten başka yapacak bışey inşallah en kısa zamnanda bebeğine kavuşursun yenıden

canım Allah sabırlar versin bize...ben de geçen hafta bebeğimi düşürdüm ...5 aylıktı...kıpırtılarını bile hissediyordum...seninkinden kötü olanı ise benim suyum erken geldi bebek ise doğumdan hemen önce ultrasonda bakıldı, canlıydı....suni sancıyla normal doğum yaptım...içimden koptuğunu hissettiğim an benim de hayatımdan bişiyler gitti...insan nasıl toparlanır bilmiyorum aklımdan bir an bile çıkmıyor...onla yatıyordum onla kalkıyordum...ona faydalı dye sevmediğim şeyleri dahi yiyordum...her fedakarlığa razıydım...ama olmadı...Allah ım böyle yazmış...sana da sabırlar diliyorum....umarım yoluna girer herşey....insan bu travmayı nasıl atlatır ben de bilemiyorum ama belki sakat olacaktı diye kendimi teselli etmekten başka bişiy bulamıyorum....

arkadaslar once yazili olanlara bakin opat kut konuya daliyorsunuz ve insanlarin eski moralleri bozulmasin degil mi ama ?
dikkkat edelim, konunun gunune senesine bakalim, ve ondan sonra en sonlara dogru ne yazildiysa okuyalim, onun simdi bi kizi var alya derin isimli Allah anali babali buyutsun insallah, yani bu olayda sonra hamile kaldi ve bebegi su an kucaginda masallahhhhhhhhh

canım benim allah sabırlar versin ağlama bebeğim...
inşşş rabbim sana yeniden sağlıklı doğacak bir bebek verir.
ne desek boş
allahın dediği olur
dua et bol bol bol canım benim...

gülşsh ne acı dimi ben de 8 şubat 2008 de düşük yaptım, dediğin gibi 6 gün omuş minicik kalbi duralı, 8 haftalıktı, o öldüü benim hayallerimde, aradan 4 ay geçti yine haöile kaldım, ilk 4 ay, heran kaybedeceğim korkusu berbattı gerçekten, ama çok şükür o artık bizmle senin böcük gibi benim de oldu , üstlik zamanlamalarımız hep aynı şaşırdım

bnde katılıyorum attaque ye bebeğinin kokusunu duymuş olsaydın daha kötü olurdun rabbim sana sağlıklı bebek nasip etsin

gülşahçım geçmiş olsun canım bende 11haftalık hamıleydım 1hafta soora kontrolde bebegımın ilk hareketlerını görecektık ama ani bi kanamayla hastaneye gıttık bebegım 8.haftada kalbı durmuş ..ne diyimki..üzülme hayırlısı böyleymiş

Gülşah bu mesajı yazalı çok olmuş okuduğumda ya bu kıızn bebişi olmadımıydı dedim korktum bir anda. Gülşah ın bebiş doğdu hatta şu anda 5 aylık olmuştur alya derin e maşallah diyelim. ilk bebeğini kaybettikten bir yıl sonra bebişini kucağına almış. mevlam bizlerinde kucağını boş bırakmasın.

Allah sabır versin gerçekten üzücü bir durum. Ama lütfen daha fazla kendini üzmemeye çalış. Aynı şey yakınlarda bir akrabamın başına da geldi. Şimdi kendini toparladı vücudunun doğal dengesine dönmeyi bekliyor. Kendini hazır hisstetiğindede tekrar denicek ve eminimki anneliği tadıcak.Sende lütfen kendine zaman ver. Moralini yüksek tut ve mutlu olmaya çalış yoksa inan gerçekten zaman çok zor geçer. İnanıyorum sende anneliği kısa bir zaman sonra tadıcaksın.
Sevgiler

yaa sarıböceğin ismini görünce ödüm koptu biliyorum onun bebeği doğduda kocaman oldu maşallah korkarak girdimki şubat 2008 arkadaşlar tarihlere dikkat edelim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…