ben gulşah,bebeğim..bebeğim artık yok..

canım çok üzüldüm allah sabır versin ne denir başka bilmiyorm sabırlı ol allah yeniden tattırır o duyguyu inş

Çok üzüldüm canım..
Beklenmedik bir ölüm kadar kötüsü var mı...Cinsiyetini öğrenmeyi beklerken bunu duymak çok kötü..:çok üzgünüm:
Allah sabır versin,çok çok geçmiş olsun.....

çok ama çok geçmiş olsun gülşahcım ya...
bu durumlarda ne denir ne sölenir ki şimdi....
canım benim başınsağolsun....
mevlam tekrar hamile olmanı nasip etsin......hayırlısıyla

canım allah en kısa zamanda annelıgı tattrırır sanada işallah.. gercekten cok uzuldum.. ama hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun gulsah..

Canim yaa inan bugun bu korku benim icimede girdim yani dusuncesi bile yettiki seninhalini dusunemiyorum canim yaa.Allah sabir versin guc versin.Ne olur cok yipratma kendini hayirlisi boyleymis.Canim inan dilim tutuldu ya ne desem seni teselli etmicek biliyorum.Allahtan sabir diliyorum sadece :KK43:((

ah canım samimiyim cok üzüldüm buda yenimi cıktı yoksa sitedekilerininmi basına geliyo cok var yahu allah sabır versin inşallah böyle tecrübeler yasamazsın bi daha bende cok korkuyorum içimde hep öyle korku var

gülşah ne diyebilirki insan şu an inan senin kadar üzgünüm
senin şuan yaşadığını hiçbirşey hafifletemez ama umarım en kısa zamanda tekrar bebeğe kavuşursun
sen nasılsın umarım sağlık durumun iyidir kendine iyi bak sen iyi olursan tekrar olur ALLAH sonsuz sabır versin dualarım seninle :1hug:

Canım, Allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin.:çok üzgünüm:
İyi ki sana zararı olmamış. Anlattım ya sana aynısını yaşadım cinsiyet öğrenmeye gittim ne öğrendim diye.
Bu olay başına gelen tek sen değilsin, üzme kendini bebeğin yine olacak .:teselli:

Canim Benim Allah Sabir Versin Benimde Bebeğimin Kalp Atişlari Durdu Karnimda Kontrole Gittiğimizde öğrendik çok Zor Biliyorum Ne Desem Nafile Ağla Sikma Kendini Rahatlarsin Yüce Allah Im Inşallah Tekrar Bize Anneliği Nasip Etsin Canim Arkadaşim Meleğin Cennette Seni Bekliycek Bunu Unutma Sana şefaatçi Olucak Ama Sakin Salma Kendini Toparlan Ki Yeni Bebeğin Seni Bulsun Tamammi

çok çok üzgünüm canım Allah bir daha kötü şeyler yaşatmasın, Rabbim sabrını da versin senağlama

bugün bebeğimin muayenesi vardı doktora gittik eşimle cinsiyetini de öğrenecektik.
doktorum ultrasona alır almaz Allah Allah dedi,niye böyle oldu..
Anladım bir gariplik olduğunu..
2 hafta önce bebeğin kalbi durmuş Gülşah dedi.
Ağladım,hala ağlıyorum..
Hiç bir şey yazamıyorum başka..
Çok kötüyüm..Yine döndüm eski halime..Ne anneliyim,ne anneyim....

canım benim kıyamam ben sana kuzummmm :teselli:.ne denir bilmiyorum ki böyle durumlarda. canım benim saru böcüğüm daha gençsin sağlıklısın alahıma bin şükür. inşallah bir daha denersiniz canım arkadaşım. allahım sana inşalla yine annelik duygusunu tattıracak lütfen üzme kendini senağlama

ayyyyy......... canım benim yaaaa... çok üzüldüm allah sabır versin tatlım kendini toparla... ayyy sölicek bişi bulamıyorum.... bu gibi durumlarda hep kitlenirim zaten.............

Bu durumda ne söylense bos kelımeler yetersiz
Senın ve eşinin bası sagolsun
Allahım size bol sabırlar versin
bu acıyı biliyorum ancak yaşayan bilir
Allahım bırdaha böyle bı acı göstermesin
En kısa zamanda tekrar hamile kalıp
saglıkla bebeğini kucagına alman dileğiyle

Ne oluyor bilmiyorum benim çevrem dede çok var hatta 2.3. bebeğini kaybedenler var. :1no2: önce güzel haberlerini alıyoruz sonra bu haberleri.Canım üzülmemek elde değil ama biz yanındayız.güzel haberlerini bizimle paylaşacağın günler de olacak inşallah. :teselli:

Canim benim,soyleyecek kelime bulunmuyor bu durumda ama yazmadan gecemedim,basin sagolsun,cok uzucu gercekten,insallah biran once yeniden hamile kalip bebegini kucagina alirsin canim,allah sabir versin.

burdayım..
çok kötüyüz çok..
nedeni araştırılacak.yarın hastaneye yatıyorum..
bebeğim ilaçla önce düşürülecek sonra alınacakmış..
hiç bişe bilmiyorum,hiç bişe demiyorum..
tek istediğim inanın ölmek...yaşamamak...

burdayım..
çok kötüyüz çok..

gülsahh öyle düşünme lütfen rabbim verdiği herşeyde bir hayır vardır
okuyunca şok oldum ne diyeceğimide bilmiyorum inan isyan etme ne olurr
:çok üzgünüm:

burdayım..
çok kötüyüz çok..

canım benım cok sukur sana bırsey olmadı ya....

ağla rahatla ama ...kotu şeyler duşunme...

dualarımız hep senınleeeeeee

şuanda ne desem boş çok üzüldüm.Allah sabır versin Canım benim inş en kıza zamanda gelecek olan bebeqinle bu acı gununu unutursun ne dıyımkı :a015:

X