• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben gidince arkamdan baksınlar..

serpil21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
348
1
46
Hakkari
kızlar öl bi parfüm istiyorum ki ben gidince arkamdan baksınlar hatta bazıları gelip hangi parfüm die sorsunlar hani reklamlarda varya kız gidio erkeklerde arkasından gidio amacım erkekler falan değil yanlış anlamayın nişanlım hadi bakalım önerilerinizi bekliyorum...

ya ben hic sevmem öyle asiri parfümleri öyle gecen bayanlarinda arkasindan ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yapiyorum zevk meselesi tabi

ya ben hic sevmem öyle asiri parfümleri öyle gecen bayanlarinda arkasindan ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yapiyorum zevk meselesi tabi

bilmiorum ben önümden biri geçti mesala hoş bir koku ya acaba kimin bu parfüm die merak ediorum ben çok aşırı parfüm sıkmak istemediğim için burada konu açtım bir iki pıstlasın ama kalıcı olsun bir ortama girince faredilsin istiorum seninde dediğin gibi zevk meselesi

canım ben donna karan diyorum
cumartesi akşamı aldım bende pazartesi işe giderken iki fıs sıktım anaaaaaam geçtim yerde kokum kalmış haberim yok işyerindeki arkadaşlar ya bu koku nerden geliyor süper falan dediler koku benimde hoşuma gitti
yani bence donna karan

canım ben donna karan diyorum
cumartesi akşamı aldım bende pazartesi işe giderken iki fıs sıktım anaaaaaam geçtim yerde kokum kalmış haberim yok işyerindeki arkadaşlar ya bu koku nerden geliyor süper falan dediler koku benimde hoşuma gitti
yani bence donna karan

canım tam istediğim parfüm bu ama kokusu nası ben daha çiçeksi şekerli kokuları seviorum bide fiyatı ne kadar:içelim:

Ben de Donna Karan kullanıyorum canım.Yeşil elma kokusu.çok severek kullanıyorum soran da oluyor.

Evet lolita sana uygun o zmn. Bu arada fiyat konusuna gelince kalıcılık arıyosan zaten orjinal iyi bir parfüm tercih etmelisin e onlarda tuzlu oluo tabi. Ben christina aguilera'nın kokusunu da çok beğeniyorum çok hoş.

Bende Lolita Lempicka diyorrum, ama esim bana aldiginda hangisini alcagini anlatmama ramen en yenisini almis.. oda güzel, ama sen turkuaz olanini al, yeniside turkuaz mavi arasi, sen eski turkuaz olani al, sekerli bi kokusu var cokda kalici

kızlar lolita çogunlukta olduguna göre hemen bir parfümeri ye gidiorum ve kokusunu keşfetmek istiorum ardıgım koku ise hemen alıorum mucuk hepinize

ispartadan 1 kilo gulun yapragi getirtilir.ama bu abdulhamid doneminde turkiyeye gelen tohumlardan yetisen guller.onlar bir tutam iblis idrarı otunun icinde kaynatilir.orta notalar için vanilya yemiş atın balgamından bi tutam alınır ve kakule tohumuna eklenir.tüm bunları 3 gün cam şişede beklet.bak o zaman herkes nasıl da seni yolda durdurup parfümü soruyor. Nasıl parfüm reklamı kızı gibi yanından geçtiklerin ağzı ayırık ayran delisi gibi bakınıyor.Sormayan olursa gel güllerin parasını benden al.

ispartadan 1 kilo gulun yapragi getirtilir.ama bu abdulhamid doneminde turkiyeye gelen tohumlardan yetisen guller.onlar bir tutam iblis idrarı otunun icinde kaynatilir.orta notalar için vanilya yemiş atın balgamından bi tutam alınır ve kakule tohumuna eklenir.tüm bunları 3 gün cam şişede beklet.bak o zaman herkes nasıl da seni yolda durdurup parfümü soruyor. Nasıl parfüm reklamı kızı gibi yanından geçtiklerin ağzı ayırık ayran delisi gibi bakınıyor.Sormayan olursa gel güllerin parasını benden al.
siz kullanıyor musunuz ? bunu

kızlar öl bi parfüm istiyorum ki ben gidince arkamdan baksınlar hatta bazıları gelip hangi parfüm die sorsunlar hani reklamlarda varya kız gidio erkeklerde arkasından gidio amacım erkekler falan değil yanlış anlamayın nişanlım hadi bakalım önerilerinizi bekliyorum...
mrb aradıgınız kokuyu buldunuz mu acaba ?? bende tam sizin bu tarıfee uygun bir parfüm arıyorm da :):KK200:

daha ziyade baharatlı parfümleri deneyin.. şekerli ya da çiçekli kokular çok uçucu.. ama parfüm sıkarken direkt teninize değil, havaya sıkarak parfüm zerreciklerinin teninize değmesini sağlayın.. yoksa çok ağır olabilir baharatlı kokular.

Back