Ben Gibi Kan Pıhtısı Yüzünden Bebek Kaybeden Var mı?

Bende iğne için gittim bugün kese görülmedi adetim dört gün geçti dedim çok erken dedi ama betahgc 90 dan 270 e çıkmış: iki günde güzel dedi haftaya gitcem bakalım amin inşallahh evet care yok güvenecez :) Bu arada doktor iğneye başlattı bana kullandım bugün hoşcakal habersiz bırakma beni:)

Allah yardımcın olsun canım tekrar aynı acıları yaşamazsın inş........

her şeyin hayırlısı ben 40 haftada kaybettim doktor bu bebek buraya kadar nasıl geldi anlamadım dedi meger kullandığım omega 3 kanımı sulandırmış vardır bundada bi hayır bende aspirin ve folik asit kullanıyorum doktor 6 ay bekle dedi rabbim aynı acıyla imtihan etmesin inş hayırlısıyla kucağımıza aldırsın

Bende aynen 21. Haftada suyunun bitmesinden dolayı gebeliğim sonlandırıldı malesef bebeğim yasiyodu ama yapılacak biseybyoktu pıhtılaşma denildi sidmi yine hamileyim riskli gebelik doktoruma gidiuorum iyi bı doktor iğne ve ilaç kullanıyorum 16. Haftamdayim yine aynı şeyleri yasiycam diye çok korkuyorum rabbim kimseye yaşatmasın saglicakal kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…