canım öncelikle geçmiş olsun merak etme yine olur onların rızkı yokmuş rabbim daha iyi bilir aynı durumu bende yaşadım benimde 3 kayıbım var 1 kürtaş 2 düşük sen rahatsızlıgını bilmiyormudun ben 3 düşükden sonra ögrendim rabbim inş bizede hayırlı bebişler nasip eder
hiç korkmana gerek yok. 1 hafta önce bir tanışın doğumunda yanında kaldım. O da 3 kere peş peşe düşük yaşamış. İlk iki tanesi 1- 2 aylık sonuncusu 4 aylıkmış. O da kan pıhtılaşmadan kaynaklanıyormuş. Doktor ilaç vermiş tedavi görmüş. Şİmdi doğum yaptı maşallah bi kızı oldu. çok da sağlıklı. Sıkıntı etmene gerek yok canım. Allah büyüktür. Ya ben bir şey soracam size. Kürtaj olup 2- 3 ay düzenli adet görüp de bir daha hamile kalamama şansı olan var mıdır? Öyle bir durum söz konusu olabilir mi? ben de kürtaj olmadan Rahim denilirse bir daha hamile kalamayacağımı söylediler. Delinseydi adet olabilir miydim? ya da belirtileri ne olabilirdi. Karnım da git gide şişiyor. Bi sorun var mı diye korkuyorum.:26:
Gecmiş Olsun Kızlar hepmize bende 1 ay önce 25 haftalık kızımı kaybettim.karnımda ölmüş .suni sancı ile alındı...kan pıhtılaşması dendi..bizi dikkatli bir sürec bekliyor...bu sürec içinde inş. birbirimize destek oluruz..
kan pıhtılaşması yaşayan bir sürü arkadaşlar var genelde de hepsi burda sanırım sana yardımcı olcak cevaplarda burda...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.html
Selam evet arada bi giriyorum bu topiğe sanada çok geçmiş olsun zor birşey en iyi biz anlarız birbirimizi ben şimdi yeniden düşünüyorum gebeliği hatta bugün adet gecikmesi yaşarsam gebelik şüphem var diyebilirim heyacanla bekliyorum ve bi okadarda korkuyorum Allah sonumuzu hayıretsin inşalah
İki yıllık evliyim ve iki kere düşük yaptım biri üç aylıkken düştü ikincisi beş aylıkken suyu biterek kalbi durdu suni sancı ile doğum yaptım bebeğim ölü olarak dünyaya geldi acaba benim kaderimi paylaşanlar varmı? sorunlarımızı anlatarak ve dinleyerek teselli verebiliriz birbirimize haydi arkadaşlar. İllaki sorunu yaşamış olmanız gerekmez bilgi sahibide olmuş olabilirsiniz....
canım peki aradan kaç ay gecti?bebegini kaybedeli
bu süre içinde coraspirin folik asit içtinmi?
merhaba çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın, bende ilk bebeğimi pıhtılaşma sebebi ile kaybettim ( 3 aylıktı), kürtajdan sonra tekrar hamile kaldım şuan kan sulandırıcı iğne kullanarak götürüyorum....
eylülün 28inde doğum yapmıştım 9 ay oldu canım evet içtim folikpulas ve aspirin verdi doktorum hamile kalıncada iğnede eklenecek kullandıklarımın arasına
Sanada çok geçmiş olsun Allah bebeğinede sağlıklı uzun ömür nasip etsin kaç aylık hamilesin peki benimde yeni günüm gecikti hamilelik belirtileri var yarın sağlık ocağına gideceğim Rabbim hayırlısını versin....
meeliikee;
inş. hamilesindir ya senden iyi haberler bekliyorum..
arkadaşlar merhaba,
ben daha önce 2 düşük yaptım araştırılıca heterozigot olduğum anlaşıldı..doktorum hamilelik öncesi ecopirin içmemi söyledi ve 3 ay korunduktan sonra tekrar başladık bebek düşünmeye ve çok şükür ki cts test yaptım ve 112 çıktı bugün tekrar doktora gittim ve kan tahlilinde 300 çıktı. doktor artışın iyi olduğunu söyledi ama hamile olduğumu herkesle paylaşmak istedim ama yapamadım sevincimi tam anlamıyla yasayamıyorum tekrar bebişimi kaybedersem diyeanneme bile söylemedim.doktor henüz kesenin görülemeyeceğini söyledi ve hafta sonu tekrar gelmemei söyledi bu arada ecopirin folik asite de devam etmemi söyledi. Kan sulandırıcı iğneye henüz başlayamayacağını keseyi gördükten sonra iğneye başlayacağını söyledi.kızlar sizde tedavi süreci nasıl oldu?kese göründükten sonra mı iğne vurunmaya başladınız? lütfen yardım edin.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun Rabbim bebeşini sağlıkla kavuştursun kucağına benim gebeliğim çok yeni yarından sonra doktora gideceğim ama bi tanıdığımında başına gelmişti düşük falan şimdi hamile kan pıhtısı var doktor keseyi görünce verdi iğneyi ne kadarlık hamilesin canım neden görülmediki demekki çok küçük daha üzülme bu hastalığın en büyük tedavisi moral ben düşünmemeye çalışıyorum destek olalım birbirimize inşallah hersey güzel olur :)
Evettt hamileyimmm bugün sabah test yaptım çift çizgi :) ama sevinsemmi yoksa tedirginmi olsam bilemiyorum ama yinede bi bebek taşımak çok güzel küçücük olsada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?