bencede
söyleyin bakim ne yapıyonuz kocislerle sesiniz cıkmadığına göre
bende varımarkadaşlar aynı evin içinde kaynanamlar eşim kızım yaşıyoruz ama o kadar yalnız hissediyorumki kendimi anlatamam ne varsa aralarında konuşuyolar bende dünyadan bi haber yaşıyorum adam yerine koymuyolar beni bende varım yanı
valla benim heeep aynı işten geliyor morali bozuk hiç birşey söylenmiyor benneyaptımkikavga etmeye yer arıyor :mymeka:bende hiç takmıyorum onuişte böyle dediim gibi aynı tas aynı hamam....
benimde en cok canımın yandığı bir konu bu biz ayrı yasıyoruz kaynanamgille ama ayrı bir dünyadalarsanki ben hep basklarından öğrenirim herseyi ve tabi ne kadar doğru olursa esimde hep o tarafı tutar sanki tek ailesi o bazan cok canımı sıkıyor bu konudabende varımarkadaşlar aynı evin içinde kaynanamlar eşim kızım yaşıyoruz ama o kadar yalnız hissediyorumki kendimi anlatamam ne varsa aralarında konuşuyolar bende dünyadan bi haber yaşıyorum adam yerine koymuyolar beni bende varım yanı
kimse ugramamıs bu gün binde giremedim esimin dedisi vefat etti bu gün mevlit okuttular oradaydık sonra kozan derken ordan ora yoruldum iyce eve geldik allah sükür dinlenmeyi düsünüyorum ama burayada bakamadan edemedim ama hic ugramamsınız:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?