• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

bende seninle aynı durumdayım arkadaşım sana katılıyorum ve bende evliyim ama kocam yok.ankarada oturuyordum,bu yüzden şimdi ailemin yanındayım sanırım anladınız çok zor bu hayat yalnız çekilmiyor.

Son düzenleme:
bende seninle aynı durumdayım arkadaşım sana katılıyorum ve bende evliyim ama kocam yok.ankarada oturuyordum,bu yüzden şimdi ailemin yanındayım sanırım anladınız çok zor bu hayat yalnız çekilmiyor.

hoş geldin canım sende aramıza :1hug:a.s.
toik sahimiz nerdesinnnnn
janet gel artık kapris koçişinle keyifler nasıl
çocukların çok sevinmiştir canım a.s.

selam kızlar 3 gündür misafirlerin elinden bilg.alıpta gelemedim.nihayet banada sıra geldi yanii :dance: okuduğum kadarıyla bayramlarımız herkesten beklediğim gibi galiba yani sıkıcı..ah janetim allah yardımcın olsun.

hepinize hayırlı cumalar nerelerdesiniz kızlar
janet merak etmeye başladım hastalandınmı yoksa tatlım ya
kapris keyifler nasıl
belinay
mihriban
mehetap
leyla-taha
nazvisel
nerdesiniz :teselli:

yok canım görümcemgil cok büyük bir trafik kazası yaptılar hepsi yogun bakımda eve esya almaya geldik eniste beyin drumu cok kötü hemen gidecegiz merak etmeyin diye yazıyorum allahım dua edin kızlar hepsinin durumuda cok kötü

canım geçmiş olsun allahım yardımcınız olsun :Saruboceq::Saruboceq:
dualarımız sizinle canım :Saruboceq::Saruboceq:

yok canım görümcemgil cok büyük bir trafik kazası yaptılar hepsi yogun bakımda eve esya almaya geldik eniste beyin drumu cok kötü hemen gidecegiz merak etmeyin diye yazıyorum allahım dua edin kızlar hepsinin durumuda cok kötü

ablam çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum rabbimden...:Saruboceq::Saruboceq:

çok geçmiş olun allah yardımcısı olsun şifasını versin çok kötü bir olay

canım çok büyük geçmiş olsun.allah acil şifa verir inşallah..

kapris keyifler nasıl
belinay
mihriban
mehetap
leyla-taha
nazvisel

evdeyiz canımda benim şehir dışından misafirler geldi.onlarla uğraştığımdan giremiyorum.birde çocuklardan sıra gelipte bilg.bana düşmüyor.inşallah pazartesiden itibaren rahatlıyacam.yani berbat bir tatil geçiriyorum.akrabaları memnun edecem diye..
çok yorgunum çok.

evdeyiz canımda benim şehir dışından misafirler geldi.onlarla uğraştığımdan giremiyorum.birde çocuklardan sıra gelipte bilg.bana düşmüyor.inşallah pazartesiden itibaren rahatlıyacam.yani berbat bir tatil geçiriyorum.akrabaları memnun edecem diye..
çok yorgunum çok.

canım ya al bendende o kadar güya tatildi dinlenmek ne kelime
o kadar yoruldumki birde annem evde büyük olunca gelen giden
allahım gelen gidenden eksik etmesin ama çokkkk yoruldum
yatsam uyusam hiç kalmasam diyorum :1no2::1no2:
janetçim hayırlı haberlerini bekliyoruz canım allahım
yardımcınız olsun dualarımız sizinle :Saruboceq::Saruboceq:
kapris gel artık ya :1hug:a.s.
görüşmek üzere kızlar

offfffffffffffff bende ayni derten yanayim benim koca isten gelir dalar tv ye birsey derim duymaz oturup iki kelime bile konusmaz ben cok slklliyorum bu konuda

kapris keyifler nasıl
belinay
mihriban
mehetap
leyla-taha
nazvisel

canım benide saymışsın sağol ama ben bu klübe üye değilim.benimkide pek romantik değil ama o kadarda ilgisiz sayılmaz:roflol:ama yinede istersen arada girer yazarım canım
öptüm hepinizi:asigim:

evet kızlar bayramda geçti bitti benim için çokda fark yoktu diğer günlerden açıkçası kociş evdeydi ama sıkıcı bir bayramdı gene :(

Back