Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende seninle aynı durumdayım arkadaşım sana katılıyorum ve bende evliyim ama kocam yok.ankarada oturuyordum,bu yüzden şimdi ailemin yanındayım sanırım anladınız çok zor bu hayat yalnız çekilmiyor.
janet ablam kapris ablam nerdeymiş bakim...alooooo nerdesiniz?
canım janet görümce ve kaynanasının yanında
kapriste koçişinin yanında :jeyyar:
bizde burda vakit geçiriyoruz işte sengözlerimebaksanab
sen nasılsın canım,ha bu arada hayırlı bayramlar...kaydirigubbakcemile3
yok canım görümcemgil cok büyük bir trafik kazası yaptılar hepsi yogun bakımda eve esya almaya geldik eniste beyin drumu cok kötü hemen gidecegiz merak etmeyin diye yazıyorum allahım dua edin kızlar hepsinin durumuda cok kötü
yok canım görümcemgil cok büyük bir trafik kazası yaptılar hepsi yogun bakımda eve esya almaya geldik eniste beyin drumu cok kötü hemen gidecegiz merak etmeyin diye yazıyorum allahım dua edin kızlar hepsinin durumuda cok kötü
hepinize hayırlı cumalar nerelerdesiniz kızlar
janet merak etmeye başladım hastalandınmı yoksa tatlım ya
kapris keyifler nasıl
belinay
mihriban
mehetap
leyla-taha
nazvisel
nerdesiniz :teselli:
evdeyiz canımda benim şehir dışından misafirler geldi.onlarla uğraştığımdan giremiyorum.birde çocuklardan sıra gelipte bilg.bana düşmüyor.inşallah pazartesiden itibaren rahatlıyacam.yani berbat bir tatil geçiriyorum.akrabaları memnun edecem diye..
çok yorgunum çok.
hepinize hayırlı cumalar nerelerdesiniz kızlar
janet merak etmeye başladım hastalandınmı yoksa tatlım ya
kapris keyifler nasıl
belinay
mihriban
mehetap
leyla-taha
nazvisel
nerdesiniz :teselli: