Allah sabir versin.
GErcekten cok zor bir durum.
Bende nedense ayni seyleri dusunuyorum.
Bir erkegin evli, nisanli veya sevgilisini bildigi halde erkeklere cilve yapan kadindan tehlikelisi yoktur.
Nisanlimda face'inda nisanlandigini belirttiginde sitem ederek tebrik edenleri gorunce cokk sinirlenmistim.
Allah sevdiklerimizden boylelerini uzak tutsun.
bu o... dediğiniz kız madem o pozisyona başka bir erkeğin desteği ile gelmiş.
o erkek nerede,neden hayatında yok ?
müdür yapıp kızı bırakmış mı böyle erkekler flört etmesine neden müsaade ediyor.
eşiniz size olayları anlatıyor ama konu doğruysa bile yaşananlar gerçek olmayabilir.
bir de hangi şirkette müdürünüzle sigara içmek zorundasınız sorarım size ?
müdürün iş ile ilgili emirlerini yapmak zorundayım dese amenna ,gel benimle sigara iç yoksa kovarım mı diyor yani?
hangi şirket bu böyle saçmalık görmedim ben ,21 yaşında kız parmağında mı oynatıyor yani koca adamları
köle mi oradaki erkekler ?
bu bahaneler bana çok saçma geldi,üzgünüm..
eşiniz vicdanını rahatlatıyor hepsi bu,yakında onu da yapmayacak gibi duruyor ....
Samimi muhabbet kurması için geçerli bir neden göremedim.
Sigara içmesi ya da eve onun arabasıyla dönmesi tamamıyla keyfi şeyler(vasıta bulma zorluğunu şimdi okudum).
Kafanızda bir kurun bakalım eşinizin yerinde siz olsaydınız ne yapardınız, ya da siz eşiniz gibi davrnıp müdürünüzle sigara içseydiniz,arabasına binseydiniz artı müdürünüz tekin bir tip olmasaydı eşiniz ne tepki verirdi?Bu karşılaştırmada kadın erkek farkı da yoktur bence, eşinize empati yapmasını söyleyin belki bir şeyler kafasına dank eder.
Şu an aynı sorunu ben de sevgilimle yaşıyorum, kendi lakaytlıklarının bir bahanesi vardır hep ama bana gelince sıkıyönetim!Erkekler ya yaptıklarının farkındda olamıyor bazen,ya da saf ayaklarına yatıyorlar bence
kadının iyi niyetli olmadığı kesin dikkatli ol bir kadın kafaya koyarsa bi erkeği elde eder heleki kötü niyetli ve uyanıksa kesin........ama kocanda şöyle bi iyi niyet gördüm yaptığı herşeyi sana anlatmış en azından gizlemiyor gizleme ihtiyacı hissetmiyor ama tedbirli ol derim eşini bu kadın konusunda kesin bi dille uyar başbaşa kalmasın arabasınada almasın bahane üretsin
Evliyim ben iş dışında görüşmeyelim dese kız iyce havaya girer die düşünüorum eşimle konuştum ne söylerse bi bahane bul bişey yap red et dedim oda tamam dedi ama hala emin olamıyorumBende senin gibi hicbir kadina guvenmem kimseye guvrnmem.is kocanda bitiyor ben evliyim is disinda gorusmeyelim desin veya yiz vermeson yuz nulmus sanki firildak kari
Bence müdür olan bayan kocana kancayı takmıs canım niye o kadar eleman varken eşinle sigara içiyor ki? Eşine sormadın mı neden seninle diye.Bence eşine takipte kal burnuma kötü kokular geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?