Arkadaşım sen kocana güvenmiyorsun..
Kocam acizdir bu fettan kadın kocamı ayartabilir çünkü cazibeli öyle böyle vs diyorsun..
Dünyada kötü insan çok fanusta yaşatamazsın kocanı.
Kadınları kötülemekten vazgeç kocanı kontrol altında tut.
Bugün müdür olur yarın başka kişi..
Erkek fingirdemek istiyorsa her şekilde yapar bunu..
İnatla kocama güvenirim kadınlara güvenmem diyorsun.
Adam seni aldatsa gidip kadının suratına tüküreceksin sanki.
Kocan tertemiz olacak..
Evet baya kokoş bir kız makyaj giyim kuşam çok abartı diebilirm o görünüş konusuna takılmıorum çünkü ben ondan güzel olduğuma eminim işve cilve konusuna takılıorum ilişkimizde etmediğimiz kadar kavga ettik bu olay üstüne artık bıraktım çok fazla bişey sormuorum ama bu seferde sormadan o anlatmıo o içimde hissettiğim tedirginlikten bir kurtulsam
birincisi: kadın 21 yaşında müdür olması garip gelmiş ki bence özel sektörde çok anormal değil.. belki torpille geldi. belki iyi bir tanıdğı vardı belkide yıllarını verdi bu işe.. 13 ,14 yaşından itibaren çalıştı durdu.. hemen kötü düşünmeniz yanlış...kadın öncelikle burdan kaybetti zaten.. siz düşünüdünüz durdunuz 21 yaşında nasıl müdür olunur?aaa var bu işte bişe kesin hımmm belli bu kadın şöyle böyle ..hiç ilk yazdıklarımı aklınıza getirmediniz mi?
ikincisi : eşinize ilgi duyup duymadığı belli değil artı personelin ilgisinden hoşlanıyor demişsiniz.. o zaman sadece eşinize değil tüm personele bunları yapıyor ki henüz bir anormallik görmedim ben..
üçüncüsü: kız uzun boylu süslü püslü şık giyimli.. sizde topuklu giymeye başlamışsınız.. asıl düşünceniz bu gibi geldi bana.. kızın bakımlı ve hoş görünmesinden rahatsızsınız.. artı bekar olması..
ve eşinizde müdürüyle araya sınırı koymayı bildiği sürece birşeyden korkmayın diyeceğim.. henüz eşinizin yanlış yaptığını gösteren birşey yok elinizde..
aslında tüm olanlar bence kızın ilgi çekici bir tip olduğunuzu düşünmeniz bence.. hani bazı insanlar vardır "kocamın gözü kayarmı acaba" şüphesiyle yaşayanlar... adamın yakınında böyle bir kadın varsa kıskançlık yer bitirir o insanı..
bence bu kız esıne ya gancayı taktı ya gercekten iş icabıyla hemde senı gordugu haldeesının ustune gıtmeden hergun ısten eve geldıgınde bunaltmadan gızlı gızlı takıp etmeye calıs eger ona esıne hıssettıgın seylerı bahsedersen uyuyan kocayı uyandırısın kendımden bılıyorum oyuzden fasla ustune gıtmemeye calıs ama kontrolude elınden bırakma artık esımde yapar dıye dusunuosun cunku guvenın kalmamıs saten hıcbır kadının kendı cınslerını guvenmez esın calısması lasım ve ordada bayan mudur var ve esının evlı oldugnu bıldıgı halde yapıcagını yapıyor senın esınde calısan oldugu ıcın bazı seylere tm demek sorunda kalabılır bu acıdan dusun bırazda ama bu hayatta kısmeye guvenmıcen ben buyuk laf ettım benı kocam aldtmaz hep karsı cınslerde hata derdım ama ne yazıkkı guselde olsak huyumuzda ıyı olsa mutluda olsak bu erkek ıllakı yapıor engelleyemıoruz oyuzden sıkma ustune gıtme bak benı dınle sen ustune gıtme uyuyan kocayı uyandırma o mudure baska gozle bakmasını saglarsın allah yardımcın olsun ah ah ben neler cektım ıysallah sende cekmessınn
Arkadasım ben hıc kımseye sonuna kadar guvenmem,esımı cok sever sayarım fakat sonuna kdr asla,,, en yakınıma,yatagımdakı adama guvenmem cunku bı tabır vardır erkek mılletı...bence de esınız olayları saptırıyor,yok oğle mecburıyetler,isyerınde sıgara molası vs.olamaz boyle bırsey.Benım de bır yakınım su an aldatılmakta ne yazık kı ve olaylar ıcınden cıkılmaz bır hal aldı,,yakınım esının aldatmasından suphelıydı ama alt kat komsusu 9 aylık bebegı olan bı bayan olabılecegını kım dusunebılır!ustelık oğlesıne bı duruma gelmısler kı kacmayı bıle dusunmusler bırlıkte...bu yakınım da sarısın guzel gozlu fızık o bıcım, tam Turk erkegının tipi,,bebek gıbı, ustelık karıyerlı bı kadın.6 ys da kızları var.olaylar ortaya cıktıktan sonra sonuna kdr ınkar eden adam bırden o kadının savunucusu olup cıktı.ustelık kadının kocası da mevzuyu duymus durumda ve sadece evını satıp karısını alıp gıttı fakat enteresan olan kadının kocası da onlar arkadas sadece dıyerek yekınım olan bayanı cıldırtmıs durumda.bılemıyorum sımdı yakınım dıyor kı kocamı hıc tanıyamamısım bunu yapabılecek son kısıydı ama sevıyorum hala dıyor ve kazanmak ıcın cabalıyo ne yazık kı,,,ve ne yazık kı yanlıs yapıyor,,bı adam gıtmek ıstıyorsa bırakacaksın,ben onu bunu bılmem cok zor ama aldatıldıgını bılerek nasıl yasar ınsan,ustelık adam ben hatalıyım da demıyo,kocalı kadını sevıyo:) ne tuhaf...neymıs karısından duymadıgı sozlerı duymus ondan yahu bunu karısına soyleyebılecek kadar yuzsuzlestı bu adam sonunda...arkadasım bence acık acık konus esınle,,,ben cok uzuluyorum boyleyken boyle de ve bak bakalım neler olacak,eger o kadınla bırlıkte ıse ya kızgınlıkla ınkar edecek ya da ıtıraf,,,eger senın uzulmemen ıcın caba harcıyo gıbı bı tavrı varsa yoktur bısey dıyecegım ama yıne de dıkkatlı ol bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?