• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben eşime güvenirim ama kadınlar konusunda asla

mslnkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
23
0
36
Antalya
merhaba
Ben uzun zamandır kadınlar kulübüne üyeyim genelde yazılanları okurum ilk kez konu açıyorum.Belki benimle aynı sorunu yaşayan başkalarıda vardır ve bende kendimi daha iyi hissederim diye umuyorum.Eşimle 6 yıllık birlikteliğimiz sonunda evlendik yaklaşık 11 aylık evliyim.Eşime her konuda sonsuz güvenim var kendimden çok ona güvenirim ama bir konu hariç 'kadınlar'...
Eşim evin tek oğlu hayatı boyunca annesi tarafından ona hep hiç bir kadını üzmemesi yarı yolda bırakmaması tembihlenmiş bu sebeple olsa gerek eşimin ilk kız arkadaşı benim oda benim ilkim bu birazcıkta 15 yaşından beri birlikte olmamızdan kaynaklanıyor.Babasının yaptıklarının sebebine aileleri dağıldı.Bende 3 yaşımda babamı kaybettim eşim bana hem baba hem çok iyi bir dost hemde iyi bir eş oluyor herşeyi birlikte aştık gel gelelim evlendik mutlu son :))
Şimdi diyceksiniz ee ne güzel sorun ne ? sorun eşimin iş yerine yeni atanan bayan müdür!!
Hanfendi henüz 21 yaşında bu yaşta nasıl müdür olabildiğini anlatmama gerek yok heralde (yanlış anlaşılmasın genç yaşta başarı elde eden kişilere saygım var ama bakınca belli oluyor nasıl müdür olduğu o yüzden öyle söyledim) Hanfendi tam bir ilgi manyağı çalışan ne kadar erkek personel varsa sarmış durumda beni rahatsız eden ilk olay işe başlamasından 3 gün sonra sigara molasına eşimle çıkmak istemesiyle başladı.Eşim haliyle müdürüne ben senle sigaraya çıkmam diyememiş ve beraber yan tarftaki kafede oturup sigara içmişler akşam eşim gelip bana bunu anlattı çok sinirlendim ama eşime değil müdür hanıma çünkü evli bir erkeği iş ilişkisi dışında böyle bişeye çağırması canımı sıktı.Eşimle bu olayı konuştuk bir daha tekrarlanırsa red edeceğini söyledi.Ardından yine iş ilişkisi sebebiyle eşime numarasını vermiş eşim yine gelip neden numarasını verdiğini hepsini bana anlattı.1 ay geçtikten sonra bir gün şu hanımla tanışmaya hemde eşimi ziyarete gittim.Beni görünce çok şaşırdı çok samimiyetsiz ve burnundan kıl aldırmadan selam verdi bu durum daha da tansiyonumu yükseltti.Geçenlerde eşime bir mesaj göndermiş bu soru sorulan toplu mesajlardan bazen arkadaşlarımda bana yollar ama aramda mesafe olan müdürüm değil arkadaşlarım ! eşim bu mesajı bana söylemeyi unutmuş (öyle dio) tesadüfen telefonunda ben gördüm ve yine çok sinirlendim bu sefer eşimle çok büyük hatta ilkez bu kadar şiddetli diyebileceğim bir kavga yaşadık eşim benim ona güvenmediğimi herşeyini anlatmasına rağmen bana yaranamadığını falan söyledi daha pek çok sey ve beni çok kırdı ardından bu konuyu yavaş yavaş rafa kaldırıoduk ki 3 gece önce eşim telefonla işleri uzadığı için geç geleceğini bildirdi (yeni müdür gelmeden öncede arada böyle işleri uzadığı olurdu) merak edip aradım eşimin iş yeri merkeze biraz uzak akşam her saatte vasıta bulunmuyor neyle geleceğini sordum arabayla geliyorum dedi kimin arabası dediğimde gelince konuşuruz diyip yüzüme kapattı telefonu eve geldiğinde ise müdür hanımın araba kiraladığını bize yakın oturan eşiyle çok sık görüştüğüm çalışma arkadaşıyla beraber onları evlerine bırakmayı teklif ettiğini ve onlarında kabul ettiğini ben sinirleneceğim için arabada telefonu bu yüzden kapattığını söyledi.Şuan kafamda hiç olmadığı kadar tilki dönüyor.Bana bir akıl verin ben bu kızın üstesinden nasıl gelicem eşim bişey yapar beni aldatır demiyorum ama kadınlara hem cinsim olduğu halde o tip fettanlara güvenmiyorum.Ve evliliğimde huzurum kalmadı sürekli bişeyler arıyorum sorguluyorum belki ben onun ilki olduğumdan etrafta böyle cilveli başka bir kız gördüğünde gözü kayıyodur nasılsa benle evlendi onunlada günün 12 saati birlikte sohbeti işvesi cilvesi hoşuna gidiodur bilmiyorum çözemiyorum beni cinsel anlamda değil ama onunla flört muhabbetine girerek aldattığını düşünmeye başladım kafayı yemek üzereyim sizlerde bana akıl verin eşimde bulduğum hata benim rahatsız olmama rağmen onla hala samimi bir muhabbette olması ama buna sebep o küçük o...

Allah sabir versin.
GErcekten cok zor bir durum.
Bende nedense ayni seyleri dusunuyorum.
Bir erkegin evli, nisanli veya sevgilisini bildigi halde erkeklere cilve yapan kadindan tehlikelisi yoktur.
Nisanlimda face'inda nisanlandigini belirttiginde sitem ederek tebrik edenleri gorunce cokk sinirlenmistim.
Allah sevdiklerimizden boylelerini uzak tutsun.

bu o... dediğiniz kız madem o pozisyona başka bir erkeğin desteği ile gelmiş.
o erkek nerede,neden hayatında yok ?
müdür yapıp kızı bırakmış mı böyle erkekler flört etmesine neden müsaade ediyor.
eşiniz size olayları anlatıyor ama konu doğruysa bile yaşananlar gerçek olmayabilir.
bir de hangi şirkette müdürünüzle sigara içmek zorundasınız sorarım size ?
müdürün iş ile ilgili emirlerini yapmak zorundayım dese amenna ,gel benimle sigara iç yoksa kovarım mı diyor yani?
hangi şirket bu böyle saçmalık görmedim ben ,21 yaşında kız parmağında mı oynatıyor yani koca adamları
köle mi oradaki erkekler ?
bu bahaneler bana çok saçma geldi,üzgünüm..
eşiniz vicdanını rahatlatıyor hepsi bu,yakında onu da yapmayacak gibi duruyor ....

Samimi muhabbet kurması için geçerli bir neden göremedim.
Sigara içmesi ya da eve onun arabasıyla dönmesi tamamıyla keyfi şeyler(vasıta bulma zorluğunu şimdi okudum).
Kafanızda bir kurun bakalım eşinizin yerinde siz olsaydınız ne yapardınız, ya da siz eşiniz gibi davrnıp müdürünüzle sigara içseydiniz,arabasına binseydiniz artı müdürünüz tekin bir tip olmasaydı eşiniz ne tepki verirdi?Bu karşılaştırmada kadın erkek farkı da yoktur bence, eşinize empati yapmasını söyleyin belki bir şeyler kafasına dank eder.
Şu an aynı sorunu ben de sevgilimle yaşıyorum, kendi lakaytlıklarının bir bahanesi vardır hep ama bana gelince sıkıyönetim!Erkekler ya yaptıklarının farkındda olamıyor bazen,ya da saf ayaklarına yatıyorlar bence

Son düzenleme:
kadının iyi niyetli olmadığı kesin dikkatli ol bir kadın kafaya koyarsa bi erkeği elde eder heleki kötü niyetli ve uyanıksa kesin........ama kocanda şöyle bi iyi niyet gördüm yaptığı herşeyi sana anlatmış en azından gizlemiyor gizleme ihtiyacı hissetmiyor ama tedbirli ol derim eşini bu kadın konusunda kesin bi dille uyar başbaşa kalmasın arabasınada almasın bahane üretsin

Bende senin gibi hicbir kadina guvenmem kimseye guvrnmem.is kocanda bitiyor ben evliyim is disinda gorusmeyelim desin veya yiz vermeson yuz nulmus sanki firildak kari

Bence müdür olan bayan kocana kancayı takmıs canım niye o kadar eleman varken eşinle sigara içiyor ki? Eşine sormadın mı neden seninle diye.Bence eşine takipte kal burnuma kötü kokular geldi.:50:

Evli olduğunu bile bile evli erkeklere cilve yapan kadınlardan kızlardan nefret ediyorum.
Bende eşime güvenirim ama bu tip kadınlara aslaa.
Sen eşinin takibinde ol.
İşine git ara ara.
Eşin iyi niyetli olsa bile o tür iş dışı muhabbetlere, görüşmelere izin verme.

ben 21 yaşında nasıl müdür olabildiğine kafyı taktım. normal şartlarda üniversiteden 22 yaşında mezun olursun!!!!
eşin özel bir yerde çalışıyor galiba ?

Burası kesin bir mağazadır. Bu tarz yerlerde olur genelde müdür mantığı.

Kusura bakmayın ama siz durup dururken eşinizin aklına karpuz kabuğu sokmuşsunuz. Adamın ilgisi yoksa bile kadını ilgi merkezi yapmışsınız. Eşiniz de önceden samimiyetle anlatırken şimdi saklamayı tercih edecek.

Kadınla başedeceğim derken evinizdeki huzurunuzdan olmak üzeresiniz.

ağır olcak ama bilerek kasti olarak evli erkeklere işveli cilveli davranan dikkat çekmeye çalışan aklına girmeye çalışan şu kızları kadınları Allah bildiği gibi yapsın dilerim!!!!!!!!! kimisi yemek yemeğe çalışır kimi foto çekmeye facebooklara koymaya çalışır..ama sorsan ne var ki normal derler salak kocalarımız!!!!!normal iş yerinde olan şeyler..biz çalışsak işyerinde bir erkek bizimle yemek yemeğe çalışsaa sigara vs resim olayı olsa kıyamet kopar!!!nasıl iş ilişkisi bu derler ne gerek derler!Allah yuvalarımızın huzurunu bozacak eşlerimizin kafasını bulandıracak durumlardan insanlardan uzak tutsun bizi dilerim...

Ben sizi gayet iyi anladım
eşiniz kibarlığından efendiliğinden kadın bir şey söylediği zaman geri çeviremiyor.
benim eşimde de aynı durum vardı,kimsenin kalbi kırılmasın ağzımdan kötü bir söz çıkmasın
derken biz tartışır olduk.
alıp karşına konuşmaktan başka çaren yok,ben öyle çözmüştüm yıllar önce olayı
kadına da eşinin iş yerine gittiğinde güler yüzlü davranıp küçük imalarda bulunup
aba altından sopa gösterebilirsin
:68:

Son düzenleme:
müdüre hanımın kötü niyetinden emin olamadım ben. belki yeni atandığı, yaşı genç olduğu için çalışanlarla samimiyet kurmaya çalışıyordur. o yaştaki kız evli adama niye sarsın? ama bilemiyorum. siz eşinizi çok sevdiğiniz kıskandığınız için, kadın da güzelse kafanızda büyütmüş de olabilirsiniz.

belki de hakikaten fettan bir kadın... yapmadığı şey için ya yapabilirse diye eşinize huzursuzluk vermemelisiniz. o kadın ne yaprsa yapsın eşiniz sizi aldatmaz siz bu kadar seviyor.

eşinize asılan kadınları uzak tutmaya çalışırsanız bir müddet sonra "ben uzak tutuyorum diye mi eşim sadık" çelişkisine de düşebilirsiniz. rahat bırakın eşinizi. sadece gözlemleyin. müdürü ona asılmasına rağmen, siz de hiç müdahil olmadan eşiniz direk çizgisini koruyorsa bu sizin daha çok hoşunuza gidecek. ama eşinize güveninizi daha da sağlamlaştırması için fırsat ve mesafe verin.

kadının kıskançlığı adamı sıkar. bazen de yasak tatlı gelir. ufak şüpheler için eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenize gerek yok.

savaşın... ama belli etmeyin. eşinizi daha süslü daha sıcak karşılayın. ona karşı daha anlayışlı daha cilveli olun.... inanın kızarak yapacaklarınızdan daha etkili olur.

eşinizi kıskanmanız çok güzel. ama bence kendinizi de eşinizi de boşa üzmeyiniz.

Allah sabir versin.
GErcekten cok zor bir durum.
Bende nedense ayni seyleri dusunuyorum.
Bir erkegin evli, nisanli veya sevgilisini bildigi halde erkeklere cilve yapan kadindan tehlikelisi yoktur.
Nisanlimda face'inda nisanlandigini belirttiginde sitem ederek tebrik edenleri gorunce cokk sinirlenmistim.
Allah sevdiklerimizden boylelerini uzak tutsun.

huzur bozmak için birebirler dışarda erkek mi yok git evlisinden nişanlısından ne istşyorsun dedeiğin gibi allah uzak etsin

bu o... dediğiniz kız madem o pozisyona başka bir erkeğin desteği ile gelmiş.
o erkek nerede,neden hayatında yok ?
müdür yapıp kızı bırakmış mı böyle erkekler flört etmesine neden müsaade ediyor.
eşiniz size olayları anlatıyor ama konu doğruysa bile yaşananlar gerçek olmayabilir.
bir de hangi şirkette müdürünüzle sigara içmek zorundasınız sorarım size ?
müdürün iş ile ilgili emirlerini yapmak zorundayım dese amenna ,gel benimle sigara iç yoksa kovarım mı diyor yani?
hangi şirket bu böyle saçmalık görmedim ben ,21 yaşında kız parmağında mı oynatıyor yani koca adamları
köle mi oradaki erkekler ?
bu bahaneler bana çok saçma geldi,üzgünüm..
eşiniz vicdanını rahatlatıyor hepsi bu,yakında onu da yapmayacak gibi duruyor ....

Bu kız buraya şehir dışından geldi ne şartlarda müdür oldu bilemiyorum mutlaka birinin desteğini aldı yoksa imkansız bu yaşta müdür olması bende sordum eşime mecburmusun neden red edemedin diye eşim sigara içmeye çıkarken beraber çıkalım burayı tanımıyorum demiş oda buyrun demiş ben gerçekten içinden çıkamıyorum bi sizin gibi düşünüp vicdanını rahatlatıo diorum sonra durup günahınımı alıyorum diorum

Samimi muhabbet kurması için geçerli bir neden göremedim.
Sigara içmesi ya da eve onun arabasıyla dönmesi tamamıyla keyfi şeyler(vasıta bulma zorluğunu şimdi okudum).
Kafanızda bir kurun bakalım eşinizin yerinde siz olsaydınız ne yapardınız, ya da siz eşiniz gibi davrnıp müdürünüzle sigara içseydiniz,arabasına binseydiniz artı müdürünüz tekin bir tip olmasaydı eşiniz ne tepki verirdi?Bu karşılaştırmada kadın erkek farkı da yoktur bence, eşinize empati yapmasını söyleyin belki bir şeyler kafasına dank eder.
Şu an aynı sorunu ben de sevgilimle yaşıyorum, kendi lakaytlıklarının bir bahanesi vardır hep ama bana gelince sıkıyönetim!Erkekler ya yaptıklarının farkındda olamıyor bazen,ya da saf ayaklarına yatıyorlar bence

Ben aynı şeyleri oturup sakin bir dille anlattım ona hatta örnekler verdim daha önceki iş yerimde çalışma arkadaşım çok yağmur olduğu için beni eve bırakmıştı ozaman eşim bana sorun yaratmıştı bunları anlattım ama boş benim kocam ya çok saf yada saf ayağına yatmaya başladı

kadının iyi niyetli olmadığı kesin dikkatli ol bir kadın kafaya koyarsa bi erkeği elde eder heleki kötü niyetli ve uyanıksa kesin........ama kocanda şöyle bi iyi niyet gördüm yaptığı herşeyi sana anlatmış en azından gizlemiyor gizleme ihtiyacı hissetmiyor ama tedbirli ol derim eşini bu kadın konusunda kesin bi dille uyar başbaşa kalmasın arabasınada almasın bahane üretsin

önerilerin için teşekkür ederim canım kadının iyi niyetli olmadığının bide kocam farkına varabilse ne sevinicem benden gizlememsi çok güzel ama artık öyle bir hale geliorum ki söylüo ama değiştirip anlatıo gibime gelio en son konuşmamızda çok net söyledim samimiyet kurmıcaksın red ediceksin dedim ama hala emin değilim

Bende senin gibi hicbir kadina guvenmem kimseye guvrnmem.is kocanda bitiyor ben evliyim is disinda gorusmeyelim desin veya yiz vermeson yuz nulmus sanki firildak kari
Evliyim ben iş dışında görüşmeyelim dese kız iyce havaya girer die düşünüorum eşimle konuştum ne söylerse bi bahane bul bişey yap red et dedim oda tamam dedi ama hala emin olamıyorum

Bence müdür olan bayan kocana kancayı takmıs canım niye o kadar eleman varken eşinle sigara içiyor ki? Eşine sormadın mı neden seninle diye.Bence eşine takipte kal burnuma kötü kokular geldi.:50:

Evet canım sordum o sırada eşim sigara içmeye çıkıyormuş bu kız başka şehirden geldi buraları bilmiorum baraber içelim demiş eşimde hayır ben senle sigara içemem diyememiş ne kadar masumane dimi :1:

Bence ne eşinize ne de o bayana güvenmeyin
Sanki eşinizde de aldatma potansiyeli varmış gibi duruyor
Yani durumdan rahatsız değil gibi..

Back
X