Ben eşime bakamiyormusum !!!

Sesli güldüm.

Benim kv de de aynı hep bana diyor oğlunun donlarini atletlerini görünce yenilerini al diye, diyorum alsın kocaman adam evli barklı çoluklu çocuklu totişine bir dön alamayacak kadar aciz değil.

Gitmiş pazardan donlar almış eşime hepsi dapdar eşim yüzlerine bile bakmıyor iç çamaşırı cekmecesinin en altında duruyorlar.

Ben de de bu versiyonu var napalim alıyor bari şöyle sıkmayacak yapismayacak cinslerinden alsa keşke kv nin hayallerini o donlar süslüyor galiba ne yapsın kp yaşlı hayatta giymez onları bari oğluma alayım o mu giysin diyor acaba

Türünün tek örneği değilmiş demek ki bizim felaket ...

Çok özür dilerim ama buna çok güldüm

Ben oğlumu doğurdun büyüttüm aslan gibi polis ettim hala kıçında doğru düzgün donu yok

Ahhaahahahhahahaha ya biz kadınlar neleri takıyoruz

Ay ne ayıp bir şey. Gördün bari görmemezlikten gel. Yok totosunda düzgün donu yokmuş. Felaket gibi valla. Hayır cevap verseniz de anlamaz ki?

Sakin sakin anlataydın
Anlamadiysada he diyip gececen
Laftan anlamayana kafa yormican

Tipik kıskanç kaynana uzak durun aramayın. ÜZülmezsiniz

Benim kv de bana ve diğer gelinlerine bir kaç kere seksi don aldı. Herhalde oğullarını baştan çıkaralım istiyorlar

Aslında kvnin kendi yetiştirdiği oğlunun kendi kendine, bile isteye en ucuz baksırı aldığını bilmek bence anne olarak en doğal hakkı

Git bunları kocana söyle. Ne olur bir daha kendi başına don alma annen bana çok kızdı donlarını görünce de. Kocan annesini arasın donuma karışma desin. Don nedir ya:)

10 yasinda veletler bile kendi kiyafetini kendi seciyor. Yalvaririm su ogluslarinizi geri zekali gibi yetistirmeyin yahu
Anne olmak bu değil ya , bu olmamalı yani ... İnsan biraz kendine güvenen çocuklar yetiştirmeye ugrasmali.. 23 yaşında ki adamın donuna da karisilmaz ki canım

güzel ülkemin güzel kayınvalideleri tatlış biricik piremses oğluşlarının popişine o donları uygun görmemiş ne var ki bunda. mazallah pişiğe sebep olur daha büyük dramlar. allahım ne çok acı var

Aslında şöyle ufak tefek cinayetlerdeki gibi bir plan yapıp hiç elini kana bulamadan kv'nin bir daha gelmemesini sağlayacak planı yapacak ortak bir akıl görüyorum. Hadi kızlar kurtaralım bu kızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…