Ben eşime bakamiyormusum !!!

Ben yaşlı insanın olgununa, görmüş geçirmişine, hatalar yapıp ders almışına, susmayı erdem sayanına, ölümü sık hatırlayıp kalp kırmayanına, gençlerin yaptığı hataları hoş görüp gülümseyebilenine YAŞLI derim. Histeriler, hala dünya derdine düşenler, haset edenler yaşlanmamış malesef sadece yaş almışlar. Allah insanı cahil kaynanadan, kültürsüz eltiden, umursamaz kayından, kötü görümceden ve insafsız kayınbabadan korusun.

eşime kıyafet almasam hiç alacağı yok.dolap gomlek tişört yıkılıyor hep aynı şeyı gıyer artık ben kızarım yeter artık dıye.bizle ne alakası var onun.

Eğer hatırladığım kayınvalide bu ise zaten 35 yaşında :) 6-7 de çocuğu var hatta...
Ben çok acıyorum kadına. Benim gözümde akıl ve ruh sağlığı tam olan biri olma ihtimali Yok pek...

Cahil ve oğlunun evlenmesini kaldıramayan kaynanalar genelde oğlu evlenince akil sağlığını yitirir bu yüzden normal bi insanmış gibi düşünme onu ve sana tavsiyem kafana takip kendini yıpratma yoksa bu insanlar yüzünden sen sağlığından olursun gül ve geç,araniza da olabildiğince mesafe koy ama.bunuda hissettirmeden kırmadan yap çünkü bunu da kendine malzeme yapacaktır.Şunu da unutma sen kusursuz da olsan onun gözünde hep en kötüsüsün ona yaranmak gibi bir düşüncen çaban olmasin.

Buna mı taktın sende?

Konuşsun dursun heeeee derdim ben bu don konusuna. Donu var işte, donsuz kalmış tepkisi neden?

Niye senin esin cocukmu ki "bakilmaya" ihtiyaci olsun. Cok uzulduysen gel sen bak ogluna deseydin. Ben sanirim derdim belki de o yuzden kaynanam yok benim ama kaynanam olmaya hevesli bir eltim var altda altdan firsat kollayan hahhahhaha insanlari anlamak cok zor ya :)))

seda_ufuk konunu sabote edicem kusuruma bakma ama ben de bunun "ispanak" versiyonunu yaşadım.KV,KP sehir disindan misafirimdi ve evlerine doneceklerdi.Daha önce fırında beşamel soslu ıspanak sohbeti olmuştu aramizda.KV nasıl olduğunu merak ettiğini söyleyince iş dönüşü buldum ıspanak ve hemen pişirdim.Kendi evlerine dönmek için yola çıkacaktılar bu yüzden eşimi beklemeden servis ettim ve sofrayi onlar için kurdum.Sofraya oturduğu andan itibaren "oğluma ayırdım mi....oğluma da ayır....onun payı var mı?" diye başladı KV. Bir dip not esim sebzelerin yüzde 95 ini yemez ve ıspanak da bunlar arasında basi ceker."Anne oğlun ıspanak yemiyor ki"dediğimde bana söylediği "şimdiye kadar neden yedirmeyi basaramadin!" oldu....Eşim 29 sene ailesi ile yaşamış ıspanak yememis... ben neden evlendikten sonra yedirememisim Gül geç derim ben...yoksa yıllar senin icin zor geçer

ahahaha,

yanlız konunun içeriği ve dert kısmı ayrı ama kv ile eş donu konuşmak ayrı,

benim kv de bize geldiğinde eşimin renkli donlarını görüp çok beğenmişti, kumaşı çok iyiymiş rengi de çok güzelmiş. ahahaha böyle sohbete ne karşılık verilir ki, ben şu modda dinledim

Ben de bi oğlan anasıyım ama bu oğlan analarının çocukları bakıma muhtaç bebekmiş gibi davranmalarına dayanamıyorum. Bu nedir ya? Oğlunun kıçındaki donu sen düşünmek zorunda mısın? Oha yani çok afedersin. Kayın valide cidden sabır taşını çatlatacak cinstenmiş.

Oglunun iç donlarını görünce ağlayası mi gelmiş? 1 yaşıma daha girdim ya Artık söyleyecek kelime verecek akıl bulamıyorum cidden şu KV içerikli konulara . Allah kaynanani ıslah etsin(!) sanada sabir versin ne diyim.

Sonra da "bizi niye istemiyorlar,bizim ne zararimiz var ki onlara" derler..

Siz çalışıyormusunuz ?
çalışmıyorsanız evde oturup oğlunun parasını yediğinizi düşünüyor, çalışıyorsanızda eve hiç bir katkınız olmadığını hep kendinize harcadığınızı ima ediyor.
komik gerçekten eşinizin boxerından olayı buralara bağlaması, hem erkekleri az çok tanıyor olması lazım istemedikleri beğenmedikleri birşeyi kimse giydiremez zorla bu don olsa bile.Benim eşim belli bir markanın çorabı dışında çorap dahi giymiyor,ben adama farklı çorabı giydiremiyorken siz nasıl o donu giydireceksiniz

Ya kac yasina gelmis adami ben mi giydircem,
Yada harcligini cebine koyup hadi askim cikta kendine don al tshirt mi al dicem ?
Ne eksikse alsin,
Ne yapiyorsa yapsin iyice manyadi bu kvler

Ay ne kadar ayıp kocaman adamın donlarını konuşuyor kadın. Hayır adamın seksilik kaygısı yok demek ki rahat rahat giyecek anasına ne iyice delirdi millet bir de ay geçmiş hala unutmamış. Keşke annecim o bizim fantezimiz daha şehvetli yapıyoruz böyle deseydiniz. Belki azıcık utanırdı. Bir de kocaman adam kendi ihtiyaçlarını görebilir heralde annesi aslan gibi yetiştirmiş yetsin işte siz onun annesi değilsiniz ki

Oradayken kırılma diye söylemedim ama sen benim oğluma bakamıyorsun dedi .
kırılma diye dememiş de iki katı kırmış ahj kaynana hiç açma bi daha aradığında... bu sözleri duymak istemiyosan açma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…