Ben direksiyon hocasıyım yardım edebilecegim bir konu olursa sorabilirsiniz

mylo önce sana teşekkür etmek isterim gayet güzel anlatmışsın fazla söylenecek yani lafının üzerine fazla eklenecek yok sadece sürücü kurslarının hepsi il ve ilçeye göre egitim veriyor. il milli egitim den ders müfradatı geliyor buna göre ders verilir.Direksiyon hocaları çogu zaman kendi insayatiflerine göre egitim veriyorlar.İL milli egtim 20 ders saati (1 saat=45 dakika) şeklindedir ama sürücü kursları genelde 16 ders saati şeklinde ders veriyorlar.Bundan daha azına kesinlikle kabul etmeyin ve tek kişi olarak egitim verilmesi zorunludur.Ankara da bir çok kurs bu saarlere uymuyor bir çoguda 3 -4 kişi alıyor arabaya degiştirerek egitim veriyor.kesinlikle bunlara dikkat edin Bunu anlamanın kolay bir yoluda şudur:egitim alanları vardır oralarda onları takip edebilirsiniz.Araştırabilirsiniz.Sürücü kursunda direksiyon dersleri yeterli olmuyor ama bu kişiden kişiye çok farkeder

bende ehliyeti ikisene önce aldım benimde problemim heyecanımı yenememem bu yüzdende trafiğe çıkınca eşimde yanımdaysa vites değiştirmek ve geri geri gitmekde problemler yaşıyorumşimdide hamileliğimden dolayı eşim araba kullanmamı istemiyor hazır kendimi alıştırmak üzereyken şimdi yeniden sil baştan yapacağım cesaretimi tekrar kazanıp o heyecanımı yenmeyi nasıl başaracağım çok istiyorum iyi araba kullanmayı eşimde sürekli sen yapamazsın diyor moralim bozuluyor iyi araba kullanmak için bana ne gibi önerileriz olacak kısacası önce nerden başlamalıyım vites sorunumu nasıl çözmeliyim ve geri geri iyi bir şekilde gitmek için neler yapmalıyım biraz uzun yzdım çünkü etrafımdaki başt kıskaç eltilerim ve kayınvalidem yapmayacağımı düşünüp bana ehlişyeti aldın ne oldu gibi laflar edince çıldırıyorum ve daha çok üzülüyorum ne olur yardım

merhaba aylin..ben araba kullanma özürlüyüm trafiğe çıkınca sankiş zekam beni terkediyor..herkes ayıplıuyor beni bu durum yüzünden moralim çok bozuluyor arabam var ama direksiyonuna oturmadım ne tavsiye edersin

bende çok istiyorum araba kullanmayı ama çok panik bi insanım zaten korkuyorum yapamam diye ama bu korkumu yenip en kısa zamanda sürücü kursuna gidicem ama banada bayan hoca lazım kendi cinsim olursa daha rahat ederim gibime geliyo deneme sürüşlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…