- 22 Temmuz 2008
- 420
- 2
benim de arabam otomatik...alıştım yıllardır ..fakat düz viteslede kullanmayı çok istiyorum ehliyetimi düz vitesli araçtan almıştım ... çok uzun zaman oldu...eşimin arabası düz vites fakat kullanmadım hiç cesaret bile edemiyorum bişey der bişe olur diye...erkeklerin arabaları çok kıymetlidir herkes bilir...
düz vitesli kullanabilmek lazım ben çok istiyorum vakit yok nasıl çalışcam napcam bilmiyorum...kendimi özürlü gibi hissediyorum düz kullanmayınca:enbuyukkk:
aylincim özeline bir mesaj attım bakabilirmisin?
ben 2 kez girdim ehliyet sınavına ilkyardımı geçtim digerlerini 1 2 soruyla kaybediyorum bana ne önerirsiniz sınavdan kaç gün önce çalışmalıyımki kazanayım motordan hiç anlamıyorum birde
kızlar benim sorum ilk kullanacaklar için ........düz vitesle eşim çok denedi yapamadım.ya durdu ya kalktı stop etti.kaldırımaçıktım.kahveye dalacaktım.geriyapıp dönmem gerekirken benden mtrelerce uzaktaki araca çarpıcaktım.mahalle ben aşşağı inerken eşimi tembihliyor aman oğlum uzaklarda çalıştır(araçlarına birşey olur diye)vs.vs.eşim vaz geçti iyi olan tek yönü panik heyecan yok korku yok.sizce ekonomik sorunum yok.otomatik araba alsam kolaylığı ne olur.kalkarken kavrama gerekecekmi.vites değiştirmek yok diyorsunuz nasıl yani sadece bas gaza gidiyormu yoksa tek düzlem halindede olsa vites deyişiyormu.bir soru daha kaçprogram ders le trafige çıkılabilir.kişiye göre deyişsede en az çok diye olmalı.tşkkrler.
bide viraja girmeden önce hızınızı ayarlarsanız, yani virajın içinde değil hızlıysanız girmeden fren yaparsanız viraja hızınızı ayarlayıp girerseniz virajda arabanızı savurmazsınız.