- 16 Ocak 2023
- 887
- 661
- 25
-
- Konu Sahibi suskunkisi
Ay harikasınız. 1 AYDA MI GİTTİBen yapıyorum diyet 1 ay biraz geçti 6-7 kilo gitti boyum 168 şu an kilom 67
Ben ben bennn ben de pazartesi başladım yani dün 81 kiloyum hedef 60 yarın burda hazır vede nazır bekliyorum kuşum seni planlarımızı yaparız.Kızlar bana acil motive lazım. Çok çirkin ve yaşlı hissediyorum. Zayıflamak istiyorum.
Boy 1.65 kilo 78.500
Bir diyet arkadaşı varsa yarın başlayalım
Aynen 1 ayda gitti. Vücudumda ki değişimi herkes net gördü. Şekeri 25 gün tamamen bıraktımAy harikasınız. 1 AYDA MI GİTTİ
Meyve yediniz miAynen 1 ayda gitti. Vücudumda ki değişimi herkes net gördü. Şekeri 25 gün tamamen bıraktım
Aynen 1 ayda gitti. Vücudumda ki değişimi herkes net gördü. Şekeri 25 günAy harikasınız. 1 AYDA MI GİTTİ
evet meyve yedim ama onu da çok az yedimMeyve yediniz mi
Bende size eşlik etmek istiyorum tek başıma motive olamıyorummmKızlar bana acil motive lazım. Çok çirkin ve yaşlı hissediyorum. Zayıflamak istiyorum.
Boy 1.65 kilo 78.500
Ben ben bennn ben de pazartesi başladım yani dün 81 kiloyum hedef 60 yarın burda hazır vede nazır bekliyorum kuşum seni planlarımızı yaparız.
Ayy bende varım kızlar
Bende varım ben de 72 kiloyum 1.60boy. Doğumdan sonra yapıştı kaldı bu kilolar bana 58 olmak istiyorum
Ayy kızlar. Tam diete başlayayım burdan destek olalım bir birimize dedim KK da ceza yedimBende size eşlik etmek istiyorum tek başıma motive olamıyorummm
Tahmin edebiliyorum dietinizi. 1000 kcl mi diet mi yaptınız?Aynen 1 ayda gitti. Vücudumda ki değişimi herkes net gördü. Şekeri 25 gün
evet meyve yedim ama onu da çok az yedim
Sanırım bu diet yolculuğuna yalnız devam edeceğim. OlsunAyy kızlar. Tam diete başlayayım burdan destek olalım bir birimize dedim KK da ceza yedim2 gündür yoktum. Diete Dün başladım. Siz ne yaptınız? Dün kahvaltıda 2 yumurta, 1 yaprak marul, 2 domates,yarım salatalık yedim. Akşam da bir kase yoğurt ve 2 domates yedim. yoğurdun içine pul biber,nane koydum. Dün böyle az yememin sebebi hızlıca ödem atmaktı. Binevi detox yani. Sabah evimde tadilat vardı kahvaltı yapamadım. İngilterede saat şuan 12.51 ve kahvaltımı şimdi yaptım. 2 yumurta yağsız tavada içinde bol acı ve nane. 2 domates 3 yaprak marul,1 yk kaymak yedim. Bir bardak şekersiz yeşil çay. Siz neler yaptınız? Başladınız mı? Neler yediniz? Nasıl bir yol izleyeceksiniz?
Haftasonu Ankara'dan nişanlım geldi o yüzden biraz bozdum benama şuan devam ediyorum diyetisyenle çalıştığım için tartılma yasağım var sabahları yumurta yeşillik ve ekmeğe alternatif olarak 1 adet wasa, 7-8 zeytin ve çeyrek peynir yiyorum, öğleni firmada çorba salata ile geçiriyorum akşamları evde olan yemekten 6-7 kaşık yanına yoğurt ya da salata ile yemek yemeyi bitiriyorumm. haftaya cumartesi tartım günü 79 kilo ile başladım ne kadar çıkacak çok merak ediyorum vücut tipine göre yapılan sporlar varmış kızlar onları araştırmanızı öneririm yemekten bir saat sonra HIIT kardiyo ve Leslie yapıyorum şuan sporu düzene oturtmak diyetle bence çok önemli
Chloe ting vücudu düzenli yapınca çok güzel vücut şekillendiriyor inşallah sizin de öyle olurBen de bugün 75 kiloyum. Pazartesiden bugüne 900 gr. Sabah ve akşam 1 er saat bsiklet ögle de Chloe ting yapıyorum. Aşırı gergin hissediyorum kaslarımı
Diyett nasıl gidiyorrrKızlar bana acil motive lazım. Çok çirkin ve yaşlı hissediyorum. Zayıflamak istiyorum.
Boy 1.65 kilo 78.500
Diyet zor valla zor. Ben acele etmiyorum yavaş olsun da nasıl olursa olsun kendimi yıpratmadan zayıflıyorum. Böyle ayda 2 kilo gidiyor işte Allah bereket versin. 76 idim şuan 70 im.Diyett nasıl gidiyorrr
boyunuz kaçMerhaba yazdıklarımı gören olur mu bilmem ama ben sessiz sedasız kilo veriyorum burdaHem de yalnız bir şekilde. Bugün dietimin 6. Günü itiraf etmeliyim ki 2 gün önce bozdum. Ama şimdi bana hak vereceksiniz neden bozdum. Biri bana döner ısmarladı da Yurt dışında döner yediniz mi bilmiyorum eti o kadar güzel ve yumuşak ki. Bol bol koyuyorlar etin ve patatesin bolluğundan ekmek vermiyorlar düşünün yanına turşu ve ayran. Reglmin ilk günü olduğundan dolayı bir de canım deli gibi çikolata istyordu. Yedim mi bi güzel üstüne waffle. Bol çikolatalı ve meyveli Neyse sonraki gün hemen diete devam ettim.
Başlangıç kilom 78.500
Şimdiki kilom 75.900
6 günde 1 kez bozmama rağmen. Büyük ihtimalle 1 kg yağ diğerleri de su falandırAma eşim hemen dedi ki süzülmüşsün
Çok kızıyorum ona biraz bana laf söyle de zayıflayayım. Kıyamam sana bebeğimsin sen benim diyip dietimi bozdurmaya çalışıyor.Bakalım kocama rağmen devam edebilecek miuim? Ama aşırı kararlıyım kızlar bu sefer vericem. 55 kilo ideal kilom ve ben 49 olmak istiyorummmm