- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
- 258
Kimler kimler evleniyor ya rabbi (kinama babinda soylenmemistir). Apacik öfke probleminiz var, bu hem sizi hemde etrafınizi yakar. Lütfen basa cikmayi öğrenin.Selam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Bunun anlaşılcak bir yani yok, siz kimsiniz ki cevap verdi diyip tokat atıyorsunuz, nasil bir insansiniz siz yasadiginiz seyleri komple hakediyorsunuz. Insan layigini bulurmuş.Bana cevap verdi anlıyor musunuz
Kimler kimler evleniyor ya rabbi (kinama babinda soylenmemistir). Apacik öfke probleminiz var, bu hem sizi hemde etrafınizi yakar. Lütfen basa cikmayi öğrenin.
Cok buyuk ask yasiyorsunuz, kufurlese kufurlese mükemmel iliski, yakındada kocam dövdü diye konu açarsın, bizde eline sağlık deriz.Cevap yani benim ettiğim küfrü o da bana etti
Aaa cevap mi verdi?bu ne cüret?kim 'sultana' laf söylemeye cesaret etmiş??Bana cevap verdi anlıyor musunuz
Allah allah. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Siz karşınızdakine küfür edeceksiniz o size karşılık verdi diye tokat atmayı kendinize hak görüyorsunuz. Öfke probleminiz olduğu çok açık...Ben büyüğüm o benden küçük
Eltinizin yerinde olsam darp raporu alır sizi bir güzel mahkemelerde süründürürdüm.Selam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Sizden küçük olup cevap vereb herkesi dövüyor musunuz? Tedavi olun!Sizden küçük size cevap verirse ne yapardınız
Hakettiyseniz demekSizden küçük sizle terbiyesizce konuşursa ne yapardınız anlını mı öperdiniz
Ben büyüğüm neyseki bana vuramaz cevap verme hakkım varBizler de cevap yazdik bilemedik iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?