Sevdim ben sadece vurmadım da demiş olabilirSini yirim yirim falan dedi herhalde shsbsb
Hem küfürbaz hem şiddete meyillisiniz yaniCevap yani benim ettiğim küfrü o da bana etti
Dedi küfürbaz ve elti döven üyeBasit sensin defol
Hanım efendi tokat atmışsınız, kimsin sen dedi diye kötü laf ettim demişsiniz ki ya küfür ya hakaret. Karşı taraf kapıyı çarpıyor diye hala sinirleniyorsunuz. Napsın istersiniz. İnsanların dünyadaki tek delikanlı kendileriymis gibi davranması çok rahatsız edicidir. Sizin dışınızdaki insanların da sinirleri, duyguları var. Sizin öfke kontrolü sorununuz var bence yok saymayın bir uzmanla görüşünSelam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Afiyet olsun yivrum. Burunların da besine ihtiyacı varBulgur yiyordum burnuma kacti, tskler
Ondan değil be , ailenin profili bu. Normal şeyler onlarda.Konuyu 3-5 yaş aralığındaki birinin açtığını zannettim. O bana vurdu ben de ona küfrettim seni babama söylicem vs vs.. Hanımefendi kafaniz güzel mi?? Şaka misiniz? Tokat atmak nedir? Bir de olaya eşleri karistirmissiniz. Kocalarinizda da iyi sabır var bence..sizin gibi tiplere erkekler sabırla yaklaşırken aklı başında kadınlara ise köpek çekiyorlar. Vala diyecek söz bulamıyorum
Once tokat atip sonra sirinlik.yaptin mi ciddenSelam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Çingene ailesi deseneOndan değil be , ailenin profili bu. Normal şeyler onlarda.
Ben olsam sizi şikayet ederdim adli merciye. Küfür olarak ne dediniz bilmiyorum ama sinkaftan da şikayetçi olurdum. Tokat ne demek? Nasıl başka bir insana Tokat atma hakkını kendinizde buluyorsunuz?Selam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Büyüğüm dediği de 95’liymişHa siz istiyorsunuz ki ben yaşımın ardına saklanıp ağzıma geleni diyeyim o gık çıkarmasın . Ollldu.
ınsanların ıcıne cıkmayın benceSelam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Ilk küfrü siz etmişsiniz ne diyecek yarabbi şükür mu. Iyimisiniz siz bir tedavi şart size bence.Sizden küçük sizle terbiyesizce konuşursa ne yapardınız anlını mı öperdiniz
Bende bunu düşündüm vallahi.Kafalar elmas gibi parlıyor ve nadide , bana hakaret et küfür söyle üstüne tokat at ,sizi kodese yollardim üstüne de cümle âleme rezilliğinizi ifsalayarak,birde haklıymış gibi konuşuyorsunuz .
belli ki kendinizi bişey sanıp eltinzi ezmeye çalışıyorsunuz , kocanızda bıkmış olmalı sizden, nasıl bir avamlık ve rezilliktir bu. Hangi mahallede büyüdünüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?