Ben de şöyle çekiyorum

Hanım efendi tokat atmışsınız, kimsin sen dedi diye kötü laf ettim demişsiniz ki ya küfür ya hakaret. Karşı taraf kapıyı çarpıyor diye hala sinirleniyorsunuz. Napsın istersiniz. İnsanların dünyadaki tek delikanlı kendileriymis gibi davranması çok rahatsız edicidir. Sizin dışınızdaki insanların da sinirleri, duyguları var. Sizin öfke kontrolü sorununuz var bence yok saymayın bir uzmanla görüşün

Konuyu 3-5 yaş aralığındaki birinin açtığını zannettim. O bana vurdu ben de ona küfrettim seni babama söylicem vs vs.. Hanımefendi kafaniz güzel mi?? Şaka misiniz? Tokat atmak nedir? Bir de olaya eşleri karistirmissiniz. Kocalarinizda da iyi sabır var bence.. sizin gibi tiplere erkekler sabırla yaklaşırken aklı başında kadınlara ise köpek çekiyorlar. Vala diyecek söz bulamıyorum

Ondan değil be , ailenin profili bu. Normal şeyler onlarda.

Once tokat atip sonra sirinlik.yaptin mi cidden

Ben olsam sizi şikayet ederdim adli merciye. Küfür olarak ne dediniz bilmiyorum ama sinkaftan da şikayetçi olurdum. Tokat ne demek? Nasıl başka bir insana Tokat atma hakkını kendinizde buluyorsunuz?

ınsanların ıcıne cıkmayın bence

Allah sizin gibi zihniyetli kişilerden korusun. İlk kötü sözü siz söylüyorsunuz hatalisiniz üstüne sensin dedi diye tokat atıyorsunuz. Nerden bakılırsa bakılsın haksizsiniz. İkinci gelin diye siz üstün falan değilsiniz. Sizede itaat edecek yada susacak değil. Evlerden ırak bir gelin modelisiniz. Size iyi tahammül ediyorlar bence.

Bende bunu düşündüm vallahi.

Çok yanlış yapmışsınız. Size küfür de etse en fazla aynılarını söyleyip bir daha iletişim kurmamalıydınız. Hayatınızda eltinizden başka size saygısızlık yapacak yaşça küçük insanlar da olabilir. Bu tarz öfke problemleri iyi değil. Hadi eltiniz küsmüş, ya size zarar verecek intikam almaya çalışacak birisi olsaydı karşıdaki? Neler neler görüyoruz, lan dedi diye birbirini boğazlayan insanlar var. Siz bu yaşınıza gelip şiddetin hiçbir bahanesinin olamayacağını öğrenememişsiniz ya da umursamıyorsunuz anlaşılan.

Böyle insanların sağlamına denk gelmediğini düşünüyorum ben. Elti sessiz sakin belli "sensin" diye cevap verebilmiş sadece. Konu sahibine de saf elti denk gelmiş, eziyor ezebildiği kadar. Sağlamından birisi denk gelse, üç günde mum eder, bir daha nefes "çekerken" hiç zorlanmaz. Oksijen manyağı ederler adamı. Hareketlere gel.

Konuya bildirim gelince gelip bakayım dedim vazgeçemiyorum senden Nilucan

Ama çok isterdim eltinin burda konu açıp seni anlatmasını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…