- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.623
- 138
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadına şiddet uygulayıp üstüne haklı olduğunuzu düşündüren ne size ?Selam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Aman Allahım. Tez kellesi vurula!! Pirenses niluya nasıl karşılık verebilir, bu ne cüret????Bana cevap verdi anlıyor musunuz
Bir de diğer konuya hala yorumlar geliyor okudukça yine geriliyorum ama buraya geliyorum gülüyorum shshdhdh ne hissedeceğimi şaşırdım ashshDiğer konunun üstüne bu konuya denk geldim ya kafam pişmaniye gibi şimdi
Onu açıkladı. Eltisi küçükmüş niludan, o yüzden tokat atabilirmişKadına şiddet uygulayıp üstüne haklı olduğunuzu düşündüren ne size ?
Baya geçerli bir nedenmiş. Keşke ağzını burnunu kırsaydı eltisinin. Küçük ya hak ediyorOnu açıkladı. Eltisi küçükmüş niludan, o yüzden tokat atabilirmiş
Yani bir konu daha var oda hortladı ikisine gidiyorum deli oluyorum buraya geliyorum nilusuz yapamam benBir de diğer konuya hala yorumlar geliyor okudukça yine geriliyorum ama buraya geliyorum gülüyorum shshdhdh ne hissedeceğimi şaşırdım ashsh
Bulgur yiyordum burnuma kacti, tsklerAman Allahım. Tez kellesi vurula!! Pirenses niluya nasıl karşılık verebilir, bu ne cüret????
Eki Görüntüle 3100724
Normalleştirdi resmen bizeOnu açıkladı. Eltisi küçükmüş niludan, o yüzden tokat atabilirmiş
Konu sahibi benden 21 gun küçük, dovebilirim yani demi?Baya geçerli bir nedenmiş. Keşke ağzını burnunu kırsaydı eltisinin. Küçük ya hak ediyor
Kamera nerde el sallayalım. Hiç profeşınıl değilsin bebeyimBana cevap verdi anlıyor musunuz
Arada akrabalık olmadığı için geçerli olmayabilirKonu sahibi benden 21 gun küçük, dovebilirim yani demi?
Niye sen sadrazamın solundan mı düştün kimsinki cevap vermeyecek sana? Yaşça büyük olman hürmet hakettiğin anlamına gelmiyor. Eltin eğer buralardaysa görsün ve inşallah şikayetçi olur senden bir tokatın 3 bin lira cezası vardı geçen sene umarım şikayet edilirsinSizden küçük size cevap verirse ne yapardınız
Neyse kendi eltimi bekliyim o zamanArada akrabalık olmadığı için geçerli olmayabilir
Cehalet tam da böyle birşey. YazıkBen büyüğüm o benden küçük
Keşke tek derdi o olsa yani dert bile değil.Elti kvnin yegeni oldugu icin kayiriliyor ailede. Nilunun eltiye olan bitmek bilmeyen hinci bu yuzden aslinda. Ah be nilu senin de derdin baska.