• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de şöyle çekiyorum

Ne yasadiysaniz onu yasatiyorsunuz eltinize. Size neler yasatmislar ki buyugum ondan diye tokat atma hakki buluyorsunuz kendinizde. Cevap vermek suc degildir ama saldirmak suctur.
Yazik yahu yazik azicik bir bakin kendinize. Ne hakla vuruyorum karsimdaki insan dediniz mi hic.

Selam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Kimler kimler evleniyor ya rabbi (kinama babinda soylenmemistir). Apacik öfke probleminiz var, bu hem sizi hemde etrafınizi yakar. Lütfen basa cikmayi öğrenin.

Ben büyüğüm o benden küçük
Allah allah. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Siz karşınızdakine küfür edeceksiniz o size karşılık verdi diye tokat atmayı kendinize hak görüyorsunuz. Öfke probleminiz olduğu çok açık...

Selam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Eltinizin yerinde olsam darp raporu alır sizi bir güzel mahkemelerde süründürürdüm.

Back