• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de istiyorum:(

2973485

her şeyim....
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
468
0
116
Eskişehir
tırnaklarımı uzatıp oje sürmeyi özellikle french yapmayı çok seviyorum istiyorum ama benim tırnakların şekli bozuk bir de parmaklarım elim tombul olunca kötü duruyo sanki acaba gidip bi yerde manikür yaptırsam biraz güzel durur mu? foto koyuyorum net değil telefondan çektim ama bi fikir verirseniz sevinirim opuyorumnanaktan

canımm benim ellerim de tombik ve küçük ama görenler ellerimi çok beğenir yıllardır kendim yaparım ya da kuaföre yaptırırım manükür bence sen de yaptır küt törpü daha iyi duruyor bence ama biraz daha uzatman gerekiyor

çok sağol cnm ben de kendim beceremediğim için kuaföre yaptırmak istiyorum onlar şekil verirler herhalde kaydirigubbakcemile5

tırnak şeklin dar dan genişe doğru oval şekilde törpülemen dah da yuvarlak durmasına neden oluyor bence kenarlarını fazla törpüleme tırnak uçları oval değil düz olsun daha hoş duruyor bence yani küt olmalı sürekli french kendin beceremiyorsan beyaz tırnak kalemi kullana bilirsin üzerine de french ojelerinden sür güzel olur hadi kolay gelsin..

Back