Ben De Hamileyiiim Hem De Dondurulmuş Embriyoylaa

Kalkıp süt içebilirsin Gülseren Tabiiki taze olanını:)))Ya da yatmadan önce süt iç ki miden kazınmasın.Bir öneri daha Evde hazırlanmış muhallebi,sütlaç,puding(ama hazır olanlarından değil) yiyip yatarsan hem tatlı ihtiyacın kalmaz,hem de gece miden kazınmaz.

sağol canım yatarken mutlaka süt içiyorum ama düzgün yemek yiyemediğim içindir ki heralde acıkıyordum dün akşam biraz yedim sütümüde içtim gece hiç rahatsızlanmadım...Şeniz

Valla ben bu aralar varsa yoksa erik çağla limon.Bol bol yiyorum canım istiyor.merak ediyorum kız mı olacak acaba diye.Yarın kontrolüm var 13. haftadayım cinsiyeti belli olur mu acaba?

Valla ben bu aralar varsa yoksa erik çağla limon.Bol bol yiyorum canım istiyor.merak ediyorum kız mı olacak acaba diye.Yarın kontrolüm var 13. haftadayım cinsiyeti belli olur mu acaba?

canım erkek olunca genelde 3 aylıkken bile belli olabiliyor ama kızda olmuyor... tüp bebekte hamiş olanlar genelde erkek oluyor diyorlar hayırlısı olsun inşallah allahım gönlüne göre versin.... ben rüyalarımda sürekli erkek olarak görüyordum transferden sonra özellikle.

ay ay ay bizim hamişler aş da erermiş... :dance: curly cim Allahım hayırlı sağlıklısını versin. canım bak çok da merak etme arkadaşımın bebişi 7.aya kadar göstermedi yaramaz.meğer kızmış pek nazlı sıpa.o da meraktan çatladı.alışveriş bile yapamadı belli değil diye.öğrenir öğrenmez hemen yaz buraya teyzeleri de merak ediyor. laelaelaelaelae
canım hamişlerin duası kabul olurmuş şöööööyle içten bir dua et bizlere şu mübarek cumanın arifesinde.kendine bebişine çoooook iyi bak

Canım ALLAH en güzel zamanda,en hayırlı şekilde ,en sağlıklı,en uğurlu,en kısmetli bebişleri sana versin inşallah.Seni bir daha hiiiiç üzmesin,olana kadar da sabrını versin.

Canım ALLAH en güzel zamanda,en hayırlı şekilde ,en sağlıklı,en uğurlu,en kısmetli bebişleri sana versin inşallah.Seni bir daha hiiiiç üzmesin,olana kadar da sabrını versin.

Allah razı olsun canım.Ağzına sağlık.Rabbim hepimize versin bebiş isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Şeniz

allahım isteyen herkesin kucağını doldursun hatta dolsun taşsın bu kısmını mesaj kısa dediği için yazdım :)

Kızlarr doktordan geldim.Herşey yolunda çok şükür.Kıpır kıpır bizimki.Eli kolu hiç durmuyor.7 cm. olmuş teyzelerii.VEEEEEEEE bir OĞLAAAANNN geliyormuş.küçük bir ihtimal kordon olabilir ama büyük olasılıkla oğlan çocuğu dedi doktor.Bu kadar erken öğrenmeyi beklemiyordum.

süperrrrrrrrrrrrrrrrrr allahım her zaman yüzünü güldürsün.... yerim ben onu ay bu arada ben söylemiştim demekten nefret ediyorum artık yerimsenibenŞeniz

Curly cim gözün aydın canım,çok sevindim.....Bakalım bizimkiler ne zaman belli olcak.

Curly Dark Gulseren ve tüm bebek bekleyenler:Eli ayağı düzgün ruh sağlığı yerinde kısmetleriyle gelen uğurlu hayırlı bir çocuk olsun da cinsiyeti ne olursa olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin bu sizin mutluluğunuzu

Amin canım inan 3 tane kızım olsun 4.cüsüde kız olsun yani demek istediğim cinsiyet ayrımı asla yapmıycağım allahım cümlemize hayırlı evlatlar nasip eylesin.

Bu kadar kendinizi dinlemeyin derim, ama yakında rahminizde pıt pıt diye bir hareketlenme hissedeceksiniz, bebişin kımıldayışını daha 2 aylıkken farkedebilirsiniz,

ya darkcım bu ağrı hapşurmaktan olabilirmi acep günde 3 4 defa hapşuruyorum karnım kasılıyor adeta
bide bu galiba yumişlerle alakası yok çünkü karın kısmında boşlukmu ne oluyor orası

canım hayırlı olsun.sağlıklı hayırlı bir evlat olsun,sizleri hiç üzmesin, hep yüzünüzü güldürsün.eee artık darısı da bize olsuuuuuun sırnaşık şey

gülserencim öncelikle seni tekrardan tebrik ederim canım allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.canım senin ağrılarının sebebi büyük bir ihtimalle reflü yada gastrit çünkü her ikiside hem bu havalarda hem de hamileliğin başından itibaren azıyor gerçekten de böyle olduğuna ihtimal verirsen sık ve az yemeye çalış baharat ve çok ekşiden uzak dur bir de yatmadan önce laktozsuz süt iç bunu büyük marketlerde bulabilirsin diğer normal sütler çok gaz yapar bi de çiğ sebzeden çok haşlanmışları yersen ağrın hafifleyecektir.istersen bir dene arkadaşım yine de azalmazsa ağrın o zaman bir doktora görünebilirsin sağlıcakla kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…