• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de Geldim...2.Tüp Bebek Tedavim Başlıyor...

Akşamüstü 5 gibi aradılar merkezden,22 yumurtamdan 13 tanesi olgunmuş ve 10 tanesi sağlıklı bir şekilde döllenmiş,şükürler olsun..

Cumartesi transferim var inşallah...11 gibi merkezde olucaz,yumurtaların kalitesi ve kaç tane transfer edileceği de ogün belli olacakmış..

Herkese desteği için teşekkür ederim...Allah hepinizden razı olsun...

Hakkımızda hayırlısı olsun...

nevıncım canım .. ne guzel tedavın cok ıyı sonuçlanmış .. hayırlı olsun .. inşallah bebeklerın sana saglıcakla gelecek.. 10 dollenmış yumurta cok guzel .. ben ınanıyorum her sey cok guzel gelişecek ve sen de kavusacaksın .. dualarım senınle..

nevinim canım benim heyecanla bekliyorum ALLAHIM yardımcın olsun kuş gibi git kuş gibi gel mutlu ve sağlıklı olarak bebişlerinle beraber gel canım Şeniz

embr.jpg

Kızlar 11 Teemuzda transferim oldu çok şükür..

3 tane 8 hücreli
1 tane 7 hücreli embriyo transfer edildi..
Test tarihim 23 Temmuz..

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Hayırlısıyla sağlıkla,hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

Resimde ,tam ortada gördüğünüz beyaz nokta benim 4 tane güzeller güzeli embriyom:)))

nevıncım canım .. ne guzel tedavın cok ıyı sonuçlanmış .. hayırlı olsun .. inşallah bebeklerın sana saglıcakla gelecek.. 10 dollenmış yumurta cok guzel .. ben ınanıyorum her sey cok guzel gelişecek ve sen de kavusacaksın .. dualarım senınle..
Canancım Allah razı olsun,çok sağol.

Amin canım,inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin yavrum..

Çok teşekkür ederim tatlım,çok sağol...:ecrin_bebek:
nevinim canım benim heyecanla bekliyorum ALLAHIM yardımcın olsun kuş gibi git kuş gibi gel mutlu ve sağlıklı olarak bebişlerinle beraber gel canım Şeniz
Pinkim,Allah razı olsun canım,çok sağol..

Amin canım,inşallah..Sizlerin dualarıyla inşallah çok sağolun çok...

embr.jpg

Kızlar 11 Teemuzda transferim oldu çok şükür..

3 tane 8 hücreli
1 tane 7 hücreli embriyo transfer edildi..
Test tarihim 23 Temmuz..

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Hayırlısıyla sağlıkla,hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

Resimde ,tam ortada gördüğünüz beyaz nokta benim 4 tane güzeller güzeli embriyom:)))

canım hayırlı uğurlu olsun bende test için gün sayıyorum banada 4 tane embriyo transfer edildi

içim bomboş hiç bir duygu esamesi yok içimde ne kötü ne iyi çünkü hiç bir belirti yok ne tutmayacak diyorum nede tamam bu iş olucak diyorum

bugün 6.günüm kendimde hiç bir şey hissetmiyorum normal zaten de işte

hayırlısı artık ben şimdiden sonrasının planlarını yapıyorum

senin bu ikinci denemen rabbim inşallahbu sefer sana ne kadar istiyosan o kadar bebiş nasip etsin canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ınşallah seninde hayırlı sağlıklı hamilelik haberini alırız vuslatçım..ısteyen herkesin inşallah...

canım slm. bende tüp bebekten üçüz hamile kaldım ama birini 8 haftalıkken aldılar. düşük tehlikesinden dolayı. ilk denememde tuttu. çok şanslıyım. inş.sende öle olursun. ikizlerim kız. 5 aylık oldum. sağlıkları iyi. umarım seninde allah gönlüne göre verir.ama inatcı olmana çok sevindim. içimden bi ses ii olcak diyor işlerin. öpüyorum canım

nevinciğim... bak herşey oldu bitti... artık en heyecanlısı ve en zoru beklemek. allahım seni onlardan ayırmasın... anne oluyorum diyen mesajını umutla bekliyorum... sevgilerimle... lütfen iyi dinlen ve stres yapma... hiçbirşeyi kafana takma...

Yeğenlerim gelecek inşallah hayırla sağlıkla inşallah...
Amin inşallah teyzesi...opuyorumnanaktan
canım hayırlı uğurlu olsun bende test için gün sayıyorum banada 4 tane embriyo transfer edildi
içim bomboş hiç bir duygu esamesi yok içimde ne kötü ne iyi çünkü hiç bir belirti yok ne tutmayacak diyorum nede tamam bu iş olucak diyorum

bugün 6.günüm kendimde hiç bir şey hissetmiyorum normal zaten de işte

hayırlısı artık ben şimdiden sonrasının planlarını yapıyorum

senin bu ikinci denemen rabbim inşallahbu sefer sana ne kadar istiyosan o kadar bebiş nasip etsin canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amin canım Allah razı olsun...

Sanada hayırla sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah...

Belirtilere çok takılma bence...Herkeste farklı oluyor çünkü..Kafanı rahat tutmaya çalış canım...

Ben şu anda test gününü bile düşünmüyorum,sonuç ne çıkar hiç bir yorumda bulunmuyorum...

Rabbim nasıl uygun gördüyse başımla beraber kabulümdür...Ol dediyse olacak yoksa yok...
Yiyecek rızıkları varsa gelecekler Allaghın izniyle...

sağol canım inşallah
ben anca bilgisayara oturmaya başladım sıkıldım artık çünkü

ablan dinlenme aşamasındadır herhalde selamlarımı söyle hemşerime

Ve alekümselan canım sağol:1hug:
canım slm. bende tüp bebekten üçüz hamile kaldım ama birini 8 haftalıkken aldılar. düşük tehlikesinden dolayı. ilk denememde tuttu. çok şanslıyım. inş.sende öle olursun. ikizlerim kız. 5 aylık oldum. sağlıkları iyi. umarım seninde allah gönlüne göre verir.ama inatcı olmana çok sevindim. içimden bi ses ii olcak diyor işlerin. öpüyorum canım
Allah bağışlasın yavrularını canım,maşallah...Hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip olsun inşallah...Sağlıklı uzun ömürler olsun,hayırlı evlat olsunlar...
İnşallah canım,amin,Allah razı olsun..

nevinciğim... bak herşey oldu bitti... artık en heyecanlısı ve en zoru beklemek. allahım seni onlardan ayırmasın... anne oluyorum diyen mesajını umutla bekliyorum... sevgilerimle... lütfen iyi dinlen ve stres yapma... hiçbirşeyi kafana takma...
Baby cim sağolasın bacım,Allah razı olsun..Sana pozitif hikayeler anlatmak istiyorum bende:)))Hatta senin o yazından telif hakkı istemeyi bile düşünüyoruz kısmet olursakaydirigubbakcemile3
Okadar rahat ve stressizimki anlatamam,ben bile şaşıyorum kendime..Sanki,transferi olup gün sayan ben değilim,öyle rahatım ve mutluyum çok şükür..
Diyorum içimden,benimkiler kavga ediyordur şimdi,ben kalıcam sen gidicen,hayır asıl ben kalıcam sen gidicen diye:roflol:

Hayırlısı artık canım,çok sağol varol...Rabbim sağlıktan sıhhatten ayırmasın...Hayırlı sağlıklı kolay doğumlar,uzun uzun sağlıklı huzurlu ömürler inşallah...Tüm sevdiklerinizle beraber..

Embriyo resimlerini kaldır bence canım
benimde var böyle her ay toplicam Allah kısmet ederse bebek odamızı suslucrk
ins hayirla olur ins Allah evlatlarından seni ayırmasın Nevin hatırlarsın belki beni
hayırlı haberlerini bekliyorum bu aksam sana dua edicem

Embriyo resimlerini kaldır bence canım
benimde var böyle her ay toplicam Allah kısmet ederse bebek odamızı suslucrk
ins hayirla olur ins Allah evlatlarından seni ayırmasın Nevin hatırlarsın belki beni
hayırlı haberlerini bekliyorum bu aksam sana dua edicem
Tabiki hatırlıyorum gülencim aşkolsun...

Amin Allah razı olsun canım,inşallah inşallah...

Evet baby telif hakkı isteyeceğiz galibakaydirigubbakcemile3

Sadece pozitif hikayeler LÜTFEN! yeğenlerim dinliyor...opuyorumnanaktan

Back