• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de Geldim...2.Tüp Bebek Tedavim Başlıyor...

Evvet ben pazartesi nihayet adet oldum,dünde ankaradaydım...
Benim kis gitmemiş biyere,öle bi güzel duruyordu içerde...Küçük ve basit bir mdaheleleyle aspire edildi.Şırıngyla içi boşaltıldı şükür.Birazcık acıdı ama ço değil:))))

Bugünde inşallah 300 üniteyle gonal-f e başlıyorum.Ve gün aşırı olmak kaydıyla kan sulandırıcı iğnelerime başlıyorum...2. kontrolüm pazartesi günü..
Hadi bakalım hayırlısı..
Herkesin kandili mübarek olsun.Bu mübarek gecenin ve günlerin yüzü suyu hürmetine,Rabbim dualarımızı kabul buyursun,evlatlarımızı hayırlısıyla sağlığımızla ve sağlıklarıyla göndersin bizlere....

Benim kis gitmemiş biyere,öle bi güzel duruyordu içerde...Küçük ve basit bir mdaheleleyle aspire edildi.Şırıngyla içi boşaltıldı şükür.Birazcık acıdı ama ço değil:))))

Bugünde inşallah 300 üniteyle gonal-f e başlıyorum.Ve gün aşırı olmak kaydıyla kan sulandırıcı iğnelerime başlıyorum...2. kontrolüm pazartesi günü..
Hadi bakalım hayırlısı..
Herkesin kandili mübarek olsun.Bu mübarek gecenin ve günlerin yüzü suyu hürmetine,Rabbim dualarımızı kabul buyursun,evlatlarımızı hayırlısıyla sağlığımızla ve sağlıklarıyla göndersin bizlere....

Ayrıntı isteriz nevin hanım.
Ne için kan sulandırıvı iğne oluyorsun?
Ne kadar aralıklarla?
Tam olarak ne için??

lülülülülülü

mrh cnm nevinırmak ankarada maya tüpbebektemi tedavi oluyorsun? bende maya has.istiyorum ama halen kararsızım bikaçkişi pozitif bikaç kişi negatif die duydummm bilemiyorum...

Hadi bakalım hayırlısı..

canım .. hayırlı bır gunde başladın ..inşallah guzel sonuçlar alacaksın .. ben de merak edıyordum senı .. pozıtıflıgını hiç kaybetme ..inşallah olacak .. ben de adetımı beklıyorum .. temmuzun ılk hafatası başlıyacagım allah kısmet ederse .. boş zamanın olursa goruselım .. kendıne ıyı bak ..

inşallah canım .tüm dualarımız hepimiz için olsun
Amin...
Tabiki Bulutçum,dualarımız hepimiz için inşallah..Şeniz

mrh cnm nevinırmak ankarada maya tüpbebektemi tedavi oluyorsun? bende maya has.istiyorum ama halen kararsızım bikaçkişi pozitif bikaç kişi negatif die duydummm bilemiyorum...
Merhaba Fical..Hakkında her şeyin hayırlısı öncelikle..
Ben Mayada çok memnunum canım,memnun olmayanı ben duymadım hiç...
Bizim tek sorunumuz youmuzun uzunluğu,Kocaelinden gidiyorum çünkü..Onun dışında çok şükür çok memnunum...
Dün ameliyathanede minik bir işlem yapıldı.Kistimin içi boşaltıldı.
Bu işlem için bile,ameliyat önlüğü ve bone taktım.Çatala yattığımda bacaklarıma mavi örtüler geçirdiler ve içerde bulunan tüm personel maskeli,eldivenli ve boneliydi..
Destek oldular,her hareketimde ellerini uzattılar,nasılsınz,bir sorun yok değilmi diye sürekli sordular...
Şimdi canınız biraz yanacak Nevin hanım ama korkmayın çok değil deyip gülümsediler..
Bilmem bence çok hoştu..Doktorumuz zaten alanının en iyilerinden,Netten kendisini bir araştır istersen,başarılarını vs.
Yada en azından imkanın varsa ön görüşme yap.Fikir edinmiş olursun.
Hakkınızda hayırlısı olsun.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nesiller nasip etsin...
hadi hayırlısı cnm
böyle güzel günde herşey güzedlliklerle devam edeck

Sağol Mumucum,Allah razı olsun anım..
Hakikaten çok güzel bir günde başladık,çok şükür..Rabbim tamamına erdirsin,hayırlısıyla sağlıkla canım...Sağol Mumucum..

canım .. hayırlı bır gunde başladın ..inşallah guzel sonuçlar alacaksın .. ben de merak edıyordum senı .. pozıtıflıgını hiç kaybetme ..inşallah olacak .. ben de adetımı beklıyorum .. temmuzun ılk hafatası başlıyacagım allah kısmet ederse .. boş zamanın olursa goruselım .. kendıne ıyı bak ..
Evet canım,gerçekten tedaviye başlamak için çok güzel bir gün...
İnşallah canım,elimden geldiğince kabetmemeye çalışacağım.
Bugün üstüste 3 iğne olunca,hem biraz canım yandı hemde biraz canım sıkıldı ama attım hepsini gitti:)))
Canım biz şimdilik gidip geliyoruz ama ilerleyen günlerde kalacağız inşallah.Ozaman haberdar edicem seni tatlım,tel numaranvar bende...Mesaj gödermemde bir mahsur olur mu Canancım..Sen zaten o civarda oturuyorsun,inşallah çıkıp güzel bir yemek yeriz Şeniz

Ayrıntı isteriz nevin hanım.
Ne için kan sulandırıvı iğne oluyorsun?
Ne kadar aralıklarla?
Tam olarak ne için??

lülülülülülü
Genetik tahlil sonuçlarımda çıkan,kan pıhtılaşması sebebiyle iğne tedavisine başladım.
Kanım fazla pıhtılaşıyor sanırım ve bu pıhtılaşma,anne-bebek kan ve besin akışını engelliyor.Yani bebeğin gelişmesini yavaşlatıyor ve durduruyor.
Biz bu tahili,tüp bebek tedavisi rutin taramasında yaptırdığımız için,erken teşhiş koymuş olduk,elhamdülillah..
Doktorumdan Allah razı olsun,kendisine teşekkür ediyorum bu talili de istedikleri için..
Yani kanımın sulanmasını sağlamak için,bir enjeksiyon ve bir hap kullanıcam.
Enjeksiyonu,bir gün olacağım bir gün olmayacağım.
Hapı ise her gün içeceğim..
Bu, transferde sonra sonuç aldığımız güne kadar devam edecek.
Allahın izniyle,Hayırlısıyla sağlıkla hamile haberimizi aldığımızda da,tüm gebelik boyunca bu ilaçlar devam edecek,taki doğuma 1-2 hafta kalana kadar...
Rabbim o güzel günleri bizler ve tüm isteyenlere göstersin ,hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah...
Bilgiledirmem uygun seviyede olmuş mu,Nehir hanım?kaydirigubbakcemile3

Bebek Duası

bebek seni ay korusun
yeni doğmuş tay korusun
rüzgar olsun sana serçelerin sürüsü
yüreğine sokulmasın acıların birisi

sevdaların kuyusunda ışıklanıp uyusun
uyusun da yalım yalım öpüşlenip büyüsün
büyüsün de sırım sırım yiğitlenip yürüsün

bebek seni kelebek
seni sevinçlerin irisi
seni merak hareket
gonca veren bereket
umutların büyüsü
muştuların sayısı
seni azı dişleri
kuzuların düşleri
seni kırlar seni nar
ceren ceylan şarkılar
seni özlemlerin iyisi
çiçek çiçek kaysılar

filiz filiz uyutsun
çağıl çağıl büyütsün
sana ırmakların köpüğü
sana kucak kucak yeşillik
asmaların sürgünü
yuvadaki üveyik
ışık olsun yetişsin
yetişsin de
şu dünyanın karaları
yaşamanın yaraları
yangınların çıraları
köşe bucak kaçışsın

bebek sana nişan olsun coşkuların gelini
koklayasın dileğince yıldızların gülünü
dar gününde dağlar senin sıkı tutsun elini
bebek seni hayat
seni hayat korusun.

en yakın zamanda hepinizden bebiş haberleri alalım inşallah :Saruboceq:

Genetik tahlil sonuçlarımda çıkan,kan pıhtılaşması sebebiyle iğne tedavisine başladım.
Kanım fazla pıhtılaşıyor sanırım ve bu pıhtılaşma,anne-bebek kan ve besin akışını engelliyor.Yani bebeğin gelişmesini yavaşlatıyor ve durduruyor.
Biz bu tahili,tüp bebek tedavisi rutin taramasında yaptırdığımız için,erken teşhiş koymuş olduk,elhamdülillah..
Doktorumdan Allah razı olsun,kendisine teşekkür ediyorum bu talili de istedikleri için..
Yani kanımın sulanmasını sağlamak için,bir enjeksiyon ve bir hap kullanıcam.
Enjeksiyonu,bir gün olacağım bir gün olmayacağım.
Hapı ise her gün içeceğim..
Bu, transferde sonra sonuç aldığımız güne kadar devam edecek.
Allahın izniyle,Hayırlısıyla sağlıkla hamile haberimizi aldığımızda da,tüm gebelik boyunca bu ilaçlar devam edecek,taki doğuma 1-2 hafta kalana kadar...
Rabbim o güzel günleri bizler ve tüm isteyenlere göstersin ,hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah...
Bilgiledirmem uygun seviyede olmuş mu,Nehir hanım?kaydirigubbakcemile3

Sayılır şekerim:delphin:

Yapılan genetik tahlilinin sonuçlarınıda tam olarak orada yazdığın gibi yazarsan olabilir kanımca:delphin:

Sen nasıl sonucunu yazıp öğrendiysen öyle.
Etiketlerede hepsini tek tek yazalımki, bilgi arayan bir insan tamamına ulaşabilsin. Dimi amasositososito

Burcum canım,sağolasın tatlım...

Allah razı olsun,çok mutlu oldum seni burda görünce,sağol canımmmm...

Evvveettt ben bir süredir yazamadım buraya,pek keyfim yoktu ama bugün iyiyim şükür..

Gonal-f iğnelerimin 10.gününde,tam dedik akşama çatlatma iğnesi oluruz diye..

Oda ne? e2 değerim 830'a düşmüş.Dediler bu değerle çatlatma olamazsınız.

En son 150 ünite olan iğnem,birden 300 üniteye çıktı.2 gün 300 ünite olduktan sonra tekrar muayene ve kan tahlili yapıldı.Maşallah yumurtalarım güzelce gelişmiş ve e2 değerim de 3200'e yükselmiş...

Pazartesi gecesi 00.30 da çatlatma iğnemi oldum,dün öğlen 12 gibi yumurtalarım toplandı şükür..

Tam 22 tane yumurtam toplandı çok şükür,maşallah...

Durumum çok iyi..Çok hafif bir ağrım var ama hiç önemli değil.

Benim ilk denememde opudan sonra ,2 gün çok korkunç sancım olmuştu,2 gün ikibüklüm kalmıştım,doğrulamıyordum,tuvalete zar zor gidiyordum.Bu sebeplede çok korkuyordum.

Ama çok şükür bu sefer öyle olmadı,hafif bir acı vardı karnımda ama hiç önemli değil benim için.Ben bu aının kat kat fazlasını normal zamanda da yumurtam çatlarken yaşıyorum zaten...

Ağrı kesicimi alıyorum,çok şükür iyiyim.Hala hafif sancım var ama geçecek inşallah..

Şimdi merkezden haber bekliyorum.Ne alemde embriyolarım acaba,çok merak ediyorum.Bakalım transfer ne zaman olacak.Henüz aramadılar,dört gözle bekliyorum aramalarını:)))

Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun...

nevincim tedavin hayırlı olsun sayfanı yeni gördüm ve baştan sona okudum bazı sıkıntılar yaşamışsın ama sonuç süper canım yumoşlarına maşallah güzel haberlerini merakla bekliyorum dualarım seninle allah yardımcımız olsun

nevincim tedavin hayırlı olsun sayfanı yeni gördüm ve baştan sona okudum bazı sıkıntılar yaşamışsın ama sonuç süper canım yumoşlarına maşallah güzel haberlerini merakla bekliyorum dualarım seninle allah yardımcımız olsun

Sağol canım Allah razı olsun...

Sıkıntı olmadan olmuyor,inşallah sonuçlarımız mutlu eder bizi...
Tedaviniz hayırlı olsun İnşallah burdan güzel haberlerinizi alırız.

Sağolasın canım,Allah razı olsun...

aradılar mı nevinciğim? ben de meraktayım...

Aramadılar daha canım yaa,bende iyice merak ettim şimd,bi aksilikmi var acaba..
Şimdiye kadar aramalrı gerekmezmiydi...

Back