• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de Geldim...2.Tüp Bebek Tedavim Başlıyor...

Figende diyor cuma akşam ben 09:30da olmuştum cuamrtesi sabahta toplatmıştım diyor yanlış hatırlıyor değilmi?
ben pazartesi gece vurulsam çarşamba sabah toplanacak değilmi

canımm bişi sorsam
çatlatma iğnesini vurduktan sonra kacıncı gün toplama oluyordu

İğneyi olduktan 36 saat sonra toplanması gerkiyor yaklaşık olarak,çünkü 40 saat sonra yumurta çatlıyor,çatlamadan toplanmaları gerekiyor bildiğim kadarıyla...

canim pek ondan sisme olmaz catlamda olmaz cunku catlayan gitmistir bu baskilamak icin igne
belki horminlarda degisiklik oldugu icin olabilir benimde cok belim agriyor mesela ben adet oldum gonalfe gectim
Bende aynı fikirdeyim ama yumurta çatlama ağrısına benziyordu acabamı dedim ama 22.g
n yumurta çatlama ağrısı için geç bir tarih...

Bugün ağrım yok şükür,belkide üşütmüşümdür kim bilir:)))
1.5 gun sonracanim yani bu gece 12 de olduysan pazartesi sabah toplaniyor
Aynen böyle oluyora.sa.sa.s
Figende diyor cuma akşam ben 09:30da olmuştum cuamrtesi sabahta toplatmıştım diyor yanlış hatırlıyor değilmi?
ben pazartesi gece vurulsam çarşamba sabah toplanacak değilmi
Evet Gülencim aynen öyle oluyor...Figen sanırım ya yanlış hatırlıyor yada onun doktorunun tercihi farklı...

Herkese hayırlı gümnlera.s.

Bugün genetik tahlil sonuçlarımı aldım:((((

Bisürü bilmem nelerde mutasyon saptanmış...Kağıt şimdi elimde değil,neler olduğunu yazamıyorum...

Araştırma yaptım biraz,sonuç kan pıhtılaşması problemine çıkıyor...Zaten protein s de normal değerlerin dışındaydı...

Yarın fakslıcam hastaneye bakalım ne dicekler...

Bugün 5. lucrinimi oldum..Nezaman adet olucam acaba,merak içindeyim....

Az biraz canım sıkkın anlıcanız....

canım sıkma canını ..........ınş herşey guzel gıdecek...........moral bozmak yokkkkkkkk........ moral çokk onemlı etkıleme yumoşlearı...............dua ile canım.............guzel hayırlı bı gunnnnn

Merhaba canım...

Çok sağol,çok teşekkür ederim...Amin inşallahhhh...

Şuan Ankarada değilim,evde başladım...Adet olunca telefon edicem,randevu verecekler.Adetin 2. yada 3. gününe sanırım...Asıl iş ondan sonra başlıyor zaten...ılk bikaç gün muayene olmuyormuş galiba,sonradan sıksık gidiliyormuş.Bazen hergün...

Bu yumurta takibi kaç gün sürüyordu yaa,benim ilk tedaviden beri 1küsür sene geçti,unutmuşum valla...Sanırım hergün olacak kontrollerde Ankarada kalmam gerekecek:)))
Bakalım hele o günler bir gelsinde,duruma göre karar vereceğiz artık...

Ağrular için ara diyosun yani,hımmmm hiç aklıma gelmemişti yahu...Sabah baya yoğundu ağrım,şimdi baya hafifledi,devam ederse yarın arar sorarım inşallah...

Sağol canım:1hug:

evet canım 2. ya da 3. günü tedavinin esas bölümü başlıyor. şuan yaptığın lucrinler yumurtalarını baskılıyor. ben ilaç bittikten 3 gün sonra olmuştum regl.
yumurta takibi senin ilaçlara verdiğin yanıta göre değişiyor ama ortalama 12-14 gün arası sürüyor. evet başlarda 2-3 günde bir muayne olurken -ama her gün iğne oluyorsun, bu doz her gün değişebiliyor yumurtalarının durumuna göre- sonuna doğru hemen her gün muayene olman gerekiyor. sen en az 15 gün burada kalacak gibi ayarla kendini. buna yumurta toplama ve transfer de dahil. inşallah kolalrın bebişlerle dolar canım, yolun açık olsun... kaydirigubbakcemile2

canım sıkma canını ..........ınş herşey guzel gıdecek...........moral bozmak yokkkkkkkk........ moral çokk onemlı etkıleme yumoşlearı...............dua ile canım.............guzel hayırlı bı gunnnnn

Sağol canım,Allah razı olsun...Şimdi görüştüm hastaneyle,önemli değil,çözümlerimiz var dedi,rahat ettim biraz...Gönderdik sonuçları,bakalım doktor ne diyecek:)))

Tekrar teşekkürler:)))

evet canım 2. ya da 3. günü tedavinin esas bölümü başlıyor. şuan yaptığın lucrinler yumurtalarını baskılıyor. ben ilaç bittikten 3 gün sonra olmuştum regl.
yumurta takibi senin ilaçlara verdiğin yanıta göre değişiyor ama ortalama 12-14 gün arası sürüyor. evet başlarda 2-3 günde bir muayne olurken -ama her gün iğne oluyorsun, bu doz her gün değişebiliyor yumurtalarının durumuna göre- sonuna doğru hemen her gün muayene olman gerekiyor. sen en az 15 gün burada kalacak gibi ayarla kendini. buna yumurta toplama ve transfer de dahil. inşallah kolalrın bebişlerle dolar canım, yolun açık olsun... kaydirigubbakcemile2

Canım sağol,Hayırlısıyla sağlıkla inşallah gelsinler ....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Doktorum tahlil sonuçlarıma bakıp aradı beni..

Tahmin ettiğim gibi,kanda pıhtılaşma sorunu var dedi...

Tedaviye başlayınca,-sanırım puregona başlayacağım zamanı kastediyor-ilaç tedavisine başlıcaz,şidi değil dedi...

ıyiki bu gen tetkikini istemişler yaaa....Erken erken öğrenmiş olduk şükür....

Veee 6.lucrinimi oldum,günler geçiyor geçiyor geçiyor:)))))

Hadi Nevin,
Allah yolunu açık etsin inşallah güzel gelişmeleri duyarız senden....

nevinciğim....sayfanı yeni gördüm....tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah....ve allah tedavin boyunca ve hayırlısıyla sonrasında hep yanında ve yardımcın olsun inşallah canım.... a.s.

cnm bu sayfayı yeni gördüm

RABBİM hayırlı etsin

Sağol Mumucum Allah razı olsun...

Allah hakkında hayırlı etsin.gönlünün muradına erersin inşalah. mutlu haberlerini bekleriz.

İnşallah Kayracım,çok sağol...

Her şey gönlünce olsun inşallah...

nevinciğim....sayfanı yeni gördüm....tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah....ve allah tedavin boyunca ve hayırlısıyla sonrasında hep yanında ve yardımcın olsun inşallah canım.... a.s.

Aminnnnnn,Allah razı olsun Yeşbücüm...

Hepimizin inşallah...

Çok ağol çok...
amın canım.................

Amin canım ,Allah razı olsun...

Ben geldim....

Dün 12. lucrinimi oldum adeti bekliyorum ama hala gelmedi...Dün gece yada bu sabah olmam gerekirdi ama hala yok yaaa,çok kastım galiba kendimi...Bugünkü iğne saatime kadar gelmezse hastaneyi arayacağım,bakalım ne diyecekler...

Göğüsler şişti,ağrıyolar,karnıma ara ara ağrı ağrı giriyor,adet olacakmışım gibi,akıntım hala beyaz ve krem gibi...Poffff...

ılk denememde 12.iğneyi olduğumun gecesi adet olmuştum,şimdi bekliyorum.Bakalım nezaman gelecek....

:)))))

Evveeetttt..
Dün 14. lucrini vuruldum bugün 15.yi olacağım ama hala tık yok kızlar...
Evvelsi gün hastaneyi aradım,dediler bir muayene olun kis varmı,adet yakınmı diye bir bakılsın bir de gebelik testi yaptırın dediler...
hepsini yaptım,gebelik testim negatif tabiki,2 çıktı,her zamanki gibi,benimkinin sıfır çıktığı görülmemştir daha:)))
Muayene oldum,2 tane 2,5 cm.'lik kis varmış,ne güzel dimi?Bide aşırı akıntım varmış ve iltihaplanma olmuş,güya 10 gün antibiyotik kullandım ama banamısın dememiş anlaşılan...Bir sürü ilaç verdi,sanki hiç ilaç içmiyormuşum gibi..
Heran adet olabilirmişim,öle dedi...
Kızlar,günde 5 tane ilaç içiyorum,lucrin oluyorum,gecede vajinal fitil kullanıyorum,içim eczane gibi oldu yaa...
Burdaki doktorum kislerle tedaviye devam etmezler dedi,çünkü puregon kisleride büyütür dedi.
ama mayada,kis olursa,uygun boyutlarda olursa biz onları bir aletle çekiyoruz demişlerdi..
Bakalım nolacak...
yarına kadar olmazsam,Ankaraya gidicem,bide onlar muayene edecek,bakalım neler olacak..

Lucrin kullanımı esnasında adeti geciken varmı acaba?

rabbim bu yolda yürüyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.. hakkında hayırlısı olsun canım.. a.s.

nevin'cim kistler inşallah sorun çıkarmaz. seni de gebe olarak görmek istiyoruz. opuyorumnanaktan
İnşallah canım sağol...

Bi adet olabilsem i rahatlasam,gerim gerim geriniyorum valla,sıkıntı bastı iyice...

Canım amin sağol inşallah,bende ş hamişler kervanıa katılabilsem ne güzel olur:)))

Back