- 2 Şubat 2008
- 2.215
- 44
- 158
- Konu Sahibi sherlocker
-
Evvet ben pazartesi nihayet adet oldum,dünde ankaradaydım...
Benim kis gitmemiş biyere,öle bi güzel duruyordu içerde...Küçük ve basit bir mdaheleleyle aspire edildi.Şırıngyla içi boşaltıldı şükür.Birazcık acıdı ama ço değil:))))
Bugünde inşallah 300 üniteyle gonal-f e başlıyorum.Ve gün aşırı olmak kaydıyla kan sulandırıcı iğnelerime başlıyorum...2. kontrolüm pazartesi günü..
Hadi bakalım hayırlısı..
Herkesin kandili mübarek olsun.Bu mübarek gecenin ve günlerin yüzü suyu hürmetine,Rabbim dualarımızı kabul buyursun,evlatlarımızı hayırlısıyla sağlığımızla ve sağlıklarıyla göndersin bizlere....
Evvet ben pazartesi nihayet adet oldum,dünde ankaradaydım...
Benim kis gitmemiş biyere,öle bi güzel duruyordu içerde...Küçük ve basit bir mdaheleleyle aspire edildi.Şırıngyla içi boşaltıldı şükür.Birazcık acıdı ama ço değil:))))
Bugünde inşallah 300 üniteyle gonal-f e başlıyorum.Ve gün aşırı olmak kaydıyla kan sulandırıcı iğnelerime başlıyorum...2. kontrolüm pazartesi günü..
Hadi bakalım hayırlısı..
Herkesin kandili mübarek olsun.Bu mübarek gecenin ve günlerin yüzü suyu hürmetine,Rabbim dualarımızı kabul buyursun,evlatlarımızı hayırlısıyla sağlığımızla ve sağlıklarıyla göndersin bizlere....
Amin...inşallah canım .tüm dualarımız hepimiz için olsun
Merhaba Fical..Hakkında her şeyin hayırlısı öncelikle..mrh cnm nevinırmak ankarada maya tüpbebektemi tedavi oluyorsun? bende maya has.istiyorum ama halen kararsızım bikaçkişi pozitif bikaç kişi negatif die duydummm bilemiyorum...
hadi hayırlısı cnm
böyle güzel günde herşey güzedlliklerle devam edeck
Evet canım,gerçekten tedaviye başlamak için çok güzel bir gün...canım .. hayırlı bır gunde başladın ..inşallah guzel sonuçlar alacaksın .. ben de merak edıyordum senı .. pozıtıflıgını hiç kaybetme ..inşallah olacak .. ben de adetımı beklıyorum .. temmuzun ılk hafatası başlıyacagım allah kısmet ederse .. boş zamanın olursa goruselım .. kendıne ıyı bak ..
Genetik tahlil sonuçlarımda çıkan,kan pıhtılaşması sebebiyle iğne tedavisine başladım.Ayrıntı isteriz nevin hanım.
Ne için kan sulandırıvı iğne oluyorsun?
Ne kadar aralıklarla?
Tam olarak ne için??
lülülülülülü
ŞenizŞenizne demek cnm
Sağolasın pinkim,Allah razı olsun bacımm..nevinim herşey güzel devam edecek ALLAHIN izniylke anne olucaksın inşş
Genetik tahlil sonuçlarımda çıkan,kan pıhtılaşması sebebiyle iğne tedavisine başladım.
Kanım fazla pıhtılaşıyor sanırım ve bu pıhtılaşma,anne-bebek kan ve besin akışını engelliyor.Yani bebeğin gelişmesini yavaşlatıyor ve durduruyor.
Biz bu tahili,tüp bebek tedavisi rutin taramasında yaptırdığımız için,erken teşhiş koymuş olduk,elhamdülillah..
Doktorumdan Allah razı olsun,kendisine teşekkür ediyorum bu talili de istedikleri için..
Yani kanımın sulanmasını sağlamak için,bir enjeksiyon ve bir hap kullanıcam.
Enjeksiyonu,bir gün olacağım bir gün olmayacağım.
Hapı ise her gün içeceğim..
Bu, transferde sonra sonuç aldığımız güne kadar devam edecek.
Allahın izniyle,Hayırlısıyla sağlıkla hamile haberimizi aldığımızda da,tüm gebelik boyunca bu ilaçlar devam edecek,taki doğuma 1-2 hafta kalana kadar...
Rabbim o güzel günleri bizler ve tüm isteyenlere göstersin ,hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah...
Bilgiledirmem uygun seviyede olmuş mu,Nehir hanım?kaydirigubbakcemile3
nevincim tedavin hayırlı olsun sayfanı yeni gördüm ve baştan sona okudum bazı sıkıntılar yaşamışsın ama sonuç süper canım yumoşlarına maşallah güzel haberlerini merakla bekliyorum dualarım seninle allah yardımcımız olsun
Tedaviniz hayırlı olsun İnşallah burdan güzel haberlerinizi alırız.
aradılar mı nevinciğim? ben de meraktayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?