- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi sherlocker
-
canımm bişi sorsam
çatlatma iğnesini vurduktan sonra kacıncı gün toplama oluyordu
Bende aynı fikirdeyim ama yumurta çatlama ağrısına benziyordu acabamı dedim ama 22.gcanim pek ondan sisme olmaz catlamda olmaz cunku catlayan gitmistir bu baskilamak icin igne
belki horminlarda degisiklik oldugu icin olabilir benimde cok belim agriyor mesela ben adet oldum gonalfe gectim
Aynen böyle oluyora.sa.sa.s1.5 gun sonracanim yani bu gece 12 de olduysan pazartesi sabah toplaniyor
Evet Gülencim aynen öyle oluyor...Figen sanırım ya yanlış hatırlıyor yada onun doktorunun tercihi farklı...Figende diyor cuma akşam ben 09:30da olmuştum cuamrtesi sabahta toplatmıştım diyor yanlış hatırlıyor değilmi?
ben pazartesi gece vurulsam çarşamba sabah toplanacak değilmi
Merhaba canım...
Çok sağol,çok teşekkür ederim...Amin inşallahhhh...
Şuan Ankarada değilim,evde başladım...Adet olunca telefon edicem,randevu verecekler.Adetin 2. yada 3. gününe sanırım...Asıl iş ondan sonra başlıyor zaten...ılk bikaç gün muayene olmuyormuş galiba,sonradan sıksık gidiliyormuş.Bazen hergün...
Bu yumurta takibi kaç gün sürüyordu yaa,benim ilk tedaviden beri 1küsür sene geçti,unutmuşum valla...Sanırım hergün olacak kontrollerde Ankarada kalmam gerekecek:)))
Bakalım hele o günler bir gelsinde,duruma göre karar vereceğiz artık...
Ağrular için ara diyosun yani,hımmmm hiç aklıma gelmemişti yahu...Sabah baya yoğundu ağrım,şimdi baya hafifledi,devam ederse yarın arar sorarım inşallah...
Sağol canım:1hug:
canım sıkma canını ..........ınş herşey guzel gıdecek...........moral bozmak yokkkkkkkk........ moral çokk onemlı etkıleme yumoşlearı...............dua ile canım.............guzel hayırlı bı gunnnnn
evet canım 2. ya da 3. günü tedavinin esas bölümü başlıyor. şuan yaptığın lucrinler yumurtalarını baskılıyor. ben ilaç bittikten 3 gün sonra olmuştum regl.
yumurta takibi senin ilaçlara verdiğin yanıta göre değişiyor ama ortalama 12-14 gün arası sürüyor. evet başlarda 2-3 günde bir muayne olurken -ama her gün iğne oluyorsun, bu doz her gün değişebiliyor yumurtalarının durumuna göre- sonuna doğru hemen her gün muayene olman gerekiyor. sen en az 15 gün burada kalacak gibi ayarla kendini. buna yumurta toplama ve transfer de dahil. inşallah kolalrın bebişlerle dolar canım, yolun açık olsun... kaydirigubbakcemile2
Hadi Nevin,
Allah yolunu açık etsin inşallah güzel gelişmeleri duyarız senden....
cnm bu sayfayı yeni gördüm
RABBİM hayırlı etsin
Allah hakkında hayırlı etsin.gönlünün muradına erersin inşalah. mutlu haberlerini bekleriz.
nevinciğim....sayfanı yeni gördüm....tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah....ve allah tedavin boyunca ve hayırlısıyla sonrasında hep yanında ve yardımcın olsun inşallah canım.... a.s.
amın canım.................
Sağol canım,Allah razı olsun...rabbim bu yolda yürüyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.. hakkında hayırlısı olsun canım.. a.s.
İnşallah canım sağol...nevin'cim kistler inşallah sorun çıkarmaz. seni de gebe olarak görmek istiyoruz. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?