Ben de Geldim...2.Tüp Bebek Tedavim Başlıyor...

nevincim hayırlı olsun tedavin umarım bu yolda elin boş dönmeyeceksin :Saruboceq:

dıptısım sağol canımmm,inşallah....

merhaba nevincim.beni hatırladın umarım....

tedavin hayırlı olsun canım.İnşallah rabbim sana bu denemende ikiz verir.....

Ahhhh hatırlamaz mıyım,aşkolsun canım...Amin Allah razı olsun canım,sağolasın....

tedavin hairli olsun ins bu sefer yuzun gulecek

Sağolasın canım,amin inşallah,İsteyen herkesin yüzü gülsün inşallah...

hayirli olsun canim tedavin
insallah sonuc sizi cok sevindirir
hersey yolunda gider
Amin amin inşallah canım,çok sağol....

:asigim::asigim::asigim:

Herkese çoooooooooooooook teşekkür ederim....

Hadi hayırlı olsun ablacım inşallah...ınşallah bu tedavinin sonucunda hayırla sağlıkla evladını yada evlatlarını kucağına alırsın..
Bende teyze olurum tabi inşallah :))

Tüm tedavideki, tüm bekleyen ve isteyen arkadaşlar, ablalar inşallah hayırla sağlıkla anne baba olurlar inşallah..

Amin inşallah,hayırlısıyla,sağlıkla,tüm isteyenler nasip olsun...

Süper teyze olacak benim kardeşim inşallah:ecrin_bebek:

nevinim yavrummm :asigim:
bende çokk umutluyum bu seferkinden Allah'ın izniylee
Allah hayırlı sonuçlara erdirsin inş..
sana anneliği :CüvCüv:
eniştemize babalığı sositososito
nehirime de teyzeliği zemuszemus tattırsın hayırlısıylann a.s

Gamzem sağol canım,amin inşallah,hayırlısıyla...

Bizlerde umutluyuz,bakalım neler olacak neler...

sağol tatlım:))))

ay ne guzel nevin ve nehir demek kardestiniz ins biriniz anne birinizde teyze olursunuz en kisa zamanda

Kızlar yaaa,ben dün ilk lucrinimi oldum yaa..

Bugün karnım şişmiş bide ağrım var...Özellikle sağ tarafımda...

Bu ağrı acaba lucrindenmi yoksam normal sürecimdeki yumurta çatlama ağrısımı bilemedim...

Gerçi bugün 22. günüm,yumurta çatlaması için oldukça geç bir tarih dimi?

canım benim bende kocaelindenim ben daha tam anlamıyla başlayamadım tedaviye uzun protokoldeyim çünkü burundan sprey kullanıyorum iğnelere başlamadım adeti bekliyorum

sana hayırlısı olsun gönlünün dileği olsun demek için yazdım hadi kocaeli nüfusunu bir kişi daha arttır bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Şeniz

nevin merhaba, tedavin hayırlı olsun arkadaşım. maya'da başlamana sevindim. şuan ankara'da mısın tedaviyi evde kendin mi başladın? ağrılar konusunda bence hemşirelere danışmayı ihmal etme. allah kucağını bebeklerle doldursun...

Hemşerime selamlar sevgiler:1hug:

Sağol canım,inşallah,beraber arttıralım nüfusumuzu:))))

Bende uzun protoldeyim,adet olunca yumurtlama iğnelerine başlıcam inşallah...

Burun spreyini ilkkez duydum,o ne için acaba,merak ettimCADIARZU

Merhaba canım...

Çok sağol,çok teşekkür ederim...Amin inşallahhhh...

Şuan Ankarada değilim,evde başladım...Adet olunca telefon edicem,randevu verecekler.Adetin 2. yada 3. gününe sanırım...Asıl iş ondan sonra başlıyor zaten...İlk bikaç gün muayene olmuyormuş galiba,sonradan sıksık gidiliyormuş.Bazen hergün...

Bu yumurta takibi kaç gün sürüyordu yaa,benim ilk tedaviden beri 1küsür sene geçti,unutmuşum valla...Sanırım hergün olacak kontrollerde Ankarada kalmam gerekecek:)))
Bakalım hele o günler bir gelsinde,duruma göre karar vereceğiz artık...

Ağrular için ara diyosun yani,hımmmm hiç aklıma gelmemişti yahu...Sabah baya yoğundu ağrım,şimdi baya hafifledi,devam ederse yarın arar sorarım inşallah...

Sağol canım:1hug:

bendende sevgiler canım

ben 15 ile 20 haziran arasındasında bekliyorum adet tarihimi sanırım aynı zamanlarmı

olucaz ne

burun spreyi dr niye verdi söylemedi ama prespektüsü okuduğumda rahim kuvvetlenmesi

ile ilgili bişeyler yazıyodu canım okuyunca tam olarak ne olduğunu yazarım sana

nevinırmak canım tedavin hayırlı olsun işallah bu sefer test te 100leri 200leri görürsüntedavin çok çabuk ve agrısız sancısız geçer canım bende lucrinimin 4. vurdum bu gün hepimizim işallah güzel haberlerini alırız bu sayfadan:CüvCüv:

Valla canım bende o aralarda bekliyorum adetimi,bakalım lucrin bir değişiklik yapmazsa tabi:))
Spreyi ilk kez duydumda ondan merak ettim yaa,rahimi kuvvetlendiriyor demek,hımmm...

Amin canım sağolasın...

Kızlar baya yakın tarihlerimiz birbirine yaaa,ne güzel...

Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallah....

evet tarihler bayağı bir yakın inşallah hepimiz müjdeli haberler vermeyi başarabiliriz ben spreyi 3 kere kullanıyorum günde şimdi internette ararştırdım hemen hemen lucrinle aynı işe yarıyo galiba bidebu sprey ovulasyon indiksiyonuna hazırlık için falan diyor bide hormonları baskılıyormuş

Hımmmm oldukça ilginç valla,en azından iğne olmuyon hegün:))))

Benim iğne yerim kızardı ile,bide hafif ğrım devam ediyor hala.Geçmezs yarıarayıp soracam normalmi diye?

ınşallah canım,hepimiz güzelhaberler verebiliiz...

canımm bişi sorsam
çatlatma iğnesini vurduktan sonra kacıncı gün toplama oluyordu

İnşallah canım çok sağol...Süper teyze olacak benim kardeşim süper...:ecrin_bebek:

canim pek ondan sisme olmaz catlamda olmaz cunku catlayan gitmistir bu baskilamak icin igne
belki horminlarda degisiklik oldugu icin olabilir benimde cok belim agriyor mesela ben adet oldum gonalfe gectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…