Ben de Geldim...2.Tüp Bebek Tedavim Başlıyor...

sherlocker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
2.215
44
158
Herkese merhabalar....

Bundan tam 16 ay önce,ilk tüp bebek sonucumun 6,73 çıkması üzerine internet kazan ben kepçe bilgi ararken tanıştım KK ile...

Dış gebelik olduğunu bilmiyordum,negatif denmişti bana..

Hatta dış gebelik ne ,onu bile tam bilmiyordum ama öğrendim..

Bir sürü şey öğrendim,bir sürü güzel insan tanıdım...

Herkese teşekkürler...

Klomenler,pregniller,şu saatte yumurtan çatlayacak,bu saatte ilişkiye girler,ler ler de ler ler...
Olmadı...

Akabinde 4 aşılama,hepsi negatif..

Sonra büyük umutlarla başlanan tüp bebek tedavisi ve sonuç dış gebelik...16 aydır korunmasız ilişki ama her ay negatif...

Bugün itibariyle,2. tüp bebek tedavime başlıyorum inşallah...

Saat 17.00 ilk lucrinimi vurdum,Bismillah dedik,yolumuzda yürümeye başladık..

Rabbim Hayırlı sağlıklı evlat(lar)la,sağlığımızla tamamlamamızı nasip etsin...

Zor bir yol,hepimiz biliyoruz ve sonuç asla %100 değil ama yinede güzel,kavuşma ihtimalini düşünmek bile güzel:)))

Burda beraber sevinip beraber üzülüyoruz,dert ortağı oluyoruz,ağlıyoruz gülüyoruz...

Herkese çok çok çok teşekkürler,KK'yı seviyorum ben:enbuyukkk::enbuyukkk:

Ben Ankara Maya'da başlıyorum tedaviye...Gidip gelmek bizim için bir hayli zor oluyor ama yavrularımız için değer...Büyüdüklerinde anlatıp duygu sömürüsü amaçlı kullanbiliriz dimi?:roflol:

Ben buralardayım,görüşmek üzere...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hoşgeldin aramıza
Ben seni tanımıyorum ondan hoşgeldin dedimm
Benimde tam 13 ay önce oldu ilk denemem benimde 0-002 çıktı namussuz
eşim azospermi
benim hiç normal yolla umudum olmadı hep gerçeği bildiğimden dolayı
2.tedavimin kuyruguna gelmek üzreyim
1 haziranda puregona başladım
daha umutluyum.. olumlu ol olumlu olsun..
pozitif düşün..
dualar et.. kendini rahatlat spor yap yürüyüş yap
sen artık bi anne adayısın
hemde çok kuvvetli
ben ikiz istiyorum haa bir tane olsun yeter diyenlerden değilim bu yola ben taş değil baş koydum
padişahtan kuru ekmek istenirmi ikizim olsun istiyorum saglıkla hayırla büyük sabırla ..
Öpüyorum seni

nevıncım canım . hayırlı olsun ... tedavın su gbı gecsın ve en guzel meyvenı allah kucagına almayı nasıp etsın ... ben bazen kendımden şuphelenıyorum ..neden dıyeceksın ? .inan bu gun senı dusundum ..acaba tedavısı ne zaman başlayacak neler yapıyor dıye aklımdan gecırdım .. canım ankaraya geldıgınde goruşmek uzere ... kendıne ıyı bak ...

:roflol::roflol::roflol:

Çok hoşsun yaaa...
Benim eşimde senin kafadan aynen,ikiz olsun bana uyar diyo...
Pozitif haberleri okuyunca insan daha çok umutlanıyor ama negatif gibi bir gerçekte var malesef..
Ben busefer daha daha umutluyum,daha bilinçliyim ve çok heyecanlıyım..
Rabbim sonumuzu hayır etsin..

Hoşbuldum bu arada,teşekkür ederimyerimseniben
yazışa yazışa tanıcaz inşallah:)))

merhaba canım ALLAHIM HAKKINDA HAYIRLISI NASIP ETSIN IHSALLAH
benımde bugun yumıslerım toplandı

Amin Nazcım sağolsın...

Ayyyy ayyyy ne güzel,kaç tane toplandı..Durumun nasıl,ağrı sızı yokmu?
Benim ilk seferki kabus gibiydi,2 gün iki büklüm oturdum,dolandım valla,şimdide tırsıyorum yine öle olcak diye...

tedavın hayırlı ols canımmmmmmmmmm

Sağolasın canımmmmmmmmŞeniz

Amin canım Allah razı olsun,herzamanki gibi döktürmüşsün yinesenağlama

Güzel kalbinden kaynaklanıyor o canım,şüphelenmene gerek yokkaydirigubbakcemile3

İnşallah görüşmek kısmet olur....Sende kendine iyi bak canım,tekrar sağol,senin yazını okumak çok mutlu etti beni...

25 toplandı canım agrım sızım oldu halada var ama katlanıcaz artık napalım
yatınca sankı agrım daha cok oluyor bende oturuyom

Tabiki ilk denemede olsaydı bi tane yeterdi ac gözlülünde manası yok kanımca 2.denemede iki tane
onları büyütüncede bi tane tekiz bizi paklar idye düünüyorum..
böyle kalablık kalablık olsun evimiz cocuk sesleri inlesin evde sıcacık olsun yuva gibi hiçmi yok şekerli suyla karnımızı doyuralım Allah evlatlarııza saglık versin..
Ben evlendiremem zaten cocuklarımı nası kıyarım iç güveysi iç gelini alırım.. sengözlerimebaksanab
düşünsene 5 sene sonra parka gitmişsin bi kadın özlemle senin ikiz kızlarına bakıyor caresizce soruyor normalmi oldu ? alatırsın hikayeni.. o kadın daha yeni mücadeleye başlamıştır.. ama başlamak bitirmektir bilirsin.. bir gün o parktaki kadın olacaksın sende..
bendee hepimiz..
teknoloji çok ileri artıkın..
sen yeterki iste aklına comak sokma arada bi olur negatif olunca ilki 1.tüp bebekteki gibi harala gürala olmaz çünkü olmayınca insan dahada çok istiyor inatla dahada çok istiyo..

akupunktur sayfasına biz yer ettik bende bahceci kliniğindeyim..
Tanışır elbet :ecrin_bebek: sana ikizlü ücüzlü tedavi diliyorum

25 toplandı canım agrım sızım oldu halada var ama katlanıcaz artık napalım
yatınca sankı agrım daha cok oluyor bende oturuyom

Ohh ohh maşallah,güzel bir başlangıç olmuş,sonuda güzel olsun inşallah..

Evet yatmak oturmaktan daha zor ama geçicek inşallah...Nasıl rahat ediyorsak öyle durucaz,başka çare yok...:))))

Yaa bende öyle istiyorum,çocuklarımın çocuklarının bolbol hala teyze dayı amcası olsun istiyorum:)))Ben baya ilersini düşünüyorum anlayacağın:))))
Yok yok çomak yok aklımda aklımda şükür,olacak inşallah,inanıyorum ben yürekten...Evet ilk tedavi böyle karambolde oluyor sanki,hiç bişe bilmiyorsun doğru düzgün,ikincide daha uyanık olunuyor:))))
Amin sağol canım...Sanada inşallah ikizler,üçüzler gelsin....

merhaba nevincim.beni hatırladın umarım....

tedavin hayırlı olsun canım.ınşallah rabbim sana bu denemende ikiz verir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…