- 2 Şubat 2008
- 2.215
- 44
- 158
- Konu Sahibi sherlocker
Herkese merhabalar....
Bundan tam 16 ay önce,ilk tüp bebek sonucumun 6,73 çıkması üzerine internet kazan ben kepçe bilgi ararken tanıştım KK ile...
Dış gebelik olduğunu bilmiyordum,negatif denmişti bana..
Hatta dış gebelik ne ,onu bile tam bilmiyordum ama öğrendim..
Bir sürü şey öğrendim,bir sürü güzel insan tanıdım...
Herkese teşekkürler...
Klomenler,pregniller,şu saatte yumurtan çatlayacak,bu saatte ilişkiye girler,ler ler de ler ler...
Olmadı...
Akabinde 4 aşılama,hepsi negatif..
Sonra büyük umutlarla başlanan tüp bebek tedavisi ve sonuç dış gebelik...16 aydır korunmasız ilişki ama her ay negatif...
Bugün itibariyle,2. tüp bebek tedavime başlıyorum inşallah...
Saat 17.00 ilk lucrinimi vurdum,Bismillah dedik,yolumuzda yürümeye başladık..
Rabbim Hayırlı sağlıklı evlat(lar)la,sağlığımızla tamamlamamızı nasip etsin...
Zor bir yol,hepimiz biliyoruz ve sonuç asla %100 değil ama yinede güzel,kavuşma ihtimalini düşünmek bile güzel:)))
Burda beraber sevinip beraber üzülüyoruz,dert ortağı oluyoruz,ağlıyoruz gülüyoruz...
Herkese çok çok çok teşekkürler,KK'yı seviyorum ben:enbuyukkk::enbuyukkk:
Ben Ankara Maya'da başlıyorum tedaviye...Gidip gelmek bizim için bir hayli zor oluyor ama yavrularımız için değer...Büyüdüklerinde anlatıp duygu sömürüsü amaçlı kullanbiliriz dimi?:roflol:
Ben buralardayım,görüşmek üzere...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bundan tam 16 ay önce,ilk tüp bebek sonucumun 6,73 çıkması üzerine internet kazan ben kepçe bilgi ararken tanıştım KK ile...
Dış gebelik olduğunu bilmiyordum,negatif denmişti bana..
Hatta dış gebelik ne ,onu bile tam bilmiyordum ama öğrendim..
Bir sürü şey öğrendim,bir sürü güzel insan tanıdım...
Herkese teşekkürler...
Klomenler,pregniller,şu saatte yumurtan çatlayacak,bu saatte ilişkiye girler,ler ler de ler ler...
Olmadı...
Akabinde 4 aşılama,hepsi negatif..
Sonra büyük umutlarla başlanan tüp bebek tedavisi ve sonuç dış gebelik...16 aydır korunmasız ilişki ama her ay negatif...
Bugün itibariyle,2. tüp bebek tedavime başlıyorum inşallah...
Saat 17.00 ilk lucrinimi vurdum,Bismillah dedik,yolumuzda yürümeye başladık..
Rabbim Hayırlı sağlıklı evlat(lar)la,sağlığımızla tamamlamamızı nasip etsin...
Zor bir yol,hepimiz biliyoruz ve sonuç asla %100 değil ama yinede güzel,kavuşma ihtimalini düşünmek bile güzel:)))
Burda beraber sevinip beraber üzülüyoruz,dert ortağı oluyoruz,ağlıyoruz gülüyoruz...
Herkese çok çok çok teşekkürler,KK'yı seviyorum ben:enbuyukkk::enbuyukkk:
Ben Ankara Maya'da başlıyorum tedaviye...Gidip gelmek bizim için bir hayli zor oluyor ama yavrularımız için değer...Büyüdüklerinde anlatıp duygu sömürüsü amaçlı kullanbiliriz dimi?:roflol:
Ben buralardayım,görüşmek üzere...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan