• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de bişeyler arıyorum hadi bakalımmm :)

Ben çiçekliyi 35 tl. buldum ama takas diye diretiyorum..Sonunda takaslık bulamazsam onu alıcam heralde

Hiçbirisi mi yok kimsede yaa :50:

çiçekli dar etekde ısrarcı değilseniz ben de çiçekli şifon var. üstelik bunu straplez bluz olarak da kullanabiliyorsunuz. hiç kullanmadım. fiyat 15 tl. takas yoktur. :9:

$20140429_154716.jpg

Kızlar bulabilir miyiz bilmiyorum ama hadi bir göz atın inşallah çıkar.İstediklerimi benzer fotoğraflarıyla paylaşıcam lütfen çok alakasız modelleri ekleyip zahmet etmeyin.. 38 beden büstiyer arıyorum renk desen önemli değil ama model fotoğraftakine yakın biraz daha uzunu olabilir..Çiçekli dar mini etek arıyorum renk farketmez..Dantel şort arıyorum renk farketmez.. Silikon plaj çantası arıyorum model aynısı olması gerekmez ama silikon olması önemli..Takasla alıcam çünkü elimdekileri de eritmek istiyorum.bu da benim dükkan http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695342 :40: şimdilik bu kadar hadi bakalım :16:

Eki Görüntüle 1183529 Eki Görüntüle 1183530 Eki Görüntüle 1183531

Çiçekli mini etek kaç beden? Eğer 36 ysa bende var

Orjinal gucci rush parfüm arıyorum ama lütfen takas düşünmüyorsanız teklif sunmayın :16:

Back