• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de bişeyler arıyorum hadi bakalımmm :)

Diğerleri tarzım değil ama aradığım mesela bunun fotoğrafta gösterdiğim sarı etek gibi uzun ama iç astarı kısa olanı yada böyle dantel mini ama vücudu saran gibi gibi :107: Eline emeğine sağlık bu da güzel olmuş..Şimdilik istediğim modellerden bekleyeyim olmazsa yeniden haberleşiriz teşekkür ederim..

Mini vücudu saran dantel eteğim var siyah. (Zaten ben de olmayacak da kimde olacak :) )
Ben sen bol istiyorsun diye bunu koymamıştım, 20 gün önce aldım, bi kere giydim. Çok da seviyorum ama kırk yılda bir giyicem beğenirsen bedeni uyarsa al senin olsun :))
Beli lastikli. Markalı kaliteli bir etek. Aldığım fiyata verebilirim bunu.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405008947.749432.jpg

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405008995.525534.jpg

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mini vücudu saran dantel eteğim var siyah. (Zaten ben de olmayacak da kimde olacak :) )
Ben sen bol istiyorsun diye bunu koymamıştım, 20 gün önce aldım, bi kere giydim. Çok da seviyorum ama kırk yılda bir giyicem beğenirsen bedeni uyarsa al senin olsun :))
Beli lastikli. Markalı kaliteli bir etek. Aldığım fiyata verebilirim bunu.

Eki Görüntüle 1184958

Eki Görüntüle 1184960

Boyu kaç cm bunun istediğimden uzun gibi ama ölçebilir misin?...Ne kadara almıştın ben takasla almak istiyorum..

Boyu kaç cm bunun istediğimden uzun gibi ama ölçebilir misin?...Ne kadara almıştın ben takasla almak istiyorum..

Canım ölçeyim ama bu eteği normalde satmıyodum senin ihtiyacın var diye koydum. Acil nakit ihtiyacım var, ödemelerim var o yüzden satıyorum kıyafetlerimi yoksa hepsi çok güzel hepsi yepyeni. hani alırsan elime para geçsin diye işte. 25e almıştım. Bunu takas yapamam bu yüzden.

Fiyatıyla almayı düşünürsen boyu tam 40cm. İç astarı 35cm.

Canım ölçeyim ama bu eteği normalde satmıyodum senin ihtiyacın var diye koydum. Acil nakit ihtiyacım var, ödemelerim var o yüzden satıyorum kıyafetlerimi yoksa hepsi çok güzel hepsi yepyeni. hani alırsan elime para geçsin diye işte. 25e almıştım. Bunu takas yapamam bu yüzden.

Fiyatıyla almayı düşünürsen boyu tam 40cm. İç astarı 35cm.

O zaman gidişata göre karar veririm önceliğim takasta..Teşekkür ederim bol satışlar :16:

Cicilerin çok güzel. Ama beğendiklerim satılmış ya da beden tutmuyor :14:
Bilekliği de düşünürsen hepsi 24 tl yapıyor. Kargo dahil 25 tl ye gönderirim. Bir düşün derim. Bileklik demeti de yeni bu arada . Hiç kullanmadım.

Teşekkür ederim o zaman karar verirsem dönüş yaparım..

Kızlar bulabilir miyiz bilmiyorum ama hadi bir göz atın inşallah çıkar.İstediklerimi benzer fotoğraflarıyla paylaşıcam lütfen çok alakasız modelleri ekleyip zahmet etmeyin.. 38 beden büstiyer arıyorum renk desen önemli değil ama model fotoğraftakine yakın biraz daha uzunu olabilir..Çiçekli dar mini etek arıyorum renk farketmez..Dantel mini etek yada şort arıyorum renk farketmez dantel uzun ama içi kısa da olabilir.. Silikon plaj çantası arıyorum model aynısı olması gerekmez ama silikon olması önemli..Takasla alıcam çünkü elimdekileri de eritmek istiyorum.şimdilik bu kadar hadi bakalım :16:

Eki Görüntüle 1183529 Eki Görüntüle 1183530 Eki Görüntüle 1183531

bu büstiyerler instagram da her butikte satışta var nerdeyse oldukça revaçta

Bende şöyle bir büstiyer var fakat s beden, arkası lastikli gerçi.. Takas düşünmüyorum ama aklında bulunsun diye göstereyim dedim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Deseni güzelmiş ama straples düşünmüyorum çok teşekkür ederim ilgine :107:

[Q UOTE=perihayali;36102887]Deseni güzelmiş ama straples düşünmüyorum çok teşekkür ederim ilgine :107: [/QUOTE]

Rica ederim, inş bulursunuz aradıklarınızı herkes seferber oldu:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back