- 2 Şubat 2014
- 878
- 29
- 48
- Konu Sahibi perihayali
-
Kızlar bulabilir miyiz bilmiyorum ama hadi bir göz atın inşallah çıkar.İstediklerimi benzer fotoğraflarıyla paylaşıcam lütfen çok alakasız modelleri ekleyip zahmet etmeyin.. 38 beden büstiyer arıyorum renk desen önemli değil ama model fotoğraftakine yakın biraz daha uzunu olabilir..Çiçekli dar mini etek arıyorum renk farketmez..Silikon plaj çantası arıyorum model aynısı olması gerekmez ama silikon olması önemli..Takasla alıcam çünkü elimdekileri de eritmek istiyorum.şimdilik bu kadar hadi bakalım
Eki Görüntüle 1183529 Eki Görüntüle 1183530 Eki Görüntüle 1183531
Canim bu etekten var bende kac bedensin.bedeb uyarsa resim cekucem.
38 bedenim canım ama yinede ölçülerini verebilirsen daha garanti olur..
38eolur bu.birkez giydim kisa geldi rahat edemedim.pek kisa giymiorum artik.yinede bir olceyim hemen geliyorum.oyle aramistumki bu etegi bari saen giy sana yarasin sekerim.
Ayy hadi bakalımBel ve boy ölçer misin canım bide esniyor mu kot mu kumaş mı?
Esniyor .ben bunu bir modacinin ustunde gormustum deliler gibi aradim.aynisini bulsum .esner biraz kot gii ama degil.uzerindeki desen ikinci bir katman gibi nasil desem 3 boyulu gibi.redim cekince goruceksin.kiz simdi vazgececem satmaktan.niye diyceksin.ay cok alemim.bulmak icin cok gezdiydim ben bunu hahaha.
Aslinda bende bustiyerde var.morgan marka ama hurclari indirip bulmam lazim.orjinal morgan inanilmaz birsey.300civarinda almistim onu sana 30dan veririm.ustune uyarsa insallah.onuda giymiyorum.yarin aksamda bustiyeri bulurum istersen.
Renkleri de hoşmuş olur bu tamamdır canım boyu istediğime göre biraz uzun onu da terzide hallederim..Şimdi gelelim sonuca :) ne fiyat biçtin bunu neyle takaslamak istersin :107:
Canim sayfamada ekledim birseyler.orayada yazdim.bunlar ihtiyactan satilik.takas yapamam bunlara.cunku birsey alicam onun parasini cikarmaya caliiorum bitanem.baska urunlerim takasa acik .
Opss işte bu kötü oldu canım ya bende elimdekiler azalsın diye bakıyorum..O zaman sana çok teşekkür ettim biraz daha bekleyeyim istediğim gibi bişey çıkmazsa yeniden haberleşiriz..Fiyatı da belirtte aklımda bulunsun..
20.tl.canim birde cok kisa cicekli var onu 7.5tan veririm.onu etek arkadan sort.cok tatli birsey.cekeyimmi resim onuda?
Canim buda onu etek arkasi sort.7.5 tl.olur.38bedene uygun.oldukca kisa.Eki Görüntüle 1183804 Eki Görüntüle 1183805
Fenerli olmasaymış iyimişBunu da sevdim penye mi bu? Benden önce kapan olmazsa bunlar benim olur acele etmek istemiyorum takas halledebilirsem daha iyi olucaktı..Teşekkür ediyorum canım ilgine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?