Ben de bişeyler arıyorum hadi bakalımmm :)

perihayali

Delilikle Dahilik Arasinda
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
878
29
48
Aradıklarımı tamamladım sayılır bazılarından da umudumu kestim arkadaşlar şuan orjinal gucci rush parfüm arıyorum

Eklentiler

• $bustier.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 705
  • $2-2.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 391
  • $plaj-canta-modelleri-2013-1.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 360
Son düzenleme:

Canim bu etekten var bende kac bedensin.bedeb uyarsa resim cekucem.

38eolur bu.birkez giydim kisa geldi rahat edemedim.pek kisa giymiorum artik.yinede bir olceyim hemen geliyorum.oyle aramistumki bu etegi bari saen giy sana yarasin sekerim.

Ayy hadi bakalım Bel ve boy ölçer misin canım bide esniyor mu kot mu kumaş mı?

Ayy hadi bakalım Bel ve boy ölçer misin canım bide esniyor mu kot mu kumaş mı?

Esniyor .ben bunu bir modacinin ustunde gormustum deliler gibi aradim.aynisini bulsum .esner biraz kot gii ama degil.uzerindeki desen ikinci bir katman gibi nasil desem 3 boyulu gibi.redim cekince goruceksin.kiz simdi vazgececem satmaktan.niye diyceksin.ay cok alemim.bulmak icin cok gezdiydim ben bunu hahaha.

Dur sus tamam övdükçe veresin gelmeyecek Ben biraz cinsimdir de inşallah beğenirim hadi bakalım bekliyorummm

38 bedenim canım ama yinede ölçülerini verebilirsen daha garanti olur..

Aslinda bende bustiyerde var.morgan marka ama hurclari indirip bulmam lazim.orjinal morgan inanilmaz birsey.300civarinda almistim onu sana 30dan veririm.ustune uyarsa insallah.onuda giymiyorum.yarin aksamda bustiyeri bulurum istersen.

Aslinda bende bustiyerde var.morgan marka ama hurclari indirip bulmam lazim.orjinal morgan inanilmaz birsey.300civarinda almistim onu sana 30dan veririm.ustune uyarsa insallah.onuda giymiyorum.yarin aksamda bustiyeri bulurum istersen.

Tamam onu da görebilirsem sevinirim..Hatta büstiyerde beden 40 bile olabilir yine ölçü gerekir..Onu da bekliyorum o zaman olurlarsa da süperrr olur..

Renkleri de hoşmuş olur bu tamamdır canım boyu istediğime göre biraz uzun onu da terzide hallederim..Şimdi gelelim sonuca :) ne fiyat biçtin bunu neyle takaslamak istersin :107:

Canim sayfamada ekledim birseyler.orayada yazdim.bunlar ihtiyactan satilik.takas yapamam bunlara.cunku birsey alicam onun parasini cikarmaya caliiorum bitanem.baska urunlerim takasa acik .

Canim sayfamada ekledim birseyler.orayada yazdim.bunlar ihtiyactan satilik.takas yapamam bunlara.cunku birsey alicam onun parasini cikarmaya caliiorum bitanem.baska urunlerim takasa acik .

Opss işte bu kötü oldu canım ya bende elimdekiler azalsın diye bakıyorum..O zaman sana çok teşekkür ettim biraz daha bekleyeyim istediğim gibi bişey çıkmazsa yeniden haberleşiriz..Fiyatı da belirtte aklımda bulunsun..

20.tl.canim birde cok kisa cicekli var onu 7.5tan veririm.onu etek arkadan sort.cok tatli birsey.cekeyimmi resim onuda?

20.tl.canim birde cok kisa cicekli var onu 7.5tan veririm.onu etek arkadan sort.cok tatli birsey.cekeyimmi resim onuda?

Olur tatlım zahmet olmazsa çek ona da fikrim olsun bulamazsam sen de bunları satmamış olursan hepsini bir hesaplarız büstiyeri de beklicem..

Fenerli olmasaymış iyimiş Bunu da sevdim penye mi bu? Benden önce kapan olmazsa bunlar benim olur acele etmek istemiyorum takas halledebilirsem daha iyi olucaktı..Teşekkür ediyorum canım ilgine

Rica ederim.Buda kumas tattlim.yika yika giy bir tarz.utusuz suan mesrla bence giyilir.utulersende daha kumasimsi duruyor.kumas zaten.sayfamada baksana 80.sayfa ve sonrasi guncel.38bedene cok guzel seyler ekledim bu aralar.

Dantel mini etekte arıyorum arkadaşlar renk farketmez..uzun ama şu şekilde içi kısa da olabilir..Önceliğim şimdilik takas ama yinede görmek isterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…