keşke aranızdan birisi cevap verse çok kötü durumdayım psikolojim bozuluyor hatta ölmek isyorum
kızlarrr ben yenı bır formul buldum hatta bu sıteden bır arkadasımız yazmıstı ordan okudum ve yapıorm.. bırazdan anlatacagım maskeyı onlarca kısı denıyor ve herkess olumlu sonuclar alıyor.. bende yenı basladm ve catlaklarım beyaz benmkıler cok eskıden oldu aynı zeynep gıbı 15 yasmdayken basladı ve 3 gunde renklerı hafıf ten rengıme dogru donusmeye basladı. smdı sıze formulu soyluyorum.. 3 tatlı kasıgı turk kahvesıne bı lımon sıkıyoruzz. kremden bıraz daha sulu olacak bır sekılde olması lazım ona gore lımonu skın.. ve bunu catlak olan bolgenıze ıyıce elınızle bastırarak surun cıldınız kızarana kdr.. ve sonra ılık suyla yıkayın.. bunu ıkı gun ard arda yapıp 3. gun ara vereceksınız ve snra yıne ıkı gun yapıp bır gun ara vereceksınız.. bu hp boyle devam edecek.. ılk bı hafta elınızle yapıp sonrakı hafta keseyle devam edebılırsınız etkısı daha ıyı ama hemen kese yapmayın yara olur cıldınız.. eger catlaklarınız eskıyse ve derınse hemen ıyılesmesını beklemeyın aylar surebılır ama yenı olanlar 1 ay ıcınde ınceldıklerını gorecekler.. ozellıkle eskı olsa bıle ınce cızgılerde oyle cok hızlı ıyılesıyorlar.. bu arada not; catlakları derın olanlar bunu uyguladıklarında once ıclerı dolacak catlakların hatta dısa vuracak belırgınlesecek ama hemen ardından kuculmeye baslıcak o yzden ben yaptım ama catlaklarım cogaldı vs deyıp bırakmayın o ıyılestıgını gosterıyor .. sorularınız varsa ben hep buralardayım yanıtlamaya calısacam arkadaslar :)
Bende denedim ama ben bugüne kadar yaptiğım hiçibir seyin sonunu getiremediğim gibi bununda getiremedim ki zaten bnde pek bi etkisi olmadi , ama yine celallendim bi sürü araştırdım ve kantaron yağı ile acıbadem sütü kullanmaya karar verdim. sanirım okullar acılınca başlicam gelişmeleri de paylaşırım . İnşeALLAH kurtulucazz!
bendede azalma olmadı ama renklerı hafıflemıstı ama tatıle gıdınce bıraktım henuz yni dondum eger fırsat bulursam baslıcam ınsallah sende yapmaya baslayınca gelısmelerı yaz cnm :)
Keşke çatlaklarla ugrastıgın kadar etrafınla ugrassan bıraz o zaman şükretmeyı bılır bunu dertmıs gıbı anlatmazdın saglık sorunları olan, kaza gecırıp kolu bacagı kopan,kucucuk yasında kanserle mucadele eden ınsanlar bıle hayata tutunma dersı verırken sen cıkmıs catlaklarım var olmek ıstıyorum dıyosan gıt at kendını bıyerden. Kımse kusura bakmasın ama boyle sacma bır konuya bıde fıkır vermek ıcın ugrasamam. Yanlıs anlasılmasın boyle dertlerı olan ınsanlar var dıye bız kendımızle ılgılenmızcez demıyorum ama bu konu ıcıcn ölmek ıstıyorum dıye sacmalanması benı sınır ettı bukadarcık seye ölmek ıstıyorum dıyosa gercek sorunlarla ugrasmaya basladıgında ılk ısı canına kıymak olcak heralde bence catlak kremı arastırmayı bı kenara bırakıp ıyı bır psıkolok bul kendıne her dert bukadar önemsız degıl basetmeyı ogren.
​Lazer ile sildirile biliyor çatlaklar ..
yaa lütfen olumsuz olmayalım cidden psikolojim bozuluyor bazı forumlarda kurtulanlar var belki bizde kurtuluruz neden olmasın . insanı çok kötü etkiliyor bu çatlaklar annem de bili çok az varbazı arkadaşlarımda hiç yok biliyorum böyle düşünmem belki yanlış ama bazen neden ben diyorum neden bu yaşta bu sorunla mücadele etmek zorunda kaldım isyan etmekte iyi değil milletin daha da beter dertleri var ama insanın takıntı yapmaması mümkün değil