- 15 Aralık 2018
- 109
- 53
- 13
- 29
- Konu Sahibi Sevimli bebek
İcim yangın yerii... ben beni tanımıyorum tanıyamıyorum yada beynimi şeytan ele geçirmis benimle istedigi bigi oynuyo ben her iylige her guzellige karsi olmak icin yaratılmısım sanki niye boyleyim bilmiyorum aglamak sadece cözum olmasa rahatlatıyo konuma icimde hissetigim duygularla giris yapmak istedim 2 yillik evliyim 7 aylik oglum ve mutlu bi evliligim var daha 3 aylik gelinken kayinpederim altinlarimi soz verdigi tarihte vermek uzere istedi bende tabiki verdim basta cok istemesemde esimin hatri icin verdim tabi bunu sürekli esimin basina kaktim cünki bana esim soz vermisti ben zamanj gelince alicam demisti ama almadi 2.gene kayinpedrim altinlari vermedgi gibi borc istedi bende baba lutfen verdigim altinlar gibi yapma ikinciyide veriyorum ama bayramda hepsini almak sartiyla diye bi soz daha aldim en basindan beri söz almamdaki sebebimde etrafimda arkadaslarimdan alinan altinlarin paralarin geri dönmemesiydi sonucta benm hakkim olan bi butceydi o neyse bayram geldi catti gene ses yoktu gene esime neden altinlari vermiyor diye kavgalar ettim bu beni cok sinir etmisti sonucta söz verdi ve gene vermemisti kendimi salak yerine konmus hissettim bi aciklama bile yapmadi kizim veremiyorum biraz daha zamn deme zahmetinde bile bulunmadi.sürekli kavgamiz bu oldu bi sene oldu durumlari sarpa sardi ve bizamn sonra ben calstigim tazminatim harcamayip kotu gune sakladigim parami onuda yalvar yakar aldi gene bise demedim verdim biri benden bisey istiyosa hele bide soz veriyosa vermeme gibi bi olasiligim olmuyo o para da gtti vermesemde esimin o guzel ricasina hayir diyemiyorum istetmiyoda neymis mahcup olcakmis...simdi kayinpederim kalp amaliyati olcak bende ölümlu dunya babana bisey olursa veremicek keske borcumu verseydi dedim ama kotu oldum yaptgim onca hic bi hic oldu hakkim olani istemek beni bukadarmi kotu yapti bana agzina geleni saydi ve suan vicdan azabi cekiyorum gercekten esimin karsisinda konusamadim bile ailesi yuzimden hep huzursuz oldum konuyu yani bastan yapmasaydim dedigim cok oluyo ve sanki okadar kotuymusum edasiyla konustuki soz verip babasini gormemezliginemi yanayim basta resti cekmeyip iylik ettikten sonra kotu kalpli anildigimami kusura bakmayin kimsem yok Annemde anlamiyo bu arada esim aileci degil beni sever sayar ama hakli oldgum nedenlerin arkasinda durmadi kusura bakmayin uzun oldu anlatcam kimsem yok inanin bi telefondan medet umar oldum bu durum karsisinda napmaliyom susup hakkimi aramaktan vazmi gecim napilabilir bilmiyorum