Ben çok yoruldum lütfen bi akıl verin...

betican

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
466
42
318
İstanbul
Arkadaşlar,
Daha önce eşimle ilgili bazı problemlerim hakkında birkaç konu açmıştım.Sağolun sizlerde yardımcı olmaya çalışmıştınız...

Sayfa Bulunamadı (Evli erkeklere asılan bekar kızlar..)

http://www.kadinlarkulubu.com/bir-derdim-var/238369-siz-benim-yerimde-olsaniz-ne-yapardiniz.html

Benim derdim yine malum 'KOCAM'.Ya ben yapma etme dedikçe, alttan aldıkça adam inadıma yapar gibi yine yapıyor. Lütfen bu dert mi diye sakın yorum yapmayın. Benim de bir sürü derdim sıkıntım var ama, bi de üzerine bunlar olunca,niye katlanıyorum, niye dayanıyorum diyorum.
Eşimin işyerinin sürekli çalıştığı firmalar, buralarda çalışan kadınlar var. Ve eşim günde belki 20 defa onlarla konuşuyordur. Tabi ki de konuşacak, ama iş arkadaşı olarak resmi bir şekilde, cıvık cıvık konuşmalara girmek de neyin nesi?
Artık ben dayanıyorum, hergün bugün ne görücem, ne duyucam diye strese girmek beni delirtiyor.
Bakımlıyım, güzelim, doğumdan önceki kiloma döndüm sayılır, evime, çocuğuma, eşime bağlıyım, bu adam daha Allah'ından ne istiyor anlamadım.
Her canım cicim diyene karşılık veriyor. Neymiş efendim, nasıl terslesinmiş, tavır koysunmuş.Ne dermiş? Bunlar bahane mi Allah aşkına. Biz kadınlar nasıl mesafe koyuyorsak, erkeklerde pekala koyabilir.
Bu samimiyet nerden geliyor anlamadım? Tabi onunda hoşuna gidiyor, bu tarz konuşmalar, yazışmalar.
Hem bunlar aldatmak değilmiş, sanki onu birinin üzerinde yakalamışım.
Diyorum ki beni ha öyle aldatmışsın, ha duygusal olarak hiç fark etmez. Benim için bunlar aldatmaktır.
O zaman internetten eşini aldatan hiç kimse aldattı sayılmaz. Olur mu böyle saçmalık diyorum. Ben seni aldatmıyorum diyor. Sadece ben abartıyomuşum.Benden başka hiçbir kadın bu kadar tepki vermezmiş.
Ben veriyorum kardeşim.Sen benim kocamsan, sana benden başka hiçbir kadın, böyle yaklaşamaz, konuşamaz.Aynı şekilde bana da yapamazlar diyorum. O zaman bişey söylemiyor.
Allah aşkına sizce ben ne yapıyım,artık bana bu adam ömür boyu bunları yapıcak, beni deli edecek gibi geliyor.
Ayrılalım diyorum, onu da kabul etmiyor. Her yönden bana ve evine bağlı,ama bir türlü bu davranışlarından vazgeçmiyor.
Acaba ben mi hata yapıyorum diyorum, ama ne yaptım ki? Onu çok sevmekten, en zor gününde yanında olmaktan, iyi bir eş, iyi bir anne, iyi bir sevgili olmaktan başka.
Siz söyleyin, önceki yaptıkları ve bu son yaptıklarından sonra ben ne yapıyım.
Çok yoruldum, lütfen hakaret etmeden yorum yapın, çünkü yeterince kızgınım, yıkıcı değil de yapıcı olalım olur mu?

Konuşmalar aynen şöyle;

eşim : tamamdır öyle olsun ..

Kadın: sorma yedin ömrümü:):)
cnm vefat dosyası iptal edebilirsin...
bi daha böyle söyleme::

eşim: canım seni çok meşgul ettim ama bunu ne yapalım.

-----------------------------
Bir de lütfen yorum yapmadan önceki konuları okuyun. Sadece buna bağlı kalarak yorum yapmayın.

Ama lütfen akıl verin, çok bunaldımmmmmmm.....

en çekici kadın kendine güvenen kadındırkendine güvenen kadında asla (verdiğiniz link'te okuduğumdan yola çıkarak)tarif ettiğiniz bir resim için kendini kaybedip uyuyan adamın başına gidip gelip onu uyandırarak "bana bunun cevabını ver" diye sinir krizleri geçirmez...bunu ancak kıskançlığın gözünü kör ettiği ve içinde güven problemleri yaşayan erkek ve bayanlar yapar....orda bir arkadaşımızında dediği gibi böyle yaparak eşinizin kafasına bunları siz sokarsınız...bakımlı,hoş ve evine sahip bir hanımım diyorsunuz...ne hoş ...o zaman biraz daha rahat ve öz güvenli olun...sakın eşinizin iş arkadaşlarına karşı amacını aşan davranışlarda bulunup kendinizi ve eşinizi zor duruma düşürmeyin...bu size eşinizin ve personel arkadaşlarının gözünde küçük düşmekten başka birşey kazandırmaz...herkesin iletişim kurma tarzı farklıdır...anladığım kadarı ile eşiniz cana yakın ve samimi konuşmalar yapabilen biri...siz rahatsızlığınızı dile getirmişiniz buna rağmen bu huyunu terk edememişse bunda size karşı bir art niyet aramayın yapısı buysa onu değiştirmeye çalışmanız,onun sizden uzaklaşmasından başka bir işe yaramaz... biraz rahat olun,eşinizi bu kadar takip edip sık boğaz etmeyin ki huzursuz olmasın...huzursuzluğu çoğaldıkça evine gitgide istemeden de olsa geç gelmelere başlar ve gerçek bir boşluk oluşur o boşluğuda,bunu farkeden art niyetli bir hatun severek doldurur...sizde uğraşa uğraşa en sonunda öküzün altındaki buzağı ile tanışma şerefine nail olursunuz...o zamanda "ben biliyordum işte,haklıymışım bak oldu "dersiniz....ayrıca böyle yaparak egosunuda şişiriyorsunuz farkında olmadan...insanlar aşırı kıskançlıktan hem bunalır ama aynı zamanda egoları acayip şişer ve birgün kendilerini dayanılmaz cazibeli bulurlar....yapmayın böyle şeyler...illa rahat edemiyorsanız biraz uzaktan ve hissettirmeden takip edin,yada tam tersi onun samimi olduğu kişilerle sizde samimi ilişkiler içinde olunyerimsenibenböylece çaktırmadan çok daha yakından olayları takip eder,duruma hakim olursunuz...kaydirigubbakcemile5benim aklım bunu söylüyor...ama tabiki iyisini siz bilirsiniz ....esenkalın

canım seninki biraz evde oturmaktan kaynaklı kurdukça kuruyorsun. ben çalışmadığım bir dönemde kızın birisi masamıza gelip ateş istese olay çıkarırdım. ama iş hayatına geri dönünce ne kadar saçmaladığımı farkettim. yeri geliyor iş arkadaşın bir erkekle beraber öğle yemeği yiyoruz. bu aldatıyoruz demek değil. öyle denk geliyor. tabiki koy ver demiyorum ama aklında yokken de eşine bazı şeyleri göstermek yersiz. allah şaşırtmasın ama aldatma gibi bir durum olmuş olsa ne resimleri görebilirsin ne konuşmalarını okuyabilirsin. eşininde hayatını karartma. kimisi kıskanılmaktan hoşlanır ama kıskançlık bile başlı başına çok yuva yıkmıştır.

Önceki linklerinizi okumuştum, tekrar okuyunca hatırladım olayı.
Size söyleyeceğim tek şey, böyle davranmaya devam ederseniz eşiniz gerçekten mutluluğu dışarıda arayacaktır. Paranoyaklığı bırakın lütfen, ortada hiçbir şey yokken böyle evhamlarla eşinizi sıkmayın. İş ortamında şakada yapılır sohbette edilir. Kimse evli diye koruma altına alınmaz. Canımlı cicimli konuşmakta bu kadar abes bir şey yok. Madem eşinizi bu kadar kıskanıyorsunuz iş değiştirmesini isteyin. Böylece rahat edersiniz. Kıskançlık önce size sonra eşinize en sondada evliliğinize zarar verir.

çok haklısın bu nedir yaa canım canum eşimin iş yerindeki kadınlar da böyle cahil cahil bi samimiyet eşim abla diyo onlara onlar da vıcık vıcık sanıyolar ki bayılıyo erkekler onlara yoo basit buluyolar ayıptır söylemesi et parçası olarak görüyolar. sen hiç evinin huzurunu bozma bırak onlar kendilerini böyle tatmin etsin sen hanımlığını bozma eşini de şunlara kaptırma..

Ne demeli gerçekten bilemiyorum,,,CADIARZU
Burcu akrep bi kadın olarak kıskançlıktan ve sinirden bi hal olurdum ben de böyle bi durumda ...Ama yine de bu işi burda bırakıp duygularınızın esiri olacaksınız diye bişey yokyasakkelime... Bazı erkekler vardır bayanlara daha mesafeli davranır, pek yanaşmaz.Kimisi de arkadaş seçerken ya da iş yerlerinde kız mı erkek mi diye düşünmeksizin iletişim ve samimiyet kurarlar,,,karşı cins olarak gördükleri için değil yani...Anladığım ve tahmin ettiğim kadarıyla eşiniz de böyle bir kişi.Yani bayanlarla da çok rahat erkekler gibi iletişim kurabilen biri olmalı.Tabi siz eşinizi daha iyi tanırsınız ...
Nişanlıyken veya ne bileyim önceden de böyle değil miydi,yani yenilerde mi bu huyunun farkına vardınız:uhm: ...Eğer önceden beri böyle rahattıysa,sorun etmeyin derim , çünkü içinde farklı hisler taşısa o resmi pc de sizin de göreceğiniz şekilde taşımaz artı sizin yanınızda hiç çekinmeden konuşma yapmaz.Kendinden emin ve yanlışı olmayan kişi böyle davranır ancak...
Ama yine de rahatsız olmaya devam edecekseniz, eşinize bunu ciddi bi şekilde anlatın ,sıkboğaz etmeden derdinizi ifade edin ama bence çok önemli bi anektot: ona güveninizin tam olduğu ancak rahatsızlık duyduğunuzu belirtin.Sizin ona güvenmediğinizi düşünmesin sakın,bu çok önemli...Kendini sizin yerinize koysun sadece...
Diyorum ya bi bayan olarak kolay bi durum değil ancak durumu pekala lehinize de çevirebilirsiniz unutmayın...

canım sanırım daha önce okumuştum derdini...ne tavsiye verdim, ne dedim hatırlamıyorum:uhm: ama bugün aşağıdakileri düşünüyorum:
sen eşine güveniyorsan, kadınları düşünmeyeceksin...ben mesela hep şeyi merak etmişimdir...kameramanlar, fotoğrafçılar, kareograflar, modacılar, kuaförler yani kadının çok olduğu yerde çalışan insanların eşleri kıskanmıyor mu hiç?

düşünsene eşin fotoğrafçı ve iç çamaşırı çekimi yapıyor:1closedeyes:...Napacaktın o zaman da bu kadın ne terbiyesiz üstünü giysin mi diycektin...

Belli ki eşinin içinde olduğu topluluk maalesef senin tarzına uygun değil ama eşin o insanlarla çalışmak zorunda...Ve çalışma ortamlarında denge baştan nasıl kurulduysa öyle devam eder...Eşin bu saatten sonra kızlara bana canım demeyin, gülmeyin, benle foto çekilmeyin dese düşünsene içine düşeceği durumu...Kıskanmakta yerden göğe haklı buluyorum seni ama olaylara bir kez de eşinin tarafından baksan ve eşine sert çıkmak, kötü sözler söylemek yerine ona anlayışla yaklaşsan ya da tatlı dille eleştirsen...

sen böyle resim gördün diye uykusundan uyandırıp bağırıp çağırdıysan adamı inan senden korkusundan çok şey saklar eşin...tıslamadan sokucan canım bunları

burbuk a katılıyorum
bence kocanızı cok sıkıyorsunuz
aklında yoksa bile aklına sokuyorsunuz zaten
kocanın üstüne fazla düşme
sen böyle yaptıkca o mutluluğu dışarda arayacaktır.
bakımlı alımlı ve kendine güvenen bir kadın ol yerimseniben

Ben de size kesinlikle katılıyorum. Bence güzel güzel giyinip süslenip yüzünüze de en neşeli maskenizi yerleştirip sık sık eşinizin işyerine onu ziyarete gidin. Tabi göze batacak tavırlardan sakının. Ayrıca emin olun ki bazı arkadaşlar -kadın kadının düşmanıdır vs.- gibi yorumlar yapmışlar ama, bence aynı zamanda kadın kadının dostudurda. Onun iş çevresinden en az bir bayanla yakınlık kurarsanız gerçekten çok rahatlarsınız. Tabi bunu kesinlikle sevecen ve yürekli bir biçimde isteyerek yapmalısınız. Öfke ve tehditle hem stratejinizi çok açığa vurur, hemde küçük duruma düşersiniz. Bunu deneyin derim ben. Hem evde oturup kendi kendinize kurup üzülmekten kurtularak olaylara uzak kalmamış olursunuz, hemde eşinizin gözünde anlayışlı, medeni, sevecen bir hanım olursunuz.

ben daha önceki konularınızı hatırlıyorum. aynı içerikdelerdi zaten.

orda yazdım mı bilmiyorum ama sizi kıskançlığınız önce kendinize sonra da evliliğinize zarar verecek boyuta ulaşmış durumda.

peki adam bi gün eve gelse ve dese ki; "sen çok rahatsızdın o yüzden işten çıktım bende. artık rahat ol" diye memnun olacak mısınız, tehlike geçti artık diye.

yani benim yapabileceğim en yapıcı yorum biraz sakinleşmeniz olur. yoksa gerçekten sonunda evliliğinize de zarar vermeye başlarsınız.

canım malesef ne yaparsak yapalım bu sekılde yaklasan bayanların onunu alamıyoruz...eşin yapacak olsa o ıletılerde neler okurdun kımbılır .........bende bır ara esımı bole bunalttım sonra gercek oldu aklına ıs soktum kendıne guvenı geldı dıyebılırım.....yapacagı olsa coktan o ıletılerde okurdun...hıc uzulme bence ustunede varmaa....ılgılenme yaaa yalancının mumu yatsıya kadar yanar .......elbet cıkar karsına sımdıden zırh gıyınmeye kendını uzmeye degermı aaa oldumu da ceker gıderım dersın kendıne guvenın gelsın kuzum su an ayrılma bence .su an kafam rahat etsın dıye dusunebılrısın bunalmıs da olabılırsın ama uzuledebılırsın evıne bana baglı dıyorsun ınan sana baglı olmasa bır an evde durmaz

Arkadaşlar öncelikle hepinize fikirleriniz için çok teşekkür ederim.Elinizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmışsınız.
Bir saat kadar önce eşimi aldım karşıma konuştum.Senin derdin ne,neden böyle yapıyosun, ne arıyosun yada bende ne bulamıyosun diye.
Cevabı ben bişey yapmıyorum, ama ortam öyle bir ortam ki, kadınlar erkekler birbirleriyle hep böyle konuşuyor, ben de doğal olarak öyle davranıyorum.Ama kötü bir niyetle konuşup, davranmıyorum diyor.
Ben de senin niyetini bilmem, ama sen böyle davrandıkça,onlar yüz bulup daha ileri giderlerse ne olacak diyorum.Bugüne kadar çok fırsat geçti elime, istesem çok rahat yapardım, senin de ruhun duymazdı diyor.
Sonuç olarak, yapmıyacağın ne malum diyorum.
Yapmam, çünkü ben seni, oğlumu,evimi seviyorum, aradığım istediğim herşey sende var. Onlarda ne buluyum ki yapıyım diyor.
Ve ben ne olursa olsun onlara asla karşılık vermem, verdiğim zaman zaten sana olan sevgim bitmştir diyor.
Ben seni hala ilk günkü kadar çok sevip, istiyorum
Ne seni ne de oğlumu, bir hiç uğruna kaybetmeyi göze alamam diyor.
Ben de zaten öyle birşey olursa hiç düşünmem çeker giderim diyorum.
Seni çok seviyorum diyip, öpüp yatıyor.

Ve ben karman çorman oturdum, düşünüyorum.İnanmak istiyorum, beni sevdiğini biliyorum, ama bunları da kaldıramıyorum.Yani sonuç olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Sadece Allah sonumuzu hayır etsin, kocamı şaşırtmasın ve oğlumla, kocamla bir ömür boyu mutlu yaşayım istiyorum.
Bugüne kadar her türlü zorluğa,yokluğa, sıkıntıya katlandım .Ama beni aldatmana asla katlanmam diye de belirttim.

Allah birbirini seven hiçkimseyi ayırmasın...

amin cnm...:Saruboceq:
Cnm eşinin yaptığı konuşma da iyi niyetini ortaya koymuş diye düşünüyorum.sengözlerimebaksanab
Sen de daha bişey yokken bu konuyu kafanda kapa çünkü beynimizde çok düşündüğümüz şeyler gerçekleşebiliyo.Sen de kafanda kura kura ALLAH korusun gerçek olmasın...
Rahat ol, eşine de rahat ve takmıyomuş gibi davran,,,şüphelendiğin bişi olursa bi gün o zaman ciddi ciddi düşünürsün ama şimdi ortada hiçbişey yok...a.s.

siz istediğiniz kadar sinir krizlerine girin,istediğiniz kadar düşünün,yıpratın kendinizi..
yapacak erkek her halukarda yapar..
kendinize güvenin ve eşinizin vicdanına bırakın herşeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…