illa rahat edemiyorsanız biraz uzaktan ve hissettirmeden takip edin,yada tam tersi onun samimi olduğu kişilerle sizde samimi ilişkiler içinde olunyerimsenibenböylece çaktırmadan çok daha yakından olayları takip eder,duruma hakim olursunuz...kaydirigubbakcemile5benim aklım bunu söylüyor...ama tabiki iyisini siz bilirsiniz ....esenkalın
Arkadaşlar öncelikle hepinize fikirleriniz için çok teşekkür ederim.Elinizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmışsınız.
Bir saat kadar önce eşimi aldım karşıma konuştum.Senin derdin ne,neden böyle yapıyosun, ne arıyosun yada bende ne bulamıyosun diye.
Cevabı ben bişey yapmıyorum, ama ortam öyle bir ortam ki, kadınlar erkekler birbirleriyle hep böyle konuşuyor, ben de doğal olarak öyle davranıyorum.Ama kötü bir niyetle konuşup, davranmıyorum diyor.
Ben de senin niyetini bilmem, ama sen böyle davrandıkça,onlar yüz bulup daha ileri giderlerse ne olacak diyorum.Bugüne kadar çok fırsat geçti elime, istesem çok rahat yapardım, senin de ruhun duymazdı diyor.
Sonuç olarak, yapmıyacağın ne malum diyorum.
Yapmam, çünkü ben seni, oğlumu,evimi seviyorum, aradığım istediğim herşey sende var. Onlarda ne buluyum ki yapıyım diyor.
Ve ben ne olursa olsun onlara asla karşılık vermem, verdiğim zaman zaten sana olan sevgim bitmştir diyor.
Ben seni hala ilk günkü kadar çok sevip, istiyorum
Ne seni ne de oğlumu, bir hiç uğruna kaybetmeyi göze alamam diyor.
Ben de zaten öyle birşey olursa hiç düşünmem çeker giderim diyorum.
Seni çok seviyorum diyip, öpüp yatıyor.
Ve ben karman çorman oturdum, düşünüyorum.İnanmak istiyorum, beni sevdiğini biliyorum, ama bunları da kaldıramıyorum.Yani sonuç olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Sadece Allah sonumuzu hayır etsin, kocamı şaşırtmasın ve oğlumla, kocamla bir ömür boyu mutlu yaşayım istiyorum.
Bugüne kadar her türlü zorluğa,yokluğa, sıkıntıya katlandım .Ama beni aldatmana asla katlanmam diye de belirttim.
Allah birbirini seven hiçkimseyi ayırmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?